Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / fodslaven / 1. besøg - fodslavens beretning

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

1. besøg - fodslavens beretning

Kære Mistress

Jeg skriver her min beretning fra det første møde.

Du er jo selvfølgelig velkommen til at rette i den som du vil og om du vil bruge den bestemmer du selv *s*

 

Jeg havde fundet Miss Louise web side og var blevet meget interesseret i hendes ærlige og meget åbne holdning til bdsm og fetish. Flere gange læste jeg de forskellige beretninger fra slaver der havde besøgt Mistress og jeg så hendes forskellige billeder. Da jeg så hun var begyndt at interessere sig for "foot fetish" fik jeg en lyst til at skrive til Mistress.

Det resulterede i et svar og meget hurtigt fik vi etableret en mail korrespondance. Efter lidt mails fandt vi en dato ugen efter hvor jeg som Mistress fod slave skulle besøge hende.

Som slave var jeg jo meget beæret og samtidig meget taknemmelig for at få lov at være Mistress fod slave. Inden første møde havde jeg jo også en del sommerfugle i maven, men ikke pga nervøsitet, mere som den følelse man har når man skal prøve rutschebanen i Tivoli som barn første gang. Man var rigtig spændt og glædede sig rigtig meget.

Det gode ved Mistress var de ting hun ønskede vi skulle lave var forberedt på forhånd, så jeg havde allerede fået en del instrukser som jeg som fodslave skulle følge.

Foruden kun at lave foot fetish havde vi snakket om forkellige ting og bla mit forhold til urin og sperm ydmygelse. Jeg har aldrig som slave lært nydelsen af urin eller smagen af sperm og dette bør jo nok være en ting en slave bør nyde.

Jeg ankom præcist til Mistress hus og sms'ede pænt om tilladelse til at komme ind. Da jeg havde fået denne tilladelse gik jeg ind og fulgte de indledende instrukser. Dette var at tage alt tøjet af og indsætte plug, samt binde den stramt fast omkring mine nosser. Derefter tog jeg manchetterne på hænder og fødder og halsbånd jeg låste med hængelåsen. Til sidste tog jeg blindfoldet på.

Da jeg var klar satte jeg mig på knæ og bankede på døren indtil stuen hvor Mistress ventede på fod slaven.

Døren gik op og jeg hilste meget pænt på min Mistress og spurgte om lov til at kysse Mistress sko. Jeg kyssede ivrigt Mistress sko som var et par af hendes søde ballerina.

Efter at have hilst pænt på Mistress blev jeg ført ind i stuen. Mistress sad i lænestolen og slappede af og jeg foran Mistress fødder. Mine slave instrukser var at forkæle Mistress fødder og dette gjorde jeg ved at slikke, sutte hendes tæer og masser hendes fødder. Jeg tror Mistress nød dette ligeså meget som slavens stramt bundet pik.

Efter et stykke tid fortalte Mistress mig hun havde en lille opgave til mig. Jeg skulle ud i haven og hente brænde, men da jeg havde sådan en forkærlighed for Mistress søde ballerina sko fik jeg lov til at gå nøgen ud i haven i et par af hendes sko. Jeg takker selvfølgelig Mistress for at få lov at anvende hendes sko istedet for at gå barfodet i det våde græs. Da brændet var hentet fik jeg lov at renslikke Mistress sko jeg havde lånt.

Mistress ønskede at prøve lidt forskellige ting med slaven og bla fik jeg metal klemmer sat på bryst vorterne og liggende på ryggen masserede Mistress sine bløde fødder på mit bryst. Til sidst gjorde det dejligt ondt og det var svært ikke at jamre sig.

Det var nu tid til urin legen og Mistress sammenlignede slavens eget medbragte tis med hendes eget. Hun fandt hurtigt ud af at slavens tis var langt mere gult end hendes eget og derfor blev det slavens tis der skulle bruges. Den ene af Mistress strømper blev dyppet i slavens tis og derefter brugt som gag. Det morede meget Mistress at se slaven ydmyget på denne måde og det var da også svært for slaven ikke at dryppe ud af munden.

Ud over at få lov til at være Mistress fod slave og forkæle hendes fødder fik slaven også lov til at prøve suge kopperne. Mistress satte dem på balderne så huden blev helt stram. Det er første gang jeg har prøvet dette og jeg må indrømme at det var utroligt pirligt når Mistress førte fingerne over den spændte hud og omkring numse hullet og det gav en helt rysten i kroppen.

Slaven fik også lov til at prøve hunmbler'en hvilket også var nyt. Den håber jeg at Mistress vil bruge ofte på slaven ;o)

Mødet var dejligt uformelt og vi grinte begge og specielt at jeg fik lov at være Mistress fodslave var en rigtig stor nydelse. På et tidspunkt fik jeg besked på at give Mistress et fodbad. Mistress fødder blev endnu mere bløde og dejlige og da Mistress begyndte at massere slavens pik og nosser med hendes bløde fødder var det meget svært ikke at komme. Til sidst kunne jeg ikke holde mig mere og sprøjtede ud over Mistress smukke fødder.

Det var en stor nydelse selvom jeg jo selvfølgelig fik lov til pænt at slikke Mistress fødder rene for slavens sperm. Bagefter fik Mistress endnu et fodbad.

Aftenen løb alt for hurtigt og man kunne have leget meget mere desværre. Men heldigvis har vi aftalt endnu et møde og slaven glæder sig som et lille barn til juleaften.

fodslaven 

Louise