Kvindesider / slikkeslaven

slikkeslaven

"Trade your secrets
and become who you are."
Frank Warren
slikkeslaven er en dejlig mand, som jeg var så heldig at få kontakt med i august 2013. Vi mødtes på chatten, og i første omgang fandt vi sammen pga hans lyst til at give oralsex til en stor kvinde. Derfor gav jeg ham kælenavnet slikkeslaven.
 
Hans mails var meget velformulerede, og de vidnede om intelligens og erfaring med at formulere sig skrifteligt. Mailsene var også pirrende læsning, og jeg udviklede hurtigt et blødt punkt for slikkeslaven. Ham ville jeg gerne møde irl.
 
Min lyst til at møde slikkeslaven i virkeligheden blev kun større efterhånden som vi skrev mere sammen, for det viste sig hurtigt, at hans seksuelle fantasier og lyster tændte mig, og jeg anede muligheder for et frækt forhold med vægt på mine behov.
 
Vi aftalte en kaffedate, hvor vi skulle finde ud af, om kemien mellem os også var tilstede, når vi var ansigt til ansigt. Vi skrev noget mere, og vi talte også i telefon sammen nogle gange inden dagen for vores kemimøde oprandt, og jeg så mere og mere frem til at møde slikkeslaven.
 
Endelig blev det dagen, hvor vi skulle se hinanden for første gang. Inden han kom, gik jeg og hyggede mig med musik, kaffe, bad, neglelakering osv. Jeg var spændt og glad, da jeg så ham komme kørende udenfor mit hjem. Han overraskede mig positivt ved at gå bagom huset og banke på bagdøren, for her i huset bruger alle, der har sin faste gang her, bagdøren.
 
Oh, sikke en mand, der stod der og ventede på, jeg åbnede døren! Han så lidt nervøs ud, men det føltes helt naturligt at give ham et kram med det samme. Hans varme udstråling slog benene væk under mig, og jeg kunne vist slet ikke skjule min store tilfredshed med hans udseende - jeg følte i hvert fald, at jeg nærmest savlede over hans høje robuste krop. Smilet nåede hans øjne, og hans blide kærtegn, da vi sad i sofaen, gjorde, at jeg ikke var mange minutter om at bestemme mig for, at ham ville jeg gerne have som slikkeslave.
 
Jeg fik ham med ind i mit soveværelse, så jeg kunne se ham nøgen. Som han stod der foran mig og klædte sig af, kunne jeg ikke skjule min fryd over hans smukke nøgne krop. Han var en mand, mine øjne kunne lide at se på.
 
Da han trak sine sexede sorte trusser ned og blottede sin hårde pik for mine øjne, måtte jeg tage en dyb vejrtrækning for ikke at kaste mig frådende over ham - så smuk så smuk en slavepik! Den ville jeg bare have i min mund, og jeg gav derfor slikkeslaven et blowjob i velkomstgave, da jeg havde set og mærket på hans lækre røv - den røv nærmest tigger om at blive udforsket og brugt!
 
Tiden var ikke til analplay den dag, men jeg kunne godt nå at smage min slave. Føle hans flotte pik i min mund og mellem mine hænder. Uhmmm hvor jeg dog nød at kærtegne ham! Hans pik duftede pragtfuldt, og den føltes så dejlig i min mund, at jeg ville have hans slavesperm - finde ud af, om jeg kunne lide smagen af ham. Jeg var vild med smagen af hans slavesæd, og jeg nød hver en dråbe af den.
 
Jeg nød også at sidde i sofaen og tale med ham bagefter. Han er en meget spændende mand med nogle interessante holdninger, og hans hjertevarme skinnede igennem vores samtale. Jeg kunne ikke lade være med at lægge min ene fod i hans skød, og til min store tilfredshed gav han sig straks til at kærtegne og nusse min fod meget blidt. Han er virkelig en slave efter mit hoved, for jeg har jo en svaghed for at få kærtegnet mine fødder.
 
Jeg hyggede mig også med slikkeslavens overraskelse over, at jeg gav ham et blowjob. Betydningen af hans kælenavn blev pludselig byttet om til det modsatte af den oprindelige betydning. Jeg havde fornemmelsen af, at det kom meget bag på ham, da vi jo havde fokuseret på, at det skulle være mine orgasmer, der var i fokus mellem os. Det var fedt at kunne overraske ham, og jeg nød det meget. Tiden skal nok komme til, at han kommer til at tigge om udløsning, for fremover har jeg tænkt mig at tvinge ham til at give mig den ene vidunderlige orgasme efter den anden! Nu ved han, hvordan en belønning kan være, så mon ikke han nok skal komme til at hige efter mere - jeg tror det sørme...
Louise