Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Brændenælder på en arbejdsdag

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Brændenælder på en arbejdsdag

Af burning slave.
 
Jeg havde fået ordre på at møde hos Miss L , helt nøgen. Jeg skulle desuden medbringe værktøj til dagens opgaver samt en buket brændenælder.
 
På vejen kørte jeg ind på en rasteplads i skoven , hvor jeg tog alt mit tøj af. Mens jeg stod i regnen, sendte jeg en sms og fortalte, at jeg var på vej. Jeg satte mig ind i bilen og kørte nogle få kilometer til jeg var fremme.
 
Da jeg kom til Miss L’s dør var den låst. Jeg skulle have ringet i stedet for at sende en sms. Miss L havde lagt sig for at være udhvilet til dagens anstrengelser. Til gengæld stod jeg nøgen i blæsten et stykke tid indtil Miss L kom og åbnede døren.
 
Dagens arbejde bestod i at etablere et sm-rum til Miss L. Det meste af tiden foregik det i nøgen tilstand, men på et tidspunkt fik jeg lov til at iklæde mig en lang kjole. Arbejdet blev afbrudt flere gange, når Miss L fik lyst til at vifte med brændenælderne mellem mine ben, således at mine følsomme, nybarberede nosser fik en kraftig smertebehandling.
 
På et tidspunkt blev jeg sendt i byen for at købe ind. Pik og nosser blev bundet op med en ’Gates of Hell’ og der udover havde jeg kun jogging tøj på. Det var ret frækt i butikken. Pikken var meget tydelig uden på tøjet, så jeg skyndte mig at blive færdig.
 
Det blæste og regnede meget den dag og jeg havde fantaseret om - når det var blevet så mørkt, at det ikke ville genere naboerne - at blive sendt ud i haven og eventuelt blive kommanderet til at rulle mig i det våde, kolde græs. Jeg så også muligheden for at blive bundet med halsbånd, manchetter og en kæde ved en pæl ude på terrassen. Herfra ville jeg ikke kunne ses af hverken naboer eller forbikørende biler. Så det kunne godt være foregået ved dagslys, mens det regnede kraftigst. Sådan blev det ikke. Jeg blev fastholdt ved mit arbejde og nåede da også ret langt med sm-rummet. Miss L synes det var for slemt vejr at sende en slave ud i. Det havde hun jo helt ret i, så jeg sagde intet om mine fantasier.
 
Jeg blev sendt hjem, da det var blevet rigtig mørkt. Jeg tog af sted i mit joggingtøj. Da jeg kom frem til min rasteplads, hvor jeg skulle klæde om, viste det sig at der var rimeligt læ i skoven. Jeg fik den tanke, at jeg jo kunne opleve nøgenheden udendørs her i skoven, når det ikke var sket hos Miss L.
 
Jeg gik via asfaltvejen ind i skoven af en skovvej. Der var meget mørkt. Kun når en bil passerede i nærheden blev der lidt lyst mellem træerne. Efterhånden vænnede mine øjne sig til mørket og jeg kunne bedre orientere mig. Jeg fantaserede om at blive kommanderet af Miss L. til at være nøgen her i skoven. Jeg tog mit joggingtøj af, lagde mig ned i det våde græs og rullede rundt. Det var rigtig koldt – og frækt. Jeg lå og mærkede efter, mens jeg tænkte på at komme med Miss L på skovtur.
 
Jeg gik lidt efter tilbage mod bilen – stadig helt nøgen. Det regnede nu igen og det var frækt at mærke regnen mod min nøgne krop, mens jeg gik. Det var også frækt at tænke på, at jeg skulle ud på asfaltvejen på et lille stykke, inden jeg kom til bilen på rastepladsen. Der kunne jo komme en bil!. Til gengæld kunne jeg hurtig gemme mig bag et træ. Jeg ankom nøgen til bilen i fuldstændig mørke. Jeg tog mit tøj på og kørte hjem.
Louise