"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Modeshow

Jeg var tilsagt til at skulle møde i bikini, men med mit almindelige tøj uden på. Da jeg vidste, at jeg alligevel skulle af med det almindelige tøj på et tidspunkt, havde jeg for nemheds skyld bare taget et sæt joggingtøj uden på. Jeg medbragte desuden en buket brændenælder efter ML’s udtrykkelige ønske.

Jeg ankom således oplagt til at klare dagens opgaver og fornøje ML ved at stå til rådighed for hendes kinky påfund.

Først blev jeg sendt ind i stuen og trække bukserne og blusen op således, at ML kunne konstaterer at jeg virkelig havde bikini på. Dette tog hun et par billeder af.

Jeg blev derefter udstyret med en huskeseddel og penge. Derefter blev jeg sendt til den nærmest lille by for at handle. Da jeg trådte ind i butikken, fortrød jeg det med joggingtøjet. Jeg synes at alle kunne se, at jeg gik med en BH under min trøje. Det var på den anden siden også frækt og ydmygende. Jeg tog mig sammen og fik med lidt besvær fundet det, jeg skulle have.

Da jeg kom tilbage gik ML i gang med at afprøve brændenælderne. De er kraftigtvirkende her om foråret, så ML havde megen fornøjelse af at stryge dem både på pik og nosser samt på ballerne. Jeg nød også den svingende smerte. Det var rigtig frækt at opleve stærk smerte og derefter en kort pause, hvor smerten aftager og går over i en svien indtil den næsten forsvinder og derefter stærk smerte igen. Jeg skal love for at ML har sans for den leg.

Jeg blev derefter sat til at hænge nogle billeder op. Desuden talte vi en del om planerne for det kommende SM-rum.

Efter det praktiske arbejde fik ML igen lyst til at lege med brændenælder igen. Der er nogen der siger at huden bliver mere ufølsom efter en omgang brændenælder. Men jeg synes tværtimod at brændenælderne smertede endnu mere i anden omgang.

Den næste leg, som LM havde udtænkt var en leg med bikinier. Jeg blev beordret til at prøve et antal bikinier i meget for skellige udformning. Nogle have en minimal trekant forneden andre havde større trusser og BH’er, hvor min tanke drejede sig om, at der kunne være voldsomt mange brændenælder både her og hisset. Det var frækt og ydmygende at stå foran ML og strippe den ene gang efter den anden og derefter vise mig frem i bikini’er.

Da mode-showet var færdig fik jeg ordrer til at hente en tallerken og ornanere ud på. Jeg gjorde som ML ønskede, men havde lidt svært ved at få udløsning, da jeg havde en tanke om, at der var en bagtanke med tallerknen. Det var der selvfølgelig også. ML ved godt, at jeg ikke kan lide smagen af sperm og at det er meget ydmygende at blive tvunget til at spise den. Det var selvfølgelig lige hvad ML forlangte under truslen om at hente spanskrøret. Jeg er ret bange for spanskrøret, så jeg slikkede tallerknen ren og sank hver en dråbe, mens ML smilede.

Efter et bad og et farvelknus drog jeg af sted. Det er tankevækkende så god ML er til at trykke på de rigtige knapper. Jeg er en heldig mand med sådan en domina.

 

Louise