Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / fodslaven / 1. besøg - Uddrag af mails, del 2

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

1. besøg - Uddrag af mails, del 2

Kære Mistress

Det er rigtigt lækkert at du har lyst til at mødes igen og jeg håber da du får mulighed for så at tage nogen billeder du kan bruge.... Jeg er glad for du opfatter mig som slave, men jeg blev lidt nervøs for om jeg var lidt for kåd og ivrig... jeg var så utroligt tændt hele tiden og det var så svært at styre mine lyster.

Jeg har faktisk allerede spekuleret på nogen ting til næste gang vi ses.... du sagde jo du gerne ville tage det lidt langsomt i starten da du lige ville lære mig at kende og det er helt perfekt... jeg håber du har dannet dig et indtryk af mig som person og også som både ydmygende slave og til at lege bdsm med.

derfor må du meget gerne eksperimentere med ting du har lyst til at prøve på mig og evt gøre tingene endnu mere ydmygende eller hårdere ang bdsm.

jeg håber at jeg vil kunne tilfredsstille dig også som du ønsker det og det skal på ingen måde gå hen til at blive et spil med hvad jeg ønsker og har lyst til, men det for hvert et møde er dig der bestemmer legen hele tiden.... jeg kan komme med forslag til dig men det er kun dig der kan beslutte hvad der skal ske i legen...

hvis du finder på at invitere en anden person som du sagde du måske fik lyst til så gør du selvfølgelig bare det... det er jo kun et ekstra plus i min ydmygelse jo.... feks da din cyber slave fandt på jeg skulle ud efter brænde ... der var jo både ydmygende at en anden fandt på dette og samtidig vidste jeg jo ikke noget om dette... næste gang kan du jo havde lænket mine fødder sammen så jeg kun kan tage små skridt.

og rigtig mange tak for at dine guld ballerina sko kan blive mine under legene.... de er rigtig dejlige.... bare det at smage dem og dufte dem var en stor nydelse for en fodslave jo *s*

jeg fik en ide til noget du kunne gøre ved mig når du ikke lige gad lege med mig eller ville foretage nogen andre ting...

feks kunne du jo give mig den der humbler på igen...(den elskede jeg) og have mig liggende på knæ... evt binde lædersnorene fast om mine nosser og ned til tæerne så jeg ikke kunne rejse mig... pluggen i røven og mine hænder lænket i en kort kæde til halsbåndet... de sko som du ønskede rengjorte kunne du jo så stille foran fodslaven og med en lille kop vand til at skylle tungen i... ved siden af mig lå så spankrør og pisk parat.... mens du så opdaterede din web side eller andet skulle jeg så renslikke dine sko og du kunne jo så inspicere mit job og straffe mig med spanksrøret, hvis jeg ikke udførte opgaven tildfreds stillende nok... feks grinte du meget da jeg skulle slikke de ballerina sko rene jeg havde på da jeg hentede brænde ... hvis det tænder dig at se mig sådan ydmyget er du velkommen til at gøre dette ved mig..... jeg fik engang lov til at slikke min tidligere Dominas støvler der var mudrede også.

det ser også ud til at du nyder at påføre smerte og det er helt vildt dejligt... jeg nød rigtig meget at du grinte når det gjorde rigtig ondt på mig.....du er velkommen til at udvide "pain" legene til det du har lyst til... om jeg kommer til at tude til sidst er jo kun en ekstra gevinst ved at du har fundet min grænse.

hvis du evt ønsker at torturere mine fødder mere end du gjorde sidst har jeg en ide til hvordan vi kan lænke mig fast i krogene i stuen og du kan både sidde ned og massere dine fødder på min pik og nosser og samtidig komme til at spanke mine fødder etc.

det var dejligt du nød at være så hård og det kunne være fedt at udvide denne leg.

da du masserede min pik med dine fødder var det helt vildt himmelsk... det var så fantastisk og jeg rystede i hele min krop... hvis jeg nu opfører mig godt som slave håber jeg du vil gøre dette igen... du må også meget gerne træde på min pik når du har sko på...

jeg skal nok skrive lidt mere senere imorgen ...  

kh

fodslaven

Kære fodslave.

Mange tak for din dejlige mail, som gør mig så glad. At læse din beretning om vores første møde er pragtfuldt for mig, og jeg nyder dine ord meget.

Dine idéer vil jeg tænke over, for de er gode og tænder mig. Jeg har dog bestemt mig for, at vi næste gang skal lege inde i spankingrummet. Selvom jeg ikke er færdig med det endnu, så kan det sagtens bruges til leg. Din idé til, hvordan jeg kan lænke dig til krogene i loftet og både kan komme til at sidde og massere dig med mine fødder og pine dine fødder samtidigt, skal du derfor tilpasse til stolperne inde i spankingrummet.

