Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / fodslaven / 2. besøg

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

2. besøg

Kære fodslave.

Her følger dine instrukser til dit 2. besøg. De fleste er gengangere fra 1. besøg, men der er nogle ændringer, så læs dem nøje. Instrukserne er gældende fremover, fordi jeg ønsker, at du og jeg får faste ritualer mht ankomst, start med forkælelse af mine fødder, renslikning af mine ballerinasko, straf og afslutning med oprydning.

Det er så min mening, at jeg sender dig sær instrukser, hvis der er bestemte ting derudover, jeg ønsker at lave med dig.

Særinstrukserne til dit 2. besøg:

Renslikke ALLE mine ballerinasko.

Jeg glæder mig meget til at se dig igen, og jeg ser meget frem til både forkælelse af mine fødder og til at pine dine fødder.

Fodklask og knus fra

Louise

Ps. Jeg har sløjfet den regel med, at du efter hvert besøg skal skrive en beretning om besøget her. Jeg vil istedet bruge fotos og uddrag af vores mails på hjemmesiden. Jeg er meget glad for din første beretning, men det bliver alt for tidskrævende for dig at skrive så meget. Desuden kan jeg godt lide måden med uddrag fra vores mails.

Kære Mistress

Alle tingene er forstået helt ok og jeg glæder mig rigtig meget også til at besøge dig igen.

og jeg har forstået mine regler for toilet besøg på dagen vi mødes.

kh

fodslaven

Kære Mistress

Jeg ville høre om det er muligt at jeg evt kunne overnatte?

Jeg skal dog op lidt tidligt, men hvis det ikke passer med dine planer så er det helt ok.

Hvis det er ok med overnatning så kan vi finde på noget med bondage sengen.... Nårjeg har ryddet op efter legen og det er blevet sent kan jeg jo blive lænket til sengen og få lov at ligge i den til næste morgen?

Jeg glæder mig meget til din overraskelse også... er lidt spændt på hvad du har fundet på.

fodslaven

Kære fodslave.

Mange tak for dine mails.

Insex filmene er kun med mandlige slaver. Jeg har ikke nået at gense dem efter jeg har fået lyst til foot pain, men jeg glæder mig meget til at se dem igen og finde ud af, om der er nogle fodlege, jeg kunne tænke mig at prøve.

Naturligvis må du overnatte her, og jeg vil da kun nyde, at du ligger lænket til bondagerammen. Hvad tid skal du køre herfra næste morgen?

Min overraskelse kan jeg desværre ikke nå at få klar til i morgen. Min ide er at lime kapsler på et par såler til ballerinaskoene, du skal have på, når du skal ud og hente brænde. Jeg ved, hvor jeg kan købe et par egnede såler, men det kommer til at knibe med at skaffe kapsler. Kan du hjælpe mig med at få samlet nogle kapsler i den kommende tid?

Ønsker dig en dejlig onsdag.

Fodklask og knus fra

Louise

Kære Mistress

mange tak for at jeg må overnatte....jeg regner med at skulle køre ikke senere end 07 om morgenen fredag hvis det er ok?

dejlig ide du har fået med kapslerne.... det har jeg faktisk prøvet og det var dog ikke slemt, men lavede nogen søde mærker.

jeg kan prøve at finde noget der er meget slemmere, som jeg prøvede men det er lidt eksperimenterende... jeg skal prøve at få det købt så vi evt kan teste det imorgen.

kh

fodslaven

Kære fodslave.

Selvfølgelig er det iorden, at du senest skal køre kl 7 fredag morgen. Jeg kan godt lide at stå tidligt op, og på fredag passer det perfekt, for jeg skal med bussen kl 8.20.

Mmm jeg glæder mig meget til at se, hvad det er, du har fundet på mht såler. Jeg har dog ikke fået købt de såler i dag alligevel, men jeg forventer at gøre det sidst i næste uge.

Fodklask og knus fra

Louise

Kære Mistress

vi prøvede med tegnestifter... eller rettere sagt min tidligere Domina ønskede jeg prøvede med tegnestifter så jeg købte et par tykke såler og stak dem igennem... det var dog meget svært at få det til at fungere fordi enten var sålerne for tykke eller for tynde... hvis de er for tynde er det jo som at gå på nåle, så det er med at finde den rette tykkelse.. jeg skal prøve at finde nogen til imorgen og så kan du jo more dig med det.

kapslerne er ok men dem kan man sagtens klare uden problemer... til gengæld så kan du ikke gå meget hvis du prøver med tegnestifterne

kh

fodslaven

Louise