Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / kontraktslaven / 5. besøg 2011

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

5. besøg 2011

Femte besøg hos Miss Louise 

Skrevet af:

kontraktslaven, 2011.

For femte gang siden nytår mødte jeg hos Miss Louise, denne gang midt på formiddagen. Som sædvanligt havde jeg handlet ind flere steder på vej til hende, og jeg havde igen medbragt mad til hende. Jeg kom ind i hendes køkken, og blev beordret til at spille pik foran hende blindfoldet. Da jeg var godt stiv og liderlig, fik jeg besked på at tage tøj på igen, for ML ønskede at shoppe.

Vi kørte i min bil, og efter nogle kilometer blev jeg beordret til at holde ind på en rasteplads. Her skulle jeg igen spille for øjnene af hende, og da jeg igen hurtigt blev liderlig, skulle jeg igen pakke min pik ned. ML ønskede at jeg skulle kysse begge hendes sko, og jeg måtte ud af bilen og om til hendes dør. Bukke mig ned på knæ og efter tur kysse begge hendes sko. Ca. 10 meter foran holdt en bil, men da døren dækkede for mig, kunne bilisten ikke helt se hvad der foregik. Kun at jeg bukkede mig ned for hende.

I den nærliggende by ville ML handle ind 2 steder, og hvert sted fulgte jeg med ind, og tog ned fra hylderne, og selvfølgelig bar varer ud i bilen. Det første sted hold vi lidt afsides, og igen skulle jeg spille for hende inde i bilen, og igen måtte jeg en tur rundt om bilen, for at kysse hendes sko igen. Det sidste sted hun handlede ind, var der rimelig mange mennesker på P-pladsen, og da ingen af os ønsker at krænke andre, slap jeg for at spille og kysse fødder. Til gengæld mente ML det var passende at jeg vi holdt på alle rastepladser på vej hjem, hvor seancen skulle gentages. Vi faldt i snak og derfor blev det kun til et enkelt sted. Måske er der en regning der skal betales senere, for de p-pladser jeg kørte forbi.

Vi var hjemme igen, og jeg blev sat til at rydde op ML's garage. Hun ønskede et skab flyttet ind i stuen, og det stod selvfølgelig bagerst af alle hendes ting, så der var en halv times arbejde med at få skabt plads. Sammen bar vi det ind i stuen, og her blev jeg sat til at gøre skabet grundigt rent.

Herefter beordrede hun mig til at afklæde mig, og jeg fik manchetter på. Vi var i hendes legerum, og mine hænder blev hejst højt over hovedet. Der var en regning fra sidst der skulle betales, da ML mente jeg skyldte 10 slag med ruskindspisk, for hvert mål Danmark's håndboldherrer havde scoret i den sidste kamp, samt 5 slag med spanskrør for hvert mål modstanderen havde scoret. Det var en regning med 260 slag med pisk, og 90 med spanskrør. Først var det ruskindspisken som jeg rigtig godt kan li. Hun skal slå temmelig hårdt, før det kan betragtes som straf, ellers gør den kun godt. Jeg fik først på ballerne, og så bagfra og op mellem lårene. Det sidste gør rigtig godt, når de bløde haler lander på pik og nosser. Jeg talte for hvert 20 slag, og var næsten ked af da hun var færdig. Nu var spanskrøret's tur, og den hader jeg virkelig. Til gengæld havde ML stor glæde og fornøjelse af at se mig hoppe, danse og vride mig for at undgå slagene, hvilket jeg alligevel ikke kunne. ML mener jeg er en kylling med spanskrøret, for selv om hun ikke slog særlig hårdt, så klynkede og peb jeg. Til sidst blev hun heldigvis færdig, og jeg fik lov at slappe af nogle minutter.

Derefter skulle jeg ligge mig på en special indrettet madras med kroge i siderne. ML lænkede manchetterne sammen. Mine hænder blev hejst i vejret, og sat i en krog, så jeg lå på ryggen med hænderne over hovedet. ML legede nu blidt min pik, der ikke havde sprøjtet i 11 dage. Jeg blev naturligvis hurtigt stiv, og hun satte en penisvibrator rundt om pikroden. Hun spillede lidt videre, og herefter blev jeg efterladt, stadig med vibratoren rundt om min pik. ML varmede herefter den mad jeg havde lavet til hende, og efter måske 20 minutter kom hun tilbage i rummet.

Jeg lå blindfoldet og vidste derfor ikke altid hvor hun var. Måske sad hun på en stol ved siden af, stod op, eller sad på madrassen ved siden af. Jeg blev pirret med både vibratoren, hende selv og en støvfjerner, der var over alt på min krop. Jeg er lidt kilden, og denne støvfjerner kan med alle dens hår, virkelig være både en pinsel og en nydelse på en gang. Jeg nød hvert minut og stønnede vist temmelig højt. På et tidspunkt løsnede hun mine hænder lidt, så jeg lige akkurat kunne nå mit pikhovedet, men heller ikke mere. Jeg kunne derfor ikke tage fulde ryk på pikken selv, men kun lige pikhovedet. ML stod vist op, og hendes fod masserede mine nosser. Jeg var naturligvis i drømmeland, og orgasmen begyndte at nærme sig. Pludselig sagde hun at hvis jeg skulle ha orgasme idag, så skulle det være nu. Det er selvfølgelig tilladelse til at jeg må komme, for jeg har aldrig lov at komme uden hun giver lov. Jeg satte tempoet op, og spillede på pikhovedet det bedste jeg havde lært. Samtidig masserede hendes fod stadig mine nosser, så det varerede ikke længe inden orgasmen skyllede igennem min krop. Jeg kom med et brag, og lå nogle minutter og slappede af, inden jeg blev sat fri igen. Vi snakkede igen en times tid efter legen, og jeg blev sendt hjem med en vasketøjskurv, der skal være renvasket til næste besøg.

 

Louise