2015

Så er der sørme nyt på min gamle hjemmeside igen - det er godt nok meget lang tid siden, jeg sidst har opdateret den :-)
 
Jeg leger stadig med et par af mine gamle slaver, og pt er det mest kontraktslaven. Du kan læse mere om ham her:
 
 
 
Kære Miss Louise

Naturligvis skal din kat da have kattesticks og du skal have, et par sodavand...

Jeg lover også at jeg holder mig mindst en uge inden, med mindre det er noget vi aftaler et par dage inden.

Så har du en samlet pakke.

5 x gavekort:

5 x tur til brugsen
5 x gang aftensmad
5 x 1 bog til låns
5 x 1 pakke kattesticks
5 x 4 sodvand
5 x 1 pakke Rød Prince Cigaretter
5 x 1 uges afholdenhed
5 x Frit valg om du vil lænke og lege med mig eller bare hygge.
 
Naturligvis uden nogen form for orgasmegaranti nogle af gangene. Det er op til dig!
 
Gavepakken er samtidig også min julegave til dig
 
KH kontraktslaven
 
 
Kontraktslavens beretning

Miss Louise og jeg som slave, har tidligere prøvet et 24/7 forhold, som fungerer i et stykke tid, men ikke i længden. Problemet er mig og ikke hende, da jeg i perioder er mentalt slave og underdanig, men det forsvinder også igen, som regel efter jeg har fået orgasme. Vi har afprøvet længere perioder op til ca. 14 dages afholdenhed, og legen efter sådan en lang periode uden orgasme er helt ubeskrivelig.
 
De sidste par år har vi aftalt sådanne seancer, hvor jeg efter hendes anvisning er afholdende i en længere periode inden vi mødes. Selv efter en længere periode er der ingen garanti for at legen ender med orgasme. Miss Louise har ofte teaset mig til sæden næsten var halvt oppe i urinrøret, og så har hun stoppet legen med stor fornøjelse. Hun elsker at se mig dybt frustreret over at blive nægtet det, jeg så meget har trængt til. Det kan også være hun vælger at lade mig sprøjte, eller noget midt imellem, hvor hun stopper teasing mens orgasmen er på vej. Det kaldes en ”ruined orgasm”, og har den fordel at slaven hurtigt er klar til leg igen. Jo mere hun minimerer min tilfredsstillelse jo flere gange kan jeg komme. Jeg ved aldrig hvordan legen ender. Det er op til hendes humør, og sådan bør det være i et Mistress/slave forhold.
 
Vores leg starter ofte med at jeg handler ind til hende på vejen. Kun lidt småting som jeg slave naturligvis betaler. Det er kun retfærdigt nok, da hun lægger hus og varme til, og har et stort udvalg af spændende remedier til vores leg. Har jeg været slem, foretrækker hun måske selv at handle, og så må jeg køre hende til nærmeste brugs. Som regel bliver jeg lænket i bilen til rattet, og hun får mit dankort udleveret.Hun handler kun ind efter rimeligheden, og det er en del af min straf. Jeg stoler 200% på hende mere end noget andet menneske.
 
Som alternativ til en 24/7 kontrakt har jeg nu tilbudt Miss Louise 5 gavekort, hvor hun over et par måneder kan frit lege med mig 5 gange. Sædvanligvis efter mindst en uges afholdenhed uden orgasme. I gavekortet er også indbefattet nogle småting jeg altid skal medbringe. F. x skal hendes kat også forkæles lidt med nogle sticks. Det står mere detaljeret andet sted her på siden. Miss Louise bestemmer selv hvornår hun forventer min afholdenhed, og så aftaler vi nærmere et tidspunkt der passer os begge.
 
Lige nu har jeg været afholdende i 5 dage og derfor godt liderlig. Hun ved udmærket at jo længere hun presser min afholdenhed, jo mere magt får hun, og jo dybere underkaster jeg mig. Det er naturligvis til hendes store fornøjelse, når jeg er parat til næsten alt. Det har også tidligere betydet at jeg har måtte skovle sne, eller gøre hendes toilet klinisk rent. Jo dybere jeg synker i underkastelse jo større fornøjelse for os begge.
 
Skrevet af kontraktslaven,
den 6/12-2015.
Louise