Kvindesider / buttlover / Fantasier med buttlover / Første møde vol. 1

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Første møde vol. 1

Kære buttlover. 

Mange ord er udvekslet imellem os i telefonen, via sms og mails, siden du sendte din ansøgning til mig. Du har allerede givet mig nogle fantastiske timer fulde af lyst og liderlighed, hvilket du skal have tusind tak for.

Du vækker så meget liderlighed i mig, fordi du vækker en for mig helt ny side i mig - den blide, dominerende og super frække del af mig. Du gør mig vanvittig af lyst, og jeg onanerer nærmest konstant. Ind imellem overmander min kringlede hjerne kroppens liderlighed, og jeg bliver usikker på, om jeg nu også har modet i mig til at realisere disse fantastiske fantasier, som vores univers består af. Når det sker, er du god til at berolige mig, og der går ikke lang tid, inden jeg igen stråler af glæde og lyst - den unge lærer den ældre - slaven lærer Dominaen - det har sin helt egen charme og kinkyhed at lære af dig. Derfor håber jeg, at du vil være min læremester udi kunsten at blive salig over slavens tilbedelse og forgudelse?

Du er mig en god slave, og jeg er glad for, at netop du vil lære mig nye måder at blive salig af nydelse på. Hjertelig tak.

Første gang, du besøger mig, vil jeg ligge i min seng. Jeg vil være iført en kort stropkjole og intet andet, og jeg vil lytte til blid musik. Ved din ankomst ønsker jeg, at du åbner døren i vindfanget, går ind, lukker og låser den efter dig. Derefter skal du gå ind til mig i mit soveværelse (den lukkede dør foran dig), og du går så hen til mig og giver mig kys og kram, inden du klæder dig af og lægger dig ned ved siden af mig.

Dernæst ønsker jeg, at vi ligger og finder ind til den fortrolighed, som vi hidtil kun har oplevet på afstand - at vi kysser og kærtegner og nyder hinanden. Vil du opfylde mit ønske?

Tak slave.

Jeg forestiller mig, at vi kærtegner hinanden mere og mere intenst med fingre og munde, og du giver mig de første orgasmer ved at kærtegne min længselsfulde kusse.

Er min fornemmelse af dig rigtig, så vil du blive tændt og liderlig, og kender jeg mig selv ret, så vil jeg nyde at udforske din krop - lære den at kende. Har du på dette tidspunkt givet mig nogle gode orgasmer, så jeg er mættet for en stund, vil jeg belønne dig.

Vil du gerne have en belønning af mig?

Det tænkte jeg nok, at du gerne vil :-)

Jeg vil gerne belønne dig med et handjob.

Efter det, tror du så, at du har så meget ro i kroppen, at du har lyst til at nyde noget koldt at drikke og et par cigaretter sammen med mig?

Tænkte nok, du gerne vil have en smøgpause på dette tidspunkt :-)

Efter pausen ønsker jeg, at du giver mig et dejligt fodbad med efterfølgende fodmassage.

Måske du så vil være fristet til at kysse og slikke mine fødder?

Dejligt for jeg nyder jo fodsex, og jeg bliver liderlig af at få suttet tæer.

Jeg vil nyde din behandling af mine fødder meget, og vi skal nok have lidt at spise, når du er færdig med at forkæle mine fødder. Efter en god kop kaffe efter maden, ønsker jeg, at du agerer min personlige kammertjener på badeværelset - bader, vasker og tørrer mig.

Er det en stillingsbetegnelse, som du har på dit CV?

På dit CV står der også massør, hvilket jeg har tænkt mig at udnytte efter badet. Jeg ønsker nemlig en grundig kropsmassage, hvor du arbejder for sagen og løsner op for alle mine spændinger.

For din egen skyld vil jeg binde din pik og nosser op, så du ikke kommer i utide, hvilket ville blive en dyr fornøjelse for dig.

Efter ryge- og drikkepause og en kort tur under bruseren, hvor du vasker overskydende olie af min store bløde krop, er tiden kommet til, at du skal fiste mig. Meget langsom udvidelse af min kusse med dine fingre og noget frækt legetøj skal gøre mig klar og åben.

Vil du give mig en hånd?

Tak slave, du er jo hjælpsomheden selv ;-)

Jeg vil guide dig gennem fistningen, så du gør det på den måde, som jeg bedst kan lide. Når jeg har fået nok af din hånd for denne gang, vil jeg nusses. Du skal holde om mig og bringe mig ned fra salighedens tinder igen.

Den første dag afsluttes med, at du inden sovetid spiller din pik og sprøjter din sperm i min mund :-)

Den efterfølgende dag ønsker jeg at bruge på at hygge mig sammen med dig, hvor vi spontant følger mine lyster, som sikkert vil være at lege med dig analt, hvorefter du får lov til at massere, kysse, slikke og udvide min røv med dine fingre samt dildoer.

Hvis slaven har gjort det godt og forkælet mig i de 2 dage, vil slaven måske blive belønnet med at få lov til at kneppe mig analt til sidst ;-)

Lystne tanker fra

Din TøseMiss

 

Louise