Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Arbejdsdag hos Miss L.

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Arbejdsdag hos Miss L.

Arbejdsdag hos Miss L

- når arbejde bliver frækt.

 Skrevet af:

burning slave, februar 2011.

Jeg mødte, som pålagt, op i små røde trusser og en BH hos Miss L. Det var en kold og regnfuld dag og jeg måtte som sædvanligt skifte tøj ude i skoven på en lille parkeringsplads. Det tog lidt længere tid end beregnet, da der flere gange kom biler forbi ude på vejen. Jeg måtte derfor i halvnøgen tilstand krybe i skjul i bilen for ikke forskrække nogen. På et tidspunkt ringede Miss L fordi tiden var overskredet. Da jeg nåede da ud til min kære Miss L. var jeg var blevett forsinket næsten ½ time. Derfor jeg blev nægtet et velkomstknus. - det var træls, men vel retfærdig nok!

Efter kaffen og de medbragte rundstykker, skulle jeg igang med dagens opgaver. Først sendte Miss L mig ind i SM-rummet, hvor jeg blev beordret ned på knæ i slavestilling. I den stilling monterede Miss L analkrogen. Den blev forbundet til et halsbånd af metalkæde ved hjælp af en kraftig kæde, som blev strammet. Derefter gik jeg i gang med dagens arbejde, der bestod i afmonteret lister og opsætning af hylder. Ligesom en briks blev forsynet med hjul. Arbejdet var meget præget af den stramt opspændte analkrog. Den strammede og masserede mig indvendig, hvergang jeg bukkede mig ned eller skulle strække mig. Og det skete nærmest hele tiden!

Da arbejdet var afsluttet fik jeg at vide at så kunne jeg godt tage afsted igen. Men inden blev jeg sendt ud på badeværelset for at afmontere analkrogen. Da jeg skulle til at gå blev jeg bedt om at trække BH'en lidt ned så mine brystvorter var blottede. Miss L ved godt, at jeg har meget følsomme brystvorter. Alligevel monterede hun i tøjklemme i hver. Hun smilede endda imens. Det gjorde meget ondt. Ikke mindst da hun trak BHens skål på plads og klemmerne vred vorterne halvvejs rundt. Jeg fik at vide, at jeg skulle køre ud i skoven, tage klemmerne af og onanere til jeg fik udløsning.

Ude i skoven fjernede jeg klemmerne, mens jeg sad i bilen. Smerten var efterhånden aftaget, men nu gjorde det rigtig ondt igen, da blodet begyndte at strømme til. Jeg smed en skjorte over mine skuldre og gik ind i skoven for at finde et diskret sted. Det var ikke helt nemt, når der ikke er blade på træerne. Jeg fandt endelig et passende sted et stykke væk fra stien. Nu var det begyndt at regne og regnen tog til, mens jeg klædte mig helt nøgen og lagde mig i skovbunden. Regnen og kulden tog yderligere til.

Det var svært at få rejsning i sådan en kulde, men efter længere tids anstrengelse lykkedes det endelig. Jeg tørrede mig med lidt vissent græs og gjorde mig klar til at gå tilbage til bilen. Da jeg smed skjorten over skuldrene, hørte jeg en bil tage farten af og standse. Jeg var klar over, at jeg havde fået selskab på parkeringspladsen. Nu ærgede det mig, at jeg ikke havde taget et par lange bukser med ind i skoven. Jeg kunne jo ikke gå ned til bilen i bar skjorte og risikere at møde nogen.

Jeg satte mig derfor ned og ventede. Jeg hørte et par snakkende mennesker nærme sig. Jeg sad stille i skjul, da de passerede ude på stien. Da jeg antog det var kommet langt væk, listede jeg forsigtigt ud på stien og løb tilbage til min bil. Her trak jeg lynhurtigt mine bukser på og min frakke uden på skjorten.

Da det var fredag var alle de andre medarbejderne gået hjem og jeg kunne i fred og ro blive klædt anstændigt på og få pakket det "uanstændige" tøj væk.

Efter at have ordnet det mest nødvendige, kunne jeg afslutte dagens arbejde - for anden gang så at sige.


Louise