Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / kontraktslaven / 3. besøg 2011

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

3. besøg 2011

Årets tredje besøg hos Miss Louise 

Skrevet af:

kontraktslaven, 2011.

Der var gået ca. 1 uge siden sidste besøg hos Miss Louise, og de sidste 4 dage havde jeg haft forbud mod orgasme. Som sædvanlig havde jeg handlet ind til ML, og som sædvanlig havde jeg lavet mad til hende. Jeg startede med at hente brænde udenfor og tømme skraldespande. Herefter befalede ML at jeg skulle afklæde mig og tage blindfold på. Jeg sad på en stol ca. 1 meter foran hende, og skulle spille pik. Jeg var lynhurtigt godt stiv og liderlig, men så bad hun mig stoppe og tage tøj på igen. Der var et stykke arbejde der skulle gøres.

 Først blev jeg sat til at gøre rent på ML's børneværelse. Støvsuge og tørre støv af fra gulv til loft. Efter en god halv times tid med rengøring blev værelset godkendt af ML. Nu var det badeværelset der ventede, hvor alle fliser og hver et lille hjørne skulle rengøres. Det tog endnu en lille time, inden ML var tilfreds med mit arbejde.

Igen skulle jeg sidde og spille pik foran hende nøgen, og ind i mellem skubbede hun min hånd væk, og spillede selv min slavepik. Jeg fik penisvibrator spændt om pikroden, og hun varierede mellem 4 hastigheder. Samtidig blev jeg pirret med en støvfjerner hvor alle de bløde hår legede hen over min pik og nosser. Det var himmelsk, men lige akkurat ikke nok til at jeg kunne eller måtte få orgasme. Jeg slappede af og nød pirringen. Efter et stykke tid blev jeg beordret ind i ML's legerum , og her skulle jeg lægge mig på ryggen. Jeg tog manchetter om håndleddene, og mens jeg lå på ryggen blev hænderne hejst i vejret, så jeg lå med helt strakte arme.

Nu begyndte pirringen igen, og ML legede igen med min pik og nosser. Penisvibratoren var omkring min pik mens hun legede med min pik. Jeg var et par gange tæt ved at komme, men så holdt ML igen. Jeg havde på fornemmelsen at det blev en aften uden orgasme, men til sidst blev jeg løsnet, og lå helt frit og udstillet på gulvet. ML bad mig spille selv, mens hendes fødder hjalp til og kørte rundt på pik og nosser. Jeg fik tilladelse til at komme, og satte tempoet op, stadig med hendes fødder på min pik. Orgasmen kom bragende og jeg lå lidt og slappede totalt af. Som sædvanlig snakkede vi i lang tid efter legen, og jeg blev sendt hjem med vasketøjskurv, der skulle være klar til næste møde.

Disse beretninger er ikke skrevet for at de skal være interessant for læserne. De er skrevet fordi de er ærlige, og fordi det er præcist hvad der skete. ML og Jeg håber håber at læserne også synes om dem. Vi har i hvert fald nydt legen!

 

Louise