I dag havde jeg de slidte guld ballerinasko på, da jeg skulle ud med skraldespanden. Jeg nød helt vildt at tænke på, da du lå på knæ foran mig og slikkede dem. Derfor bestemte jeg mig for, at du skal slikke alle mine ballerinasko rene næste gang. Jeg vil nemlig have det sådan, at uanset hvilket par jeg vælger at have på, så vil jeg kunne nyde tanken om dig, der slikkede dem rene. Du kommer på hårdt arbejde. Jeg vil belønne dig for det strenge arbejde ved, at jeg til daglig bruger guld ballerinaskoene, når jeg skal ud med skraldespanden eller ud i min have.

Dit første besøg bød på mange nye bevægelser for mig, da jeg ikke er vant til at løfte benene og bruge mine fødder til at massere med. Her et par dage efter er jeg stadig øm i mine lårmuskler og i mine fødder. Derfor minder hvert et skridt, jeg tager, mig om vores leg. Jeg nyder den behagelige ømhed meget.

Noget andet, som jeg også nyder, er at have de hyggesokker på, som du forærede mig. Dagen efter vores møde gik jeg hele dagen og nød følelsen på mine fødder af de bløde hvide hyggesokker, som du gav mig på. Min nydelse af den fysiske følelse på mine fødder kombineret med tankerne om, hvordan jeg aftenen forinden, kærtegnede dig med hyggesokkerne på, gjorde mig så glad og tændt. Derfor vil jeg ligesom med ballerinaskoene bruge alle mine hyggesokker på dig.

Mht til bastinado har jeg et spørgsmål til dig. Hvad er den helt præcise oversættelse af Bastinado? Er det "kun" at piske fødder? Eller er det også at bruge feks pinwheel på fødderne - altså tortur af fødder?

At pine dine fødder elskede jeg i så høj grad, at jeg helt sikkert ønsker at udvide de painlege. Jeg vil lave en kasse til de ting, som jeg vil bruge til at pine dine fødder med. Jeg må også se at få fat på nogle af de grillspyd, du talte om. Jeg har set dem anvendt i nogle af de insex film med Dominaen, og jeg kan ikke vente med at prøve dem på dine fødder. Jeg har selv nogle idéer til ting, jeg vil gøre ved dine fødder, og jeg glæder mig meget til at prøve det.

Fodklask og knus fra

Louise

Kære Mistress

Jeg er dig meget taknemmelig for at få lov at slikke alle dine ballerina sko og jeg skal nok gøre det godt....

Det var ikke så godt at du er blevet øm i benene... det er jo ikke meningen at Mistress skal blive øm. Det må jo være en streg i den sorte bog til slaven næste gang *gg*

Bastinado mener jeg kommer fra det østlige af asien og blev brugt som straf til fanger. Det er oprindeligt kun slag med bambus pind under fodsålerne og jeg tror at torturen dengang var beregnet til skade også. Hvis man ikke passer på kan det jo være en ekstremt tortur form netop fordi der er så mange knogler og nerver i fødderne.

Men ellers hedder det også falaka og det bliver faktisk brugt en del i de muslimske lande i nu til straf. Fangen som både er mænd og kvinder får fødderne placeret på en lang stang hvor en person holder i begge ender. På stangen er rullet et reb og når man så ruller stangen strammes det om anklerne på personen og derved kan man ikke flytte fødderne. Her er der også kun tale om slag på fodsålerne.

De gange jeg har prøvet det med min tidligere Domina brugte vi dog alle former for legetøj. bla flammen fra stearin lyset er godt til at kilde med da det ofte kommer lidt for tæt på og så brænder det et stykke tid... det mærkes meget grundigt... og så de små grill spyd, elastikkerne og piske og spanskrør. Hvis hun skulle være meget led ved mig brændte hun mig også med hendes cigaretter.

Ligesom dig nød hun at påføre smerte og hun kunne grine dejligt jo mere det gjorde ondt på mig.

Hendes motto var at ligeså meget nydelse hun skulle have omkring hendes fødder ligeså meget tortur skulle hun anvende på mine fødder. Det kunne jeg ikke argumentere imod.

Jeg må også indrømme at det faktisk var mig selv der bad om at blive gagget hver gang for det var næsten umuligt ikke at komme til at skrige.

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at prøve det samme på mig som hun gjorde og det er nok også bedst at gagge mig ligsom hun gjorde.

Det forhindrer jo mig i at anvende stop ordene, men jeg har faktisk aldrig brugt stop ord selv. Hun kunne se når det var ved at blive for hårdt for mig og så kunne hun spørge om jeg ville holde en pause... jeg kunne så nikke og hun gav mig et puste rum. Men jeg havde ingen indflydelse på hvornår hun ville stoppe eller hvor længe hun ville pine mig. Det samme er du velkommen til for jeg vil ikke være spor nervøs for at du ikke også passer på mig. Som pain slave er det bedste ved legen jo at man ikke selv kan kontrollere smerten.... det kan man jo ved at sige stop desværre.

Derfor gik vi en del over mine grænser hver gang og det var vist også ideen. Hun mente at for hvert besøg skulle vi udvide min smerte tærskel og ydmyge et skridt videre end forrige møde.

kh

fodslaven 

Louise