tøsesider / Erotiske eventyr

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Erotiske eventyr

Erotiske eventyr
- en kvindes erotiske erkendelser, fantasier, lyster og oplevelser


Hjertelig velkommen til mine erotiske eventyr.
 
I foråret 2008 mødte jeg CyberHerren, og takket være ham sidder jeg nu her godt et år efter og har de "første" irl oplevelser efter en flerårig pause som tøs i frisk erindring. CyberHerren har støttet og fulgt mig gennem en spændende og til tider langsommelig erotisk udvikling. Der er stadig lang vej igen, og denne blog er et skridt på vejen.
 
Bloggen vil komme til at handle om mine erotiske eventyr samt mine tanker og følelser. Den vil derfor handle om Sadomasochisme i de forskellige former, som jeg leger med.
 
Såfremt du vælger at læse med, så husk venligst på, at ordene kommer fra en kvinde i udvikling (al begyndelse er svær) samt det er mine ord - mine ord er hverken mere rigtige eller forkerte end dine ord.
 
 
LØRDAG DEN 16. MAJ 2009

Blowjob og lussinger
 
En sen nattetime på chatten resulterede i kontakt med en spændende Mand, som jeg i min kådhed lovede et blowjob, hvis han kiggede forbi. Efter udveksling af billeder via email og en hel del sms'er sad jeg en anden sen nattetime ude på min terrasse med blindfold på og hørte hans bil i min indkørsel.
 
Nervøs var jeg, men hans stille og rolige bevægelser, gjorde mig tryg, og det var med stor nydelse, jeg åbnede munden og modtog hans dejlige pik, da han holdt den frem mod mine læber. Uden ord blottede han langsomt mine bryster, og hans stærke fingre kneb mine brystvorter, mens jeg stadig slikkede ham. Smerten bevirkede, jeg kom med lyde, hvilket fik ham til at bøje hovedet ned over mit og stille sige, at jeg fik lussinger, hvis jeg ikke holdt lydene inden i mig selv.
 
1000 tanker for gennem mit hovede i løbet af et splitsekund, og jeg valgte at stønne videre. Stille tog han og gav mig den første lussing, hvilket sendte lystbølger direkte til mit skød. Blidt nussede han min kind, mens jeg fik en mere normal vejrtrækning igen.
 
Ialt blev det til 3 lussinger, inden han sprøjtede i min mund, som villigt tog mod hans skønne safter. Han krævede, jeg holdt spermen på tungen og viste ham det. Da jeg endelig fik lov til at synke, smagte det himmelsk.
 
Det var en vidunderlig oplevelse for mig, fordi jeg følte mig så tryg ved ham, og han vandt min tillid ved rolige bevægelser, stemmeføring og ikke mindst hans enestående evne til at læse min krops signaler, som var det en åben bog.
 
Kl. 10.35
 
 
Længsel efter den søde smerte
 
I den seneste tid er jeg igen begyndt at længes efter at få en blid endefuld - at mærke varmen i balderne og lysten i skødet. Det er blide kærtegn, som glider over i små klask, jeg fantaserer om. Den smerte, der gør mig varm og våd af lyst. Den smerte, der giver mig lyst til mere.
 
Længlen vokser sig stille og roligt større og større for hver dag, så jeg håber, jeg snart får forløsning og får tilfredsstillet min trang.
 
Kl. 13.11
 
 
SØNDAG DEN 17. MAJ 2009

Lussinger og sperm
 
Efter at have kneppet mig holder du bydende det fyldte kondom frem til min lukkede mund. Du siger med i et blidt tonefald, at du vil se tøsen nyde sin Herres sperm. Jeg kigger bare på dig, hvilket får dig til at sige, du giver mig lussinger, hvis jeg ikke øjeblikkeligt åbner munden. Jeg holder stadig munden lukket, og du giver mig et par lussinger på den ene kind. Mens du med den ene hånd langsomt lader indholdet af kondomet glide ned mellem mine åbne læber, nusser du med den anden hånd blidt min kind, mens du fortæller mig, at jeg er en dygtig tøs, der sådan villigt tager imod min Herres sperm.
 
Kl. 10.32
 
 
MANDAG DEN 18. MAJ 2009

Bryster og klemmer
 
Længslen efter et par krævende mandehænder omsluttende mine bryster er stor. At mærke den søde smerte, når hænderne klemmer til. Niver og klemmer mine brystvorter og gør dem struttende af lyst.
 
Fantaserer også meget om, at du beordrer mig til at sidde med hænderne på ryggen, mens du leger med klemmer på mine bryster. Prøver nogle forskellige klemmer på mig og leger med dem, mens du roser mig for at være en dygtig tøs, der sådan tager imod den smerte, som min Herre byder mig.
 
Kl. 8.58
 
 
ONSDAG DEN 20. MAJ 2009

Tvungne orgasmer
 
Jeg ligger på alle 4, og du smører min klit ind i kamfercremen og sætter den pink indsmurte dildo op i min fisse. Via en snor om livet på mig binder du dildoen fast, så den sidder dybt begravet i min fisse. Du beordrer mig ned på maven, og du fikserer mig, så jeg er tvunget til at ligge og tage imod slagene fra de forskellige piske. Ind imellem kærtegner du blidt mine stadig varmere balder og siger, jeg er en dygtig tøs. Langsomt glider jeg ind i salighedens verden, hvor jeg ikke ænser andet end nydelsen.
 
