Tips / Links

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Links

Private hjemmesider:  

Madammen:

Madammen er en virkelig dejlig Kvinde, som jeg holder meget af. Derfor er det mig en stor ære og glæde at have fået lov til at linke til Hendes skønne hjemmeside. En smuk side, der emmer af varme og som absolut er værd at se :-)


Sir Stephen:

Særdeles erfaren Herre med en meget personlig hjemmeside. Der er spændende læsning at hente der, og jeg kan kun varmt anbefale at læse Sir Stephens første oplevelse med BDSM - ”Begyndelsen i Bombay for længe siden”. Det er en af de skønneste beretninger, jeg nogensinde har læst :-)

 

moongirl's tøseblog:

moongirl havde en hjertevarm blog, hvor hun bl.a. skrev om sine tanker, fantasier, følelser og oplevelser som Miss Louise's slavetøs.

Butikker:

Sm shoppen:

En butik med et spændende udvalg af legetøj. Butikken udmærker sig ved at have et sortiment af virkelig god kvalitet samt en enestående service. Fortjener absolut et besøg og topkarakterer.

Chat:
 

Det er ingen hemmelighed, at jeg chatter en del i perioder. En chat med en alsidig blanding af folk med interesse i BDSM findes i SM rummene.

Debatforum:
 
Et debatforum for Dominerende kvinder og slaver og tøser. Det er en spændende side med masser af inspirerende læsestof.
Inspiration:
 

Sadomechanix har en hjemmeside, som simpelthen er en guldgrube af ideer til legetøj, man selv kan lave og lege med. Det er virkelig en skøn side, som man kan bruge den ene time efter den anden på :-)

Viden om BDSM:

SMil:

En rigtig god hjemmeside med en masse gode råd i forbindelse med sikkerhed. Jeg kan også anbefale en tur i butikken - jeg kender den som webshop, og der er god service og hurtig levering.


Louise