"Lykke er, 

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Sikke en fredag

En taknemmelig slaves beretning

Skrevet af:
burning slave,
september 2013.
 
Med udsigt til, at de næste par timer skulle drejer sig om hyggesnak, samling af et skab og massage af skulder og eventuel fødder, da jeg ankom fredag morgen, må man nok sige at tingene tog en helt overraskende drejning.

Under kaffe, hvor vi sad ved siden af hinanden i sofaen blev jeg opmærksom på, at du var helt nøgen under din lette sommerkjole. Ingen BH og ingen trusser. Noget jeg aldrig har oplevet før.

Efter lidt nulren af fødderne fortsatte min massage op ad dine ømme lægge og op ad lårene, hvad der fik dig til at sprede dine ben og give mine fingre adgang til det allerhelligste, at give din skønne store og våde kusse intim massage med hænder og tunge. Ligeledes fik jeg lov til at kæle for din store dejlige mave. En dildo blev brugt til at presse op i din drivvåde indre, mens jeg bearbejdede klitten med fingre og tunge. Det blev bar ved og ved, mens tidsfornemmelsen forsvandt.

Jeg lå og tænkte på, hvor dejligt det var, at betjene sådan en skøn kvinde som dig. Jeg vidste, at jeg fik lov, fordi jeg var din undergivne og tjenende slave. Det blev også markeret på glimrende vis ved, at du fra tid til anden tog fat i min pung og klemte huden hårdt sammen. Denne smerte understregede rollefordelingen. Dette var slet ikke almindelig sex for gensidig fornøjelse. Det var endnu vildere. Min ensidige tilfredsstillelse af dig.

Jeg lå og forestillede mig, at du var helt nøgen, at jeg havde fået bundet pik og nosser hårdt op og havde fat i opbindingen med en snor eller kæde, så du engang imellem bar kunne trække hårdt til. Tanken om at du havde din ridepisk i hånden strejfede mig flere gange. Dermed kunne jeg jo dirigeres på forskellig måde til at gøre nøjagtig, hvad du ønskede og markere med pisken, hvis jeg lavede fejl.

Mine tanker gik også til, at blive bundet på sengen eller op på bjælkerne, mens du legede med dig selv og pirrede mig med din krop. Eller hvor frækt ville det ikke være, hvis du havde en elsker på besøg, der bollede dig, mens jeg stod bundet. Eller hvad med en stor dejlig Frue, der legede med dig.

Du havde luftet tanken om urinsex. Det er jeg jo også ret vild med. at blive lagt på et tæppe ude på terrassen eller på badeværelset og modtage dine gyldne dråber på pik og nosser, ja på hele kroppen og til sidst skulle drikke af kilden. Derefter skulle jeg jo foretage en meget grundig rengøring af dig med min tunge.

Din nøgne krop er så dejlig, som din personlighed. Jeg vil elske at du bruger din nøgne krop til at markere din stærke dominans, når du lægger mig i langtidsbondage, monterer pikbræt eller når jeg skal modtage dine gyldne dråber.

Til slut blev jeg kommanderet til at klæde mig nøgen og komme hen og få bundet pik og nosser op med et gennemblødt snørebånd. Derefter skulle jeg lægge mig på gulvet foran dig og spille pik. Her lå jeg og tænkte på, hvor vildt det ville have været. hvis du havde være nøgen med pisken i hånd og stået med skrævende ben foran mig og tilfredsstillet dig selv. Her ville jeg være klar til at overskride et par grænser!!!!!

Jeg sprøjtede ud på min mave, men blev ikke tvunget til at spise min egen sperm.

Hvis snoren havde fået lov at sidde længere eller var blevet tørret, ville den have strammet endnu mere. Jeg har aldrig prøvet det, men kun læst om det.

For mig er din åbenbaring af din krop fantastisk. Jeg føler mig virkelig som sub og slave, der er sammen med den skønneste gudinde.

Til gengæld markerer det, at jeg er nøgen, at jeg er er sub og slave.

Derfor er det meget frækt når du kommanderer mig til at ankomme nøgen.

Louise