tøsesider / Hans luder

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Hans luder

"Når et menneske ikke er forud indtaget
i den ene eller anden retning,
vil det være muligt at gøre ham
selv den vanskeligste sag begribelig;
har han derimod en forudfattet mening,
og er han ganske overbevist om,
at han véd meget bedre besked,
vil det som oftest være spildt ulejlighed at forsøge
på at gøre ham den simpleste ting begribelig."

Leo Tolstoj
(9. september 1828 – 20. november 1910)
i bogen Kristi Lære og Kirkens Lære fra 1894.
 

Hans luder ser dagens lys.

Han og jeg har ikke leget i lang tid, fordi jeg ikke har følt behov for og lyst til at blive domineret. I sidste uge besøgte han mig, fordi han som en god ven ville hjælpe mig med at lave noget håndværksmæssigt. Som altid nød jeg at være sammen med ham, og det var skønt at tale face to face igen.

Vi talte om stort og småt, og han fortalte bla om en kvinde, han havde drillet med, at hun burde servere og give seksuelle ydelser til en Herremiddag, han havde været til. Han fortalte mange detaljer fra drilleriet, og jeg morede mig kosteligt.

Hvad jeg ikke vidste var, at det var med fuldt overlæg, han fortalte mig om det - han ønskede at skubbe mig ud af mine seksuelle dvale. Han har altid været klogere end jeg ;-)

Nogle dage gik, hvor han bare lod være med at snakke om sex med mig - han vidste, at min underbevidsthed havde brug for tid til at arbejde.

I går ved aftenstide poppede han så op på min skærm og snakkede om, at jeg ikke gad give ham et blowjob, selvom han havde lyst til at bruge en tøs. Ud af det blå opstod en pludselig trang til at være hans billige luder - at han betalte mig for sex.
 
Det tænder mig på ingen måde at være luder for fremmede, men jeg blev meget liderlig ved tanken om, at HAN betalte mig for at kneppe mig analt, mens han brugte kvælerhalsbåndet på mig for til sidst at komme i min mund ;-)

Nogle gange er der ikke ret langt fra tanke til handling hos mig, så det endte med, jeg i går aftes lå klar til at blive brugt analt af ham. Og I Guder, hvor var det skønt!

Allerede da jeg mærkede hans vidunderlige pik mod min røv, kortsluttede min hjerne, og det var ren nydelse for mig. Jeg kunne ikke andet end stønne og komme i en meget langvarig orgasme.

Også han nød det, for han nåede ikke at få pikken i min mund (okay, jeg var måske for langsom), inden han begyndte at sprøjte. Han smagte himmelsk ;-)

Lidt massage gav jeg ham bagefter, mens vi snakkede, og han endte med at friste mig over evne - han lagde sig, så pikken var lige udfor mig, og jeg kunne naturligvis ikke lade være med at kærtegne den.

Han krævede, at jeg slikkede ham, inden han ville kneppe mig analt igen, og jeg nød begge dele meget.

Inden han tog hjem, snakkede vi om, at han slet ikke havde brugt kvælerhalsbåndet eller kaldt mig for hans billige luder - han sagde med et charmerende smil, at så var han jo nødt til at gøre det næste gang. Mmm jeg glæder mig ;-)
 
Nu sidder du måske og tænker på, hvor meget han så betalte mig for at være hans egen private luder i går? 2 pakker cigaretter, så jeg er i sandhed hans billige luder ;-)

Mandag den 30. august 2010
Louise