Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / fodslaven / 1. besøg - Uddrag af mails

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

1. besøg - Uddrag af mails

Kære fodslave

Nu nærmer dit 1. møde med din nye Herskerinde sig med hastige skridt, og jeg ser meget frem til at ydmyge dig og bruge dig som den perverse fodslave, du er.

Dine mails om dine tidligere erfaringer som slave viser mig, at jeg ikke behøver tage specielle hensyn til dig, da du har prøvet mange spændende ting. Derfor kan jeg bruge dig til lige præcis de ting, som jeg har lyst til og nyder. Dog vil jeg undlade at bruge brændenælder på dig, da dine tidligere erfaringer med disse tyder på, at du er allergisk overfor dem.

Jeg har en del instrukser til dig, som du skal følge nøje. Overtrædelser af dem vil medføre strenge straffe! Og husk på, at jeg er den type Domina, der kan finde på at straffe med kedelige ting såsom skammekrog.

Du vil se, at jeg er blevet meget inspireret af dine oplevelser og regler med din tidligere Domina. Du bedes læse mine instrukser nøje, og i tilfælde af tvivlspørgsmål gør du klogt i at spørge – hellere spørge en gang for meget end skuffe mig ved ikke at have forstået mine ordrer ordentligt.

Knus og klask fra

Louise


Regler som før leg er gældende for dig:

Du skal opretholde en åben og ærlig kommunikation.

Du skal fortælle mig om dine følelser, lyster og tanker i forbindelse med din slaveside.

Regler som i forbindelse med leg er gældende for dig:

Jeg laver altid reglerne.

Til hver en tid er det min ret at ændre reglerne uden at varsle dig.

Hvis du ikke er i stand til at regne reglerne ud, er det altid din egen skyld – aldrig min.

Du skal ALTID fortælle mig, hvis du bliver skidt tilpas under legen.

Dit stopord er ”cirkus”, hvilket betyder, at legen stopper fuldstændigt, hvis du siger ”cirkus”. Brug derfor kun stopordet, hvis du virkelig ikke ønsker at være min fodslave mere.

Dit pauseord er ”nåde”, hvilket betyder, at jeg holder en pause med det, jeg er i gang med og giver mig til noget andet, hvis du siger ”nåde”. Brug pauseordet med omtanke og kun, hvis du på ingen måde kan klare situationen. Hvis du bruger dit pauseord, så fastsætter jeg en streng straf, som du IKKE kan slippe for.

Du skal tiltale mig med mit navn eller Miss, og du må aldrig tiltale mig Frue.

Du kan hverken forvente at få indflydelse på legen eller at få udløsning.

Du skal altid adlyde mine ordrer efter dine bedste evner.

Du skal gøre dit yderste for at tilsidesætte følelser som skyld og skam, samt alt andet, der måtte forhindre dig i at tjene mig eller forhindre din submissive side i at vokse.

Regler som er gældende for dig ved ankomst til min matrikel:

Du skal møde glad op. Jeg gider ikke surmuleri fra mine slaver.

Du skal møde ren og velduftende. Du skal også være ren i røven.

Jeg er tilhænger af præcision og punktlighed, så du gør bedst i at møde til det aftalte tidspunkt.

Du skal parkere din bil i min indkørsel for enden af huset og ikke foran huset.

Du skal fra din bil sende mig en sms, og du må ikke gå ind i mit hus, førend jeg giver dig besked på det via sms.

Du skal benytte hoveddøren. Den vil være ulåst.

I entréen skal du klæde dig af og lægge dit tøj på den lille reol.

Døren ud til toilettet vil stå åben, og du er velkommen til at benytte det.

På øverste hylde vil der ligge manchetter til ankler og håndled, som du skal tage på.

Der ligger endvidere en butt plug, et kondom og noget glidecreme. Du skal sætte kondomet på pluggen og derefter sætte pluggen op i din slaverøv.

Der vil også ligge tynd lædersnøre, som du skal binde din pik og nosser op med. Du skal binde således, at snoren holder butt pluggen på plads i din røv.

Du skal også tage det halsbånd på, som ligger klar til dig. Den lille hængelås låser du halsbåndet fast med.

Hundesnoren sætter du derefter i halsbåndet foran.

Til sidst skal du tage blindfoldet på.

Når du er færdig med ovennævnte, skal du knæle foran den lukkede dør og banke på den.

