Kvindesider / Nightlover / Mødet med Nightlover

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Mødet med Nightlover

Skrevet af:
Louise,
september 2013.
 
I et par dage havde hormonerne raset i min store bløde krop, og jeg var meget frustreret, fordi det var den tid i min cyklus, hvor al onani foregik under bruseren. Jeg havde kort set dit nick på chatten før, men jeg vidste ikke noget om dig, og jeg var mildt sagt ikke særlig venlig stemt, da du om eftermiddagen stormede ind på chatten og begyndte med meget direkte scoreforsøg! Fik skrevet et par eller tre sandheder til dig i min arrigskab.
 
Senere så jeg dig igen på chatten, og da var jeg faldet så meget ned, at jeg stak dig en undskyldning for mit tidligere hysteri. Du undskyldte din meget direkte facon, og vi faldt i snak. Du forførte mig med dine ord, og du fik gjort mig helt blød som smør, da du skrev, at du godt ville komme og forkæle mig, selvom jeg havde menstruation (det viste mig også, du var en mand med erfaring mht kvinders liderlighed i forbindelse med menstruation).
 
Liderligheden tog over, og jeg kastede alle mine regler for irl-møder over bords og gav dig mit telefonnummer. Da du ringede, nød jeg lyden af din stemme, og jeg fulgte min mavefornemmelse, som sagde mig, at du var okay. Vi aftalte en fræk date sent samme aften, og jeg glædede mig til at få en gang massage.
 
Aftenen brugte jeg på at skifte sengetøj og hygge mig med et fodbad og fodpleje. Heldigvis blødte jeg næsten ikke mere, så jeg så frem til at kunne give mig hen til fræk sex sammen med dig. Jeg sad og nød en kop kaffe og en cigaret efter at have lakeret mine tånegle røde, da du ringede og spurgte mig, om jeg ville have besøg en time tidligere, end vi først havde aftalt. Det takkede jeg ja til med glæde, og jeg brugte den sidste tid inden din ankomst til at tage et langt bad, smøre mine fødder med creme og så ellers ligge og onanere.
 
Du ringede lige inden din ankomst, og du kunne godt lide, at jeg lå og kærtegnede mig selv. Du var så sød i telefonen, at jeg helt glemte at være flov over min store bløde krop, og jeg lå derfor på sengen iført en kort stropkjole og kærtegnede min fisse med det lyserøde vibroæg, da du trådte ind ad døren.
 
Jeg blev nervøs og genert på den gode måde, da du kom ind i mit soveværelse til mig, men du var så utrolig dejlig og sød, at du med det samme kyssede og kærtegnede min generthed væk. Du var meget tillidsvækkende, og jeg følte mig så tryg ved dig. Dit udseende overraskede mig positivt, og jeg nød meget at se på din dejlige krop. Dine søde ord og frække kærtegn fik mig til at smelte, og jeg startede min tur til salighedens tinder.
 
Kære Nightlover, tiden, mens du var hos mig, flyder sammen i en stor sø af lystfyldt liderlige indtryk, og jeg kan derfor kun beskrive brudstykker af vores frække date i vilkårlig rækkefølge.
 
 • Dine søde ord og komplimenter gjorde mig så glad og fik mig til at slappe af.
 • Din frække tunge på min krop fik mig til at stønne højt af nydelse.
 • Din smukke pik i min mund tændte mig, og jeg nød at tage dig til roden og lade dig styre imens.
 • Din lystfyldte udstråling gav mig modet til at bede dig om at give mig smæk.
 • Dine forskellige teknikker til at massere min fisse indvendigt tog mig med storm, for det var nyt for mig, og fuck hvor føltes det dog helt vildt godt!
 • Din insisterende fissemassage gjorde mig mere våd end jeg nogensinde har været før, og jeg nød den helt specielle følelse meget.
 • Dine ord om, at jeg 3 gange havde fået små sprøjteorgasmer, så jeg kunne godt og skulle bare trænes til at få de helt store sprøjteorgasmer, gjorde mig så glad, stolt, taknemmelig og forventningsfuld.
 • Din ene brystvorte mellem mine tænder, fordi jeg var drillesyg, gav mig tanken om engang at binde dig og bruge dig - at bestemme over dig engang.
 • Din tunge og dine fingre i min røv gjorde mig liderlig efter mere analsex.
 • Din leg med det lyserøde vibroæg var fræk og meget ophidsende. Også da du brugte det i min røv.
 • Dit smil, da du kneppede min våde fisse, så jeg ikke var i tvivl om, at du bestemte, fik mig til at føle mig som i det øjeblik din liderlige tøs.
 • Dit faste greb i mit hår gav mig lyst til mere af dig. Meget mere.
 • Din perfekte indføling, da du piskede min fisse, gjorde det så godt for mig. (Her bagefter undrer jeg mig meget over, at du kunne give mig orgasme ved at piske og slå min fisse, for det er en ting, jeg tidligere hverken har kunnet lide eller klare, men med dig var det bare så fantastisk dejligt). 
 • Din skønne pik i min røv føltes så godt, at jeg ikke kunne andet end bede dig om mere.
 • Dine blide kærtegn, kys og nusseri, hver gang jeg trængte til en pause, gjorde oplevelsen varm, kærlig og perfekt for mig.
 • Din humor var skøn, og du fik mig flere gange til at bryde sammen af latter. Kanon dejligt med et godt grin.
 • Din måde med ofte at lade mig mærke din pik i min fisse nød jeg meget. Hvis du er i tvivl, så var jeg ret vild med din pik.
 • Din krop glinsende af sved kunne jeg ikke modstå, da du lå der ved siden af mig, og din salte sexede sved smagte pragtfuldt på min slikkende bløde tunge.
 • Din generøsitet mht at give mig den ene fantastiske orgasme efter den anden passede perfekt til min liderlighed - også selvom jeg flere gange ikke troede, jeg kunne klare mere.
 • Din tekniske kunnen med piskene fik mig til at nyde det i fulde drag.
 • Dine skønne nosser i min mund, mens du spillede pik, var super fræk for mig.
 • Din belønning til mig med at lade mig få din dejlige sperm i min mund, fik mig til at føle mig som en dygtig og god tøs.
 • Din rolige, lystfyldte væremåde gjorde det til en helt fantastisk oplevelse for mig, og det var virkelig luksus, som du gang på gang bragte mig op på salighedens tinder.
 
Hjertelig tak Nightlover <3 
Louise