Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / moongirl / moongirls 3. besøg

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

moongirls 3. besøg

Tævens rapport
 
Skrevet af: moongirl
 
Nu er det et år siden jeg første gang chattede med Miss Louise, og tredje gang jeg besøger Hende. Onsdag d. 5 maj tog jeg toget så jeg var hos Hende midt på eftermiddagen. Hun hentede mig ved toget hvorefter vi tog hjem til Hende. Dagen og aftenen gik med at snakke og hygge. Derudover blev der udvekslet gaver. Jeg havde fødselsdag i marts og Miss'en overøste mig med gaver bl.a. et smukt halsbånd samt en laktaske jeg kan bruge når jeg er på job i Istedgade. Den matcher min store sorte lakregnfrakke. Jeg fik også en lyserød latexmaske med hul til øjnene og lukket ved mund og næse, den var bestilt via en festish webshop. Jeg prøvede latexmasken som Miss Louise syntes klædte mig. Jeg elsker også at giver gaver så Miss Louise fik bl.a. nogle musik cd'ere Hun havde ønsket sig. Det var en ret hyggelig onsdag.
 
Om natten var jeg lænket til sengen, dog med en metalspand ved sengens side hvis jeg skulle tisse. Det skete dog ikke og jeg sov godt den nat velvidende at torsdag ville være fyldt med pinsel og ydmygelse.
 
Torsdag morgen blev jeg vækket tidligt og Miss Louise havde lavet havregrød til mig. Havregrøden blev indtaget fra en speciel tævetallerken nede på gulvet. I løbet af dagen blev jeg ydmyget og pint mange gange. Miss Louise gav mig mange gange mange slag med den onde pisk med den smidige snert. Den er ret ond for den har gjort mig til en pervers pain slut der nyder kraftig smerte. Miss Louise nyder at give mig kraftig smerte især med piske. Jeg blev på et tidspunkt sat i skammekrogen fordi Miss'en mente jeg var uartig. Det er en straf der er ret kedelig når jeg står der og bare er lænket. Imens jeg stod der undersøgte Miss Louise mit skød som Hun ikke mente var grundigt nok barberet. Derfor fandt Hun en pincet frem og hev nogle af de grimme hår ud. Det gjorde ret ondt og jeg pev en hel del. CyberHerren fulgte med på cam så det var ret ydmygende. Efter skammekrogen blev jeg beordret ned på alle 4 og fik ordre på at smørre det bageste hul ind i creme. Derefter kneppede Miss Louise mig med en dildo imens CyberHerren kiggede på. Det var dejligt at blive kneppet måske fordi det var længe siden at nogen havde kneppet mig. Derefter blev jeg ydmyget som aldrig før. I løbet af dagen havde Miss'en givet en del at drikke og Hun syntes Hun ville ydmyge mig totalt ved at give mig ble på. Det er stadig ydmygende at skrive om. Det er simpelthen så ydmygende især når CyberHerren ser det på webcam. Jeg fik besked på at sætte mig på en motionscykel Hun har stående. Jeg skulle trampe i pedalerne i 20 minutter kun iført ble. Det er altså vildt ydmygende og slet ikke sjovt. Da de 20 minutter var gået skulle jeg nusse Hendes fødder og smøre dem ind i creme. Hun sad og morede sig over mig og det at jeg var iført ble. Hun gik på et tidspunkt i bad imens jeg skulle sidde på gulvet og drikke mere sodavand. På et tidspunkt kunne jeg ikke holde mig mere og jeg tissede i bleen. Jeg har ikke oplevet noget mere ydmygende og pinligt men Hun grinte og nød situationen. Til sidst viste Hun nåde og beordre mig til at fjerne bleen og gå i bad. Desværre fik Hun taget fotos af den pinlige situation.
 
Efter aftensmaden fik jeg igen pisk og måtte indse at jeg nød smerten. Miss Louise fandt noget bredt plastik frem og jeg skulle lægge mig på ryggen på det. Jeg fik hænderne lænket over hovedet og Hun gik udenfor. Hun kom tilbage og jeg mærkede en kraftig stikkende smerte i mit skød. Der kom flere stikkende smerter. Hun lod et bundt brændenælder glider henover mit stakkels skød og min mave og bryster fik også en tur. Smerten var ret intens, men som tiden gik og smerten blev intensiveret føltes det dejligt og da Hun lagde brændenælder i mit skød, på min mave og bryster med ordre om at de skulle blive liggende gled jeg ind i en tilstand af smerte og intens nydelse. Det var simpelhen så dejligt. Efter et stykke tid fjernede Hun brændenælderne og tændte et bloklys. Hun begyndte at lade den varme stearin udover mit skød og mave. Det var en vidunderlig følelse og jeg fik et utal af orgasmer. CyberHerren havde set det hele på webcam og filmet det. Miss Louise slog stearinen af med en lille effektiv pisk. Derefter fik jeg ordre på at kysse og slikke Miss'ens stiletter for det var et ønske fra CyberHerren. Miss Louise fik den ide at ydmyge mig endnu mere ved at skrive på min ryg med en tusch at jeg var en pervers liderlig ludertæve. På det højre bryst skrev Hun "suttetøs" og på den venstre "bleso". Det var ret ydmygende. I skrivende stund er det heldigvis svært at læse. Den nat sov jeg godt og længe.
 
Hele fredagen regnede det og Miss'en slappede af men fik af og til lyst til at piske mig. Ligesom de andre dage gav jeg Hende massage flere gange og der blev hygget og talt om næste gang jeg skal besøge Hende. Det bliver i juni måned.
 
Lørdag spiste jeg havregrød til morgenmad som de andre dage og fik pakket. Miss Louise fortalte at Hun nød mit besøg og jeg måtte indrømme at Hun havde været god imod mig. Jeg fik at vide at når jeg besøgte Hende næste gang vil Hun ydmyge og pine mig endnu mere og jeg tror på Hende og ser nervøst og forventningsfuldt frem til juni måned!
Louise