Kvindesider / Upcycling af mænd / burning slave, upcycling

"Lykke er, 

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

burning slave, upcycling

"Leave the beaten track occasionally
and dive into the woods.
You will be certain to find something
you have never seen before."
Alexander Graham Bell
burning slave og jeg har efterhånden kendt hinanden i nogle år, og han har holdt ved mig i de perioder, hvor jeg ikke har været i legehumør. burning slave er en ældre mand, der har mange års erfaring som slave, og han har oplevet og oplever stadig de vildeste og mest hardcore ting som slave - meget af det er langt udover mine grænser, men så længe han dyrker det sammen med andre Dominaer, er det fint for mig, for han forsøger aldrig at presse mig til noget, jeg ikke har lyst til. Det er luksus, og det gør mig så godt.
 
burning slave er et utrolig venligt og meget hjælpsomt menneske, og jeg har ikke tal på alle de gange, hvor han har hjulpet mig med at lave et eller andet praktisk herhjemme. burning slave kan give zoneterapi, og han er også rigtig god til at give massage, og begge dele nyder jeg godt af. Det er luksus, og det gør mig så godt.
 
burning slave er gammel hippie, og det præger stadig hans menneskesyn og holdninger. Jeg nyder derfor meget at tale med ham om alverdens ting, og i tidens løb er det blevet til mange og timelange samtaler om alt muligt mellem himmel og jord, mens kandevis af kaffe er blevet drukket. Det er luksus, og det gør mig så godt.
 
Du kan læse om mine tidligere oplevelser med burning slave her.
 
Louise,
september 2013.
Louise