Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / kontraktslaven / 4. besøg 2011

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

4. besøg 2011

Årets fjerde besøg hos Miss Louise

Skrevet af:

kontraktslaven, 2011.

Det var tidligt onsdag aften og jeg var beordret til at møde kl. 18.30 hos Miss Louise. Jeg havde rent vasketøj med til hende, og havde som sædvanligt handlet i flere butikker til hende. Hun bor lidt afsides, og lader derfor mig ordne de fleste af hendes indkøb, og jeg er naturligvis glad for at kunne hjælpe hende. Naturligvis havde jeg også lavet aftensmad til ML, som hun spiste mens jeg hentede brænde.

Jeg var meget stresset af nogle lange arbejdsdage op til mødet, og det fornemmede ML hurtigt. Hun valgte derfor at vi droppede "legen" ind til videre. Vi satte os i stuen, og jeg blev budt på en øl til at slappe af på. I et par timer snakkede vi om alt mellem himmel og jord. Jeg var nu mere afslappet, og bad om at måtte blive lænket en times tid. ML lagde et stort badehåndklæde over hendes seng, og jeg var nu afklædt med manchetter på. Mine hænder blev spændt op over hovedet, og fødderne bundet sammen. Jeg lå således helt nøgen med front mod ML, der sad i en stol og nød en smøg eller to. Naturligvis var jeg også blindfoldet, som jeg næsten altid er når ML leger med mig.

Der gik vel en halv times tid, og jeg var tæt på at falde i søvn. Pludselig mærkede jeg hendes hånd på min pik, hvor hun begyndte at spille mig blidt. Jeg blev hurtigt stiv, og fik en penisvibrator omkring pikroden. Det lå og summede dejligt, og sendte bølger af velvære gennem hele kroppen. ML brugte også en støvfjerner, der mildt sagt får alle nerver i kroppen aktiveret. Jeg stønnede flere gange højt, og sådan fortsatte det et stykke tid. En klemme blev sat på hver brystvorte, og flere i nosserne. Måske 10 ialt. ML spillede min pik og det strammede godt med klemmerne. Hendes flerhalede ruskindspisk dansede også flere gange ned over pik og nosser, mens jeg lå og vred mig.

Så stoppede hun og jeg lå igen stadig med klemmerne på. I starten gjorde de godt, men efterhånden tog smerten til. Igen kom ML tilbage og spillede mig lidt, hvorefter jeg blev løsnet og beordret til at tage tøj på. Når jeg ikke rigtig var i humør til leg, skulle jeg heller ikke have orgasme. ML bestemte at jeg skulle møde igen 6 dage senere, og havde forbud mod orgasme i mellemtiden. Det betød at jeg næste gang ville have været afholden i 11 dage. Det er meget lang tid, og tæt på min rekord, som er 14 dages afholdenhed. ML foretrækker en slave så liderlig som muligt, da de er mere arbejdsvillige og ydmyge.

Efter jeg havde fået tøj på igen, sad vi og snakkede endnu en times tid, inden hun bad mig køre hjem. Da der var håndbold i fjernsynet besluttede hun at for hver af Danmarks mål, skulle jeg ha 10 slag af ruskindspisken, og for hvert mål af modstanderen 5 slag med spanskrøret ved næste møde. Danmark vandt 26-19 så det bliver 260 og 95.

 

Louise