Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / kontraktslaven / kontraktslaven 2009 / 1. besøg - Urinterninger

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

1. besøg - Urinterninger

Vi havde aftalt at mødes til middag, men som slave var jeg der mere end en times tid i forvejen. Først havde jeg kørt forbi hendes hus, og derefter parkerede jeg som aftalt på en rasteplads ca. 2 km fra hende. Jeg sendte hende en sms, at jeg var til rådighed når hun ønskede det, og måtte vente endnu 3 kvarter inden der blev givet grønt lys.

Jeg parkerede på siden af hendes hus, og startede på min mødeordre fra hende.

Miss Louise havde befalet at jeg skulle tage al tøj af og lægge i en taske med mine øvrige ejendele. På hendes bagdør hang en plasticpose, og der skulle jeg tage halsbånd på og låse en hængelås til. Ligeledes var der ankelmanchetter jeg tog på, og det sidste jeg gjorde var at lænke mine håndled med håndjern, naturligvis bag på ryggen. Nu skulle jeg bare banke forsigtigt på døren med min fod, så var jeg allerede helt i hendes magt.

Ca. 1 minut efter kunne jeg se døren blive åbnet og ML kom ud. Vi smilte begge til hinanden, og fortroligheden var der med det samme. ML gik rundt om mig mærkede med små niv og kærtegn, hvordan jeg reagerede. Jeg slappede nogenlunde af og var meget forventningsfuld.

Jeg blev ledt ind gennem bryggers og køkken til ML stue, hvor jeg skulle stå foran hende, mens hun sad behageligt i sin lænestol. Igen vandrede hendes hænder over hele min krop, og forsigtigt tog hun ved min pik og masserede den blidt. Jeg ved ikke selv om den stod inden, men i hvertfald kunne ML hurtigt konstatere med tilfredshed at jeg var stiv og meget liderlig. Vores aftale var inden vores første møde, at jeg ikke måtte komme i de 4 dage fra vi aftalte mødet.

Vi havde chattet og jeg havde fortalt om en ide med urinleg, som jeg aldrig havde fået afprøvet, og som hun aldrig havde hørt om. Hende der ellers er erfaren og har prøvet meget, var pludselig blevet nysgerrig om denne lille leg, som nu skulle ske.

Først blev jeg lagt på en bondagemadras, med træramme rundt omkring og masser af hængsler, til låse og kæder. ML fastgjorde min ankelmanchetter forneden i rammen, og jeg blev nu befriet for mine håndjern, men allerede låst fast igen. Håndjernene blev erstattet med solide lædermanchetter, og armene lagt ned langs siden og låst fast med hængelåse til rammen. Nu fandt ML sine lænker frem, og de blev nu ført kryds og tværs over rammen, helt tæt til min krop, så jeg ikke kunne røre mig overhovedet. Følelsen af afmagt var over mig og jeg nød det.

ML startede med at spille min nu konstant stive pik, og jeg skummede allerede uden at komme naturligvis. Hun legede med min krop, og klemmer blev sat i nosserne og forskellige andre steder. JEg var allerede i himmerrige, selv om der også var hårde berøringer som niven. Det fik kun min pik til at rejse sig endnu mere.

Nu hentede ML en stol som blev sat over mit hovede, der stak ud over rammen. Jeg havde en let hovedpude, så det virkede behageligt. Hun tapede nu et rør fast til stolen. Et plasticrør der oprindelig var en penispumpe, men nu var formålet et helt andet. I bunden af røret stikker en 3-4 cm lang smal tragt ud, der er beregnet til at pumpe luft i, når den anvendes som penispumpe. Denne lille tragt på måske 2-3 mm åbning, blev nu placeret så den sad præcist nede i min mund. ML hentede nu isterninger fra sin fryser, hvor halvdelen var lavet af hendes egen urin!

Jeg kunne ikke se noget rigtigt, men høre 4-5 terninger der blev lagt ned i røret, og snart ville smelte, hvorefter jeg ikke kunne undgå det ville dryppe ned i min mund. Jeg lå meget tændt, mens ML satte sig i stolen for at nyde udsigten af en forsvarsløs slave, der meget snart ville modtage hendes safter gennem røret.

Der gik måske 5 minutter, så mærkede jeg den første lidt salte og kølige smag af hendes urin. Jeg har aldrig modtaget varm urin direkte, så dette var første gang jeg smagte en kvinde's urin. Det var naturligvis meget koldt, og føltes utroligt pirrende. 1 minut efter kom det næste dryp, og igen bredte smagen af hendes urin i hele min mund. Selv om det er ret små dryp, kan det sagtens smages i hele munden.

Dryppene kom nu med jævne små mellemrum af måske 10-20 sekunder. ML havde sat sig ved siden af mig, kærtegnede mig forskellige steder. Hun spillede min pik, som allerede var ved at være sprøjteklar. Jeg havde forklaret hende inden, at hvis jeg kom ville jeg nok miste lysten til denne ydmygende seance, og legen ville slutte. Hun havde heller ingen fornøjelse i at fortsætte med en slave, der havde mistet al lyst.

Flere gange spillede hun mig lige til grænsen, hvor spermen trykkede hårdt på, inden hun stoppede, og fortsatte med hårdere berøringer andre steder. Jeg lå og sukkede, og huskede at takke hende for den fantastiske behandling. Hun holdt igen pause, og lod mig ligge, stadig med urinen dryppende ned i min mund. Aftalen var at jeg måtte holdes lænket i op til 5 timer, og jeg havde mistet al fornemmelse af tid og sted.

Igen kom hun tilbage til mig, og spillede min pik, denne gang et ryk for meget, for selv om hun stoppede da hun kunne se min orgasme var på vej, så flød det lige så stille ud, men jeg vidste ikke engang at jeg havde fået hvad man på engelsk kalder en "ruin orgasm". En orgasme Dominaer giver en slave som ikke har fortjent nogen tilfredsstillelse. Det har jeg prøvet før, og vidste derfor at min pik hurtigt ville stå igen.

Efter ML igen havde givet mig en pause, kom hun tæt ned til mig. Hun rørte mig overalt og jeg vred mig af liderlighed. Pludselig mærkede jeg en vibrator under mine nosser, som hun kørte frem og tilbage, samtidig med hun spillede min pik. Det gav helt fantastiske følelser over alt i min krop, og jeg vred og vendte mig mens lænkerne raslede. Hun tog nu hårdere fat min pik, med faste dybe ryk, samtidig med at vibratoren fortsatte rundt på mine inderlår og nosser. Orgasmen nærmede sig hastigt. Jeg begyndte at sprælle den smule jeg kunne vride mig. Hun hviskede i mit øre "kom så for mig slave", og da orgasmen endelig bølgede igennem min krop, sprællede jeg som en vild ål. Det var så gennembrusende at jeg nok aldrig har prøvet, at komme så kraftigt før. Jeg lå stadig i lænker, nu fuldstændigt afslappet, og ML begyndte at befri mig. Det tog lidt tid med alle lænker, men jeg slappede bare af i et utroligt velvære. Legen var slut, det vidste vi begge. Efter sådan en orkan af en orgasme, varer det lidt tid inden der kan leges igen.

Vi talte et par timer sammen, om vores fælles oplevelse, som jeg naturligvis havde størst glæde af. Næste gang foregår legen på hendes præmisser, og naturligvis bliver det hendes fornøjelse der kommer først....*SS* Tak Miss Louise og på gensyn !

Louise