Kl. 11.26
 
Dit første besøg
 
På bordet stod der kander med friskbrygget kaffe, te og isvand. Dit krus stod der samt glas og tævens kop, drikkeskål og madskål. Jeg sad på knæ med blottede bryster og balder, hænderne på ryggen, min pink yndlingsdildo i fissen samt halsbånd, hundesnor og blindfold på. Jeg var så nervøs og bange, at jeg rystede som et espeløv, da du trådte ind i mit hus.
 
Med blide kærtegn og ord fik du mig til at slappe af, og stor var min nydelse, da din pik erstattede dildoen i min fisse. Resten af tiden med dig glider sammen for mig, og jeg erindrer kun forskellige løse brudstykker.
 
Du tog kondomet af og lod mig slikke din sperm af din pik. Du gav mig blide lussinger. Du fik mig til at kravle, mens du holdt fast i hundesnoren. Du beordrede mig til at sidde på toilettet og tisse, mens du legede med mine bryster. Du stak din pik i munden af mig og begyndte at tisse, og jeg slugte al din urin undtagen en enkelt dråbe. Du skiftevis brugte en dildoen i fissen på mig og piskede mine balder. Du satte sugekopper på min klit og mine brystvorter. Du brugte den tykke ende af den blå analstav i min røv, mens du kneppede mig. Du beordrede mig til at slikke din pik og din røv. Du satte justerbare klemmer med takker i mine bryster. Du fik med et fast greb i halsbåndet mig til at tie midt i en sætning.
 
Du fik mig til at hige efter mere. Meget mere...
 
Kl. 11.34
 
 
Himmelsk analsex
 
Det føltes dejligt at ligge med blindfold på og lade min yndlingsdildo kærtegne fissen, da han ankom. Det tændte mig at lade analstaven glide ind i min røv, mens han så det. Hans hårde behandling af mine brystvorter og balder bragte mig psykisk forløsning. Hans skønne pik i min mund tændte mig så meget, at jeg bad ham om at kneppe mig analt.
 
Min hjerne slog fra, og nydelsen eksploderede i kroppen, da han med sin pik indtog min røv - hvilken himmelsk salighed. Han føltes vidunderlig i min røv, og jeg sansede intet andet. At han bagefter lod mig nyde hans pik i min mund, og han belønnede mig med sine safter, fuldendte oplevelsen for mig.
 
Kl. 19.46
 
 
Hans udstråling
 
Kombinationen af hans beslutsomme rå styrke og blide varme kan jeg slet ikke stå for.
 
Når jeg sidder på knæ foran ham, og han med et fast greb om mit lange hår styrer min munds bevægelser omkring hans dejlige pik, får jeg en himmelsk følelse af at være på min rette plads - underlagt hans vilje.
 
Når han med ganske få hårde slag på mine balder eller med et hårdt tag i mine brystvorter får mig til at klynke og pive af smerte, kobler min hjerne fra, og jeg får den mest vidunderlige følelse af at have mødt min overmand.
 
Han viser mig en ny verden.
 
Kl. 20.12
 
 
TORSDAG DEN 21. MAJ 2009

Opgør med selvopfattelse
 
De seneste par oplevelser har tvunget mig til at revidere mit eget syn på mig selv. Jeg må jo erkende, at der er mere fræk tøs over mig end uskyldig pæn pige. Nu skal jeg vænne mig til at tænke helt anderledes om min seksualitet. Det åbner en masse spændende muligheder, og jeg ser meget frem til at lære min indre liderlige tæve at kende.
 
Kl. 11.47
 
 
LØRDAG DEN 23. MAJ 2009

Modtagelighed
 
Når jeg siger til ham, at det er utroligt, så let han kan plante nye fantasier og lyster i mig, så svarer han, at han kun kan gøre det, fordi jeg er åben og modtagelig. Hvis jeg ikke selv tænder på det, så kan han jo ikke få mig til at fantasere om det.
 
Efter den anden aften på chatten er det gået op for mig, at han har så evigt ret. Der ER nogle ting, som bare ikke siger mig noget som helst - ja, måske endda vækker afsky i mig. De ting vil selv han ikke kunne præsentere for mig på en sådan måde, at jeg fandt dem spændende og indbydende.
 
Heldigvis er der så mange dejlige og frække ting, jeg ikke har nogen erfaring med, og som jeg har til gode.
 
Kl 17.26
 
 
Et løfte
 
På nettet har jeg gennem tidens løb læst lidt om breath control. Det har ikke sagt mig noget, og jeg har ment, det var for farligt at lege med. Det var før, jeg mødte ham. Nu fantaserer jeg nemlig om, at han styrer min vejrtrækning. Tanken tænder mig meget, og jeg higer efter at prøve det med ham. Trods mine tidligere forbehold mod åndedrætskontrol, så er jeg slet ikke bange eller nervøs, når jeg tænker på det nu. Han har helt styr på, hvad han laver, og derfor er jeg helt tryg ved det.
 
Sidst han besøgte mig, havde han et lækkert og meget frækt kvælerhalsbånd med, som han viste mig. Synet og følelsen af det mellem mine hænder gjorde mig vildt liderlig, og jeg tiggede ham om at bruge det på mig. Det ville han ikke, men han lovede mig, at han nok skal gøre det engang. Alt i mig sukker efter, at han lægger det smukke sorte kvælerhalsbånd om min hals og strammer til, så det gør mig meget glad, at han har lovet mig den oplevelse. Han er nemlig en mand, der holder sit ord.
 
Kl. 19.19
 
 
SØNDAG DEN 24. MAJ 2009

Hårbondage
 
Efter i film at have set et par forskellige måder at fiksere et menneske på vha reb flettet ind i håret, fantaserer jeg om at prøve det engang. At blive hevet i håret er et totalt turn off for mig, men jeg nyder, når han tager et fast greb i mit hår. Jeg forestