Kvindesider / Magikeren

Magikeren

"An idea can turn to dust or magic,
depending on the talent that rubs against it."
William Bernbach
Magikeren er en sød og rar Sadist, som jeg vist begyndte at chatte med i begyndelsen af 2012. Han er en ældre Herre, der har meget erfaring med BDSM. Han gav mig en dejlig oplevelse med pisk dengang, og siden har han ind imellem besøgt mig til en venskabelig snak over en kop kaffe ind i mellem.
 
Magikeren er meget tillidsvækkende, og jeg føler mig usædvanlig meget tryg sammen med ham. Han er en god mand, og han sådan en sød, rolig og hensynsfuld væremåde overfor mig. Derfor tør jeg være helt ærlig og tale med ham om ting, jeg har svært ved. Det er en gave uden lige at føle så meget tillid til et andet menneske.
 
Jeg har givet den søde Sadist kælenavnet Magikeren, fordi han tryller med sine reb og piske og bringer mig magisk nydelse og salighed.

Magisk luksus.

Bortset fra en enkelt oplevelse sammen med Kærlig Herre i oktober 2012  er det mange år siden, jeg har været bundet. Jeg har indimellem, når jeg har flirtet med min tøseside, haft lyst til at blive bundet, men min angst for det har været så stor, at jeg trods flere forsøg ikke har kunnet overvinde min skræk. Derfor er det i årevis ikke blevet til andet end fantasier i mit hoved. En lørdag i september 2013 blev mine fantasier til virkelighed - ja faktisk oversteg virkeligheden alle mine fantasier, da jeg blev bundet af Magikeren. Det var luksus.
 
Lørdagen var en af de dage, hvor jeg var lidt småtrist og ikke rigtigt havde noget overskud. Derfor var jeg på nippet til at aflyse mine aftale med Magikeren, men heldigvis besindede jeg mig og talte istedet med Magikeren om, at jeg ikke kunne overskue besøget. Magikeren var så sød, og han tilbød at komme og lave aftensmad til mig. Det var luksus.
 
Jeg havde endnu ikke nået at få alt tøjet på efter badet, da Magikeren ankom før aftalt tid om eftermiddagen. Han havde lækker kage med, som vi fik til kaffen, inden han tog mig med ind at handle. Vel hjemme igen bad jeg pænt Magikeren om at binde og piske mig lidt, imens jeg lå på min seng. Derfor endte det med, at Magikeren forkælede mig ved at lade mig ligge og nyde rebene, mens han lavede god mad til os. Det var luksus.
 
Mens vi spiste, snakkede og drillede vi hinanden. Det var en afslappet helt nede på jorden og utrolig hyggelig stemning, og jeg bad Magikeren om at binde og piske mig igen. Han morede sig med at spille kostbar, så det endte med, jeg måtte bede pænt flere gange, inden han endelig sagde ja. Han gjorde sine reb klar, mens jeg tændte for munkemusik, tændte stearinlys og tog noget af mit tøj af. Jeg var spændt, da jeg stod og ventede på Magikerens reb. Det var luksus.
 
Det føltes som om, jeg i det øjeblik, Magikeren lagde sine reb på mig, gav helt slip mentalt og bare lod mig føre ind i nydelsens salighed. Det tog ikke mange minutter, før jeg var væk i nydelse (nogle kalder det subspace). Alt, som Magikeren gjorde ved mig, var godt, og bagefter kunne jeg ikke huske ret meget af, hvad der var foregået - jeg kunne kun nyde det fredfyldte velvære, jeg havde i krop og sjæl. Det var luksus.
 
Magikeren piskede mig med en dejlig tung ruskindspisk, og på et tidspunkt piskede han mig også med en led satan af en flettet pisk. Ruskindspisken mestrer Magikeren utrolig godt, for ikke bare en gang, men to gange piskede Magikeren trusserne af mig - det var altså total blæret, at han kunne det. Magikeren fortalte mig bagefter, at han havde pisket mig over hele kroppen bortset fra ansigtet. Jeg var væk i nydelsen over piskeslagene. Det var luksus.
 
På et tidspunkt bandt Magikeren mig op mellem stolperne i mit soveværelse, og jeg nød at stå der med blottede bryster. Han krammede og legede hårdt med mine bryster, hvilket jeg nød helt vildt meget. At nyde kærtegn på og leg med mine bryster er ret nyt for mig, men som jeg dog nød det helt vildt sammen med Magikeren. Det var luksus.
 
Magikeren fik mig ned at ligge på sengen, og det var en lang tur til salighedens tinder for mig at mærke ham piske mig. Han fortalte bagefter, at han havde leget mentalt med mig, for han havde taget rebene af mig uden jeg opdagede det. Magikeren piskede min fisse, og jeg kom i den ene orgasme efter den anden af det. Det var luksus.
 
Flere gange før i mit liv har jeg været på salighedens tinder, men denne tur dertil sammen med Magikeren var helt anderledes end noget, jeg før havde prøvet. Hidtil har min vej til salighedens tinder gået over meget voldsomme orgasmer, som jeg har skreget ud. Med Magikeren var det en stille svævetur i stedet for en flyvetur i blæst af orkanstyrke. Stille blide bølgeskvulp i stedet for et frådende hav i oprør. Stille salighed istedet for som hidtil skrigende salighed. Salighed på en blid måde, jeg meget gerne vil opleve igen. Det var luksus.
 
Da jeg kom til mig selv igen, lå jeg nøgen på sengen, fordi jeg i min salighed havde klædt mig helt af. Jeg havde også lagt mig med røven lige i vejret og budt mig til som en anden liderlig tæve, mens jeg havde bedt om mere. Magikeren sad og sagde en masse søde ord og nussede mig engleblidt i lang tid, og det fuldendte den vidunderlige oplevelse for mig. Det var luksus.
 
Om natten sov jeg helt utrolig godt. Jeg var kun vågen 2 gange meget kort på 5 timer, og søvnen var rolig og dyb uden mareridt og urolige drømme - bare dyb, dyb hvile. Det var luksus.
 
Søndagen foregik i slowmotion. De første 5 timer, jeg var vågen, sad jeg bare ligeså stille og nød min morgenkaffe med cigaretter indenfor rækkevidde og stille baggrundsmusik. Indimellem tænkte jeg lidt over den vidunderlige oplevelse med Magikeren, men det blev nu ikke til så mange tanker, men i stedet en skøn stille følelse af utrolig velvære i hele kroppen. Det var luksus.
 
Senere skulle jeg have besøg af noget familie. De ville komme med både lækker mad og lagkage, og jeg havde sådan nogle dejlige og hyggelige timer sammen med dem. De blev ved med at vende tilbage til, at jeg hele tiden smilte så sødt. Jeg kunne åbenbart ikke skjule min store nydelse over den saliggørende ro i både min krop og sjæl. Det var luksus.
 
Flere gange i løbet af søndagen og i dagene efter talte og skrev jeg med Magikeren om oplevelsen, fordi jeg havde behov for hjælp til at få det hele på plads i mit hoved. Heldigvis er Magikeren en meget tålmodig mand, og det var og er dejligt at kunne tale med ham om den aften, som gjorde så dybt indtryk på mig. Magikeren har meget erfaring med BDSM, og han er sød til at være opmærksom på, hvordan jeg reagerer her bagefter. Det kaldes vist aftercare. Det er luksus.
Louise