"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Udspændt

Udspændt

Skrevet af: burning slave

Aftenens besøg var præget af mange praktiske opgaver. Men ankomsten havde Miss L forsøgt at stramme op. Jeg mente, at hun ikke kunne gøre det frækkere end sidste gang, hvor hun forlangt at jeg mødte op helt nøgen. Det havde været meget frækt at sidde nøgen i bilen og køre adskillige kilometer ud fra skoven, hvor jeg klædte om.

Det kan diskuteres om Miss L’s krav om, at møde op i lysegrøn bikini fyldt ud med brændenælder var frækkere eller mere ydmygende. Det syntes miss L. og det gjorde jeg selvfølgelig, som hun ønskede det. Den nøgne ankomst var dog mere fræk og ydmygende i mine øjne. Men hver sin lyst og ved besøgene hos Miss L står hendes ønsker og lyst selvfølgelig i centrum..

Efter dagens praktiske opgaver skulle den nye ”galge” afprøves. Den består af to stolper ved hver sin væg og en bjælke langs loftet der forbinder dem. På stolper og bjælke sidder der beslag, således at kæder eller tov kan fastspændes.

Jeg blev spændt op som et X med højt hævede arme og spredte ben. Kæderne var spændt til det yderste, således at benene var spredt så meget, at det var svært at støtte og armene var spredt så meget, at det var svært at hænge i dem. Men følelse af at være virkelig udspændt og totalt bundt fast var 100 %.

Særlig spændende og ophidsende var det, da Miss L forlod lokalet og slukkede lyset, så jeg stod i total mørke. Enormt frækt. Efter lang tid vendte miss L tilbage, tændte lyset og sætte sig behageligt i en stol foran mig. Hun gav sig til at sætte tøjklemmer i pik og nosser. Jeg synes ikke det plejer at være voldsomt, men hun havde åbenbart fået fat i nogle klemmer med ekstra gode fjedre eller også var jeg særlig følsom den dag. Klemmerne bed i hvert fald kraftigt i mine følsomme dele. Ind i mellem legede hun med mig og jeg var ved at komme et par gange. Til sidst var begyndte hun at fjerne klemmerne én for én. Nu steg smerten til nye højder, når blodet strømmede tilbage.

Da Miss L til sidst forlangte, at jeg skulle komme på en underkop, kunne jeg ikke. Meget ydmygende. Til gengæld fik Miss L ikke fornøjelsen af at tvinge mig til at slikke min sperm op.

Louise