Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / kontraktslaven / 1. besøg 2011

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

1. besøg 2011

Ny kontrakt med MIss Louise

Skrevet af:

kontraktslaven, 2011.

Miss Louise og jeg har kendt hinanden siden foråret 2009, og med skiftende pauser har vi mødtes jævnligt i hendes hus til fornøjelse for os begge. For 1½ år siden prøvede vi med en kontrakt, hvor vi ikke kendte hinanden så godt, og efter et stykke tid blev det droppet.

Siden sommerferien 2010 har vi mødtes oftere, og legen har fungeret rigtig godt for os begge. Derfor anmodede jeg om som slave at prøve en ny kontrakt. ML bad mig lave et udkast og efter et par rettelser, er den trådt i kraft pr. nytår og hele januar måned. ML har dog en option, og kan vælge at lade den fortsætte februar med, hvorefter der bliver taget stilling til hvad der videre skal ske. I korte træk bestemmer ML 100% over mine orgasmer. Hvornår, hvordan osv. Vores kontrakt er langt fra begrænset til leg, sex, ydmygelse, afstraffelse. ML kan også frit gøre brug af mig som arbejdsslave til hvad hun nu har brug for. Jeg er ikke garanteret nogen som helst leg eller tilfredsstillelse, når jeg møder hos hende.

 ML har ligeledes min kalender med arbejde, og de vigtigste øvrige arrangementer jeg ellers deltager i. Hun kan når som helst forlange, at jeg møder i hendes hus straks, hvis kalenderen er fri. Efter kontrakten trådte i kraft har jeg fået 4-5 datoer, hvor hun forventer at ville gøre brug af mig. Den første var tirsdag d. 4 januar, men jeg fik en sms mandag d. 3, at hun ønskede at se mig inden for 3 timer.

Jeg fik i hast arrangeret alt hvad jeg skulle have med til hende. På forhånd havde hun lavet en indkøbsliste, som jeg skulle handle ind for hende. Jeg var en smule nervøs, for selv om jeg kender hende ganske godt, så var det med kontrakten anderledes og ultimativt, da jeg f.x. ikke vidste hvornår jeg ville blive frigivet igen.

Jeg afleverede hendes varer, og hun bad mig sætte på en stol foran hende i køkkenet og spille pik. Jeg havde ikke fået orgasme i 3 dage, og var temmelig liderlig, da jeg kunne mærke hun var legesyg. Efter ganske få ryk blev min pik stiv, og begyndte at glinse af tidlig sæd.

Derefter bad ML pakke den væk igen, for vi skulle ud og shoppe. Vores seancer starter ofte med at vi kører i byen og handler. En times tid efter havde ML shoppet hvor jeg hjalp til med bæreposer og døre m.v. ML satte sig ind i hendes varme køkken, og bad mig ordne brænde for hende, og rydde hendes indkørsel for sne og is. Endnu en time gik med arbejde inden jeg lettere forfrossen var færdig.

Herefter blev jeg bedt om at finde legesager frem og afklæde mig. Jeg skulle igen spille for hende, siddende på en stol, og ret hurtigt blev jeg stiv igen. Hun bad mig stoppe og jeg skulle stå lige foran hende med ryggen til. Hun lænkede mine håndmanchetter sammen og jeg fik blindfold på.

Så blev ridepisken fundet frem, og jeg fik 10 halvhårde slag på hver balle. Jeg skulle nu stå med front mod hende, og nu begynde hun at pirre mig med pisken, der kørte rundt om pik og nosser hele tiden. Jeg havde et nyt redskab med til hende denne gang, en ganske almindelig støvfjerner man bruger til kroge og lofte. De tusindvis af bløde hår kørte nu rundt på min pik også, og det satte himmelske fornemmelser igang. Hun tog min pik og spillede den blidt, så hurtigt igen, og lige inden jeg var ved at sprøjte stoppede hun. Jeg var advaret om at en orgasme i utide ville betyde, at det var den sidste i kontraktperioden, hvilket kunne betyde næsten 2 måneder. Det længste jeg har undværet orgasme er 14 dage, så 2 måneder er en enorm og uoverskuelig tidshorisont. Derfor skulle jeg be om orgasme hvis jeg var tæt på, og da jeg bad om det stoppede hun.

