Massage

Skrevet af burning slave,
juni 2013.
 

Massage

Det var længe siden vi havde leget. Men jeg havde tilbudt at give L skuldermassage og det havde jo nødvendigvis ikke noget med vores tidligere lege at gøre. Men sagen tog en ny drejning, da L meddelte, at hun havde lyst til at lege med brændenælder og at jeg skulle ankomme nøgen.

Jeg ankom selvfølgelig nøgen og L smilede. Vi drak kaffe og spiste de kager jeg havde medbragt.

Derefter blev jeg sendt ud i haven og plukke brændenælder.

Da jeg kom ind igen begyndte L at stryge brændenælderne op ad min nøgne krop med særlig henblik på pik, nosser og inderlår, ligesom hun legede med min pik, der reagerede positivt.

Næste skridt bestod i, at jeg blev sendt ind i soveværelset, hvor der lå en voksenble, som jeg skulle tage på. Herefter stoppede L godt med brændenælder ned i bleen både for og bag.

L satte sig på en stol, tog nu sin trøje af og trak BH-stropperne ned over armene således at jeg kunne give massage mens jeg stod bag hende. Jeg brugte en særlig massagebalsam, der duftede ret kraftig, men opvarmede og blødgjorde huden. Det var lidt hårdt til at begynde med, men efterhånden begyndte hun at slappe af. Jeg kunne mærke at velværen bredte sig. Jeg begyndte at massere skuldrene foran og pludselig gled hænderne ned mod Ls dejlige bryster, som jeg aldrig havde rørt før. Det var tydeligt at hun nød det. Jeg forsatte med at ælte brysterne og nuldre vorterne. Overraskende nok havde massagebalsam'en en god virkning. Jeg havde frygtet at den sved for meget på vorterne Det var meget frækt og dejlig at mærke, at L nød det.

Under hele forløbet havde brændenælderne i bleen gjort sin virkning på mig. Særligt når jeg skiftede stilling eller blot bevægede min ben. Det blev ikke bedre, da massagen var afsluttet og jeg blev sat til noget praktisk arbejde. Da det var afsluttet fik jeg lov til at fjerne bleen med brændenælderne og tage noget tøj på.

Vi sluttede af med en kop kaffe.

Det var en spændende og god oplevelse. Både fordi det var længe siden, jeg havde været udsat for brændenælder og fordi massagen af Ls skuldre tilsyneladende var succesfuld, men ikke mindst glæden ved at få lov til at komme i nærkontakt med Ls skønne bryster.

Jeg står derfor klar når L kalder igen fordi hun har behov for massage.

Louise