Når jeg åbner døren ud til entréen, skal du som en velopdragen fodslave pænt bede om lov til at kysse mine sko.

Regel du skal følge under legen med mig:

Hvis du skal tisse, skal du pænt bede om lov, og toiletbesøg skal foregå foran mig.

Alle ting, som jeg bruger analt på dig, skal du efter brug renslikke og vaske af.

Ting, jeg eventuelt bruger på mig selv, skal du også efter brug renslikke og vaske af.

Du skal efter mine anvisninger rydde op efter legen.

Regel du skal følge efter besøg hos mig:

Du skal efter dit besøg hos mig skrive en beretning om din oplevelse her. Beretningen vil jeg muligvis bruge på min hjemmeside. 

 

Kære fodslave.

Du skal have hjertelig tak for at give mig en fantastisk oplevelse. Mine forventninger til dit besøg var høje, men jeg skal love for, at du formåede at give mig en aften, som langt oversteg alle mine vildeste drømme. Tak.

Da du lå på knæ foran mig og bad om lov til at kysse mine ballerinasko og fødder, smeltede jeg. Den glæde, inderlighed og lyst, du hele aftenen udtrykte, bevirkede, at jeg trods min uerfarenhed med foot play slappede af og nød det hele i fulde drag. Tak.
 
Du forkælede mig udover alle grænser - både med dine gaver og din væremåde. Fodcreme, neglehærder, cigaretter, chokolade, rødvin og 2 par af de skønneste hyggesokker gav du mig og kombineret med din vidunderlige væremåde fik du mig til at føle mig som en Dronning. Tak.
 
På forhånd vidste jeg, at jeg ville nyde at få kysset, slikket, nusset, masseret og badet mine fødder. Du gjorde mig salig af nydelse, og du gav mig et par skønne orgasmer. Tak.
 
Bastinado var en ting, du i dine mails forinden havde givet mig lyst til at prøve. Her dagen efter, jeg tilførte dine fødder smerte, er jeg stadig overvældet af mine stærke reaktioner på det - jeg var vild med dine fødder, og jeg var meget fascineret af at være led ved dem. Dine reaktioner på mine ondskabsfuldheder gav mig lyst til meget mere af den slags i fremtiden. Du fik mig altså til at stifte bekendtskab med en ny side af mig selv. Tak.
 
Graden af den glæde og lyst, som du viste i forbindelse med mine ballerinasko, overraskede mig positivt, Din lyst øgede min egen lyst. Mine guldfarvede ballerinasko er fremover dine - du må komme og lege alt det med dem, som du lyster - jeg vil bare se på imens. Tak.
 
Knus og fodklask fra
Louise

Hej Louise

det var rigtig dejligt igår og du kunne vist ikke undgå at mærke jeg var meget tændt... jeg undskylder hvis jeg tog lidt for meget over i legen.... jeg har desværre et problem med at finde på ting og prøve nye ting.

jeg har jo ikke leget i lang og derfor var det svært at holde mig i ro.

jeg håber virkelig at du har lyst til at ses og lege igen en anden dag.... og jeg skal nok også prøve at opføre mig mere som en slave og være den der føjer mig for mistress.

1000 tak for igår.

kh

fodslaven 

Kære fodslave.

Mange tak for din mail. Som altid er det dejligt at høre fra dig.

Du kan tro, jeg har lyst til at lege med dig igen. Jeg nød dig så meget i torsdag. Mht om du tog for meget over i legen, så kan jeg kun svare NEJ, det gjorde du ikke. Jeg nød din opfindsomhed, og det var fedt for mig, at jeg kunne have en mere passiv rolle og bare slappe af. Fodlege er jo et helt nyt område for mig, og jeg var vild med det på den måde sammen med dig. Det gav mig lyst til mange flere oplevelser sammen med dig.

Ang, det du skriver med at prøve at være mere som en slave...

Du VAR slave, for du adlød jo mine mindste vink, og jeg følte på intet tidspunkt, at du ikke var slave. Hvis du med at være mere slave mener at være mere passiv, så kan jeg kun sige, at det ønsker jeg ikke på nuværende tidspunkt. Jeg nød, at det ikke hele tiden var mig, der skulle finde på nye ting. De ting, jeg gerne ville, gjorde du. I takt med jeg får mere erfaring med fodlege, så vil jeg sikkert bestemme flere og flere ting, og jeg er sikker på, at du så nok skal lade mig få min vilje.

Knus fra

Louise

Louise