Jeg stod lidt uroligt og nød de fantastiske bølger pik og nosser, men også lettere frustreret over at have været så tæt på lige at sprøjte. ML holdt nu på mit pikhoved uden at gøre andet. Alene det var nok til at min pik fortsat stod stiv. Langsomt begyndte hun at splle igen, og nogle gange var det hårene fra støvfjerneren der strøg hen over pik og nosser. jeg var igen tæt på orgasme og det fornemmede hun, og satte tempoet ned til næsten ingen ting. Kun et par fingre arbejdede langsomt på pikhovede, og jeg stønnede højlydt og takkede hende mange gange. ML fandt en tyk elastik frem, som passer til at sidde 3 gange rundt om min pik og nosser. Elastikken sendte nye fantastiske fornemmelser og på dette tidspunkt kunne hun få mig til alt. Sæden sad helt oppe i toppen af pikken og ventede bare på at komme ud. Et enkelt ryk fra hende havde været nok til at jeg havde sprøjtet i utide. Mens jeg var mest i trance eller drømmeland, stoppede hun helt med at røre mig. Jeg fik fjernet blindfold og løsnet mine hænder.

ML bad mig nu sortere flere hundrede af hendes bøger i orden efter genrer. Jeg ville have givet hvad som helst for at sprøjte, men hun grinte højlydt af mig, da hun så mit skuffede ansigt. Jeg har glemt alt om tid og sted, så jeg ved ikke hvor lang tid det tog med bøgerne.

Elastikken gjorde fortsat sin store virkning, så det dunkede i lang tid stadig i min pik. ML sad og hyggede sig med kaffe og en cigaret, mens hun så sin fortvivlede slave slæbe og sortere bøger. Jeg tabte vist et par stykker og er ikke sikker på alle blev sat rigtigt. Men endelig blev jeg færdig, og blev igen bedt om at stille foran hende.

Igen var mine hænder lænket på ryggen, og igen blev jeg pirret, spillet, strøget. Ikke lange faste ryk for det ville med det samme få mig til at sprøjte. Der gik måske 20 minutter hvor jeg hele tiden var lige under orgasmegrænsen. Hvis hun kunne fornemme jeg var på vej, satte hun tempoet ned. Hun rykkede et par gange ret hurtigt og jeg troede at nu skulle jeg sprøjte, men så stopppede hun pludseligt. Tag dit tøj på vi er færdige. Du kan rydde op og køre hjem sagde hun. Jeg var nærmest fortvivlet, og bad om bare at måtte spille for hende selv. Hun gav mig en cigarets tid, og jeg fik igen udtrykkelig ordre om ikke at komme.

Så kom overraskelsen da jeg var ved at indstille mig på at tage hjem, og måske vente flere dage endnu på orgasme. Læg dig på gulvet foran mig, tag blindfold og kondom på kommanderede hun. Du har været en flittig og dygtig slave idag, så nu får du lov at sprøjte i kondomet mens jeg ser på. Det tog lidt tid at få kondomet på for mit pikhovede var glattere end 10 ål, og jeg rystede af ophidselse. Jeg lagde mig på gulvet og startede med at spille. Tilladelsen var jo givet, så jeg satte tempoet op, og kom med et brag, hvor jeg nærmest lignede en spastiker i lang tid.

Hun bad mig snørre kondomet sammen, og det blev vejet på mikrovægt til 8 gram, eller 7 gram ren sæd uden kondom. ML kender mig særdelse godt, og 7 gram kan jeg normalt først præsere efter mindste en uges afholdenhed. På den måde kan hun nogenlunde vurdere hvor lang tid jeg har været afholden, og at jeg ikke snyder med mine orgasmer.

Jeg ryddede op, og vi slappede af sammen endnu en times tid med hyggesnak, en øl og en kop kaffe.

Jeg tog afsted dejlig afslappet, og med en fantastisk fornemmelse i kroppen. Inden jeg kørte fik jeg en stor vasketøjspose med af ML, som jeg skal medbringe nyvasket ved næste møde.

Mange vil sikkert gerne opleve noget så fantastisk, og mange har måske oplevet noget lignende. ML er en krævende Domina, og inden jeg til sidst fik lov, vil jeg lige remse op, hvad jeg havde gjort for at gøre mig fortjent til udløsning.

3 dages afholdenhed

1 times handlen på forhånd

1 times handlen med ML, og transport i min bil

1 times skovlen sne og hente brænde

1 times sortering af bøger

2 timer med 2 hele maskinfulde vask, pænt lagt sammen

2 timer om at skrive denne beretning og rettet for få fejl.

Ialt ca. 8 timers arbejde, og jeg aner ikke hvornår jeg får orgasme igen. Nogen vil måske mene jeg er en idiot, men jeg er lykkelig for at tjene ML i foreløbig hele januar måned.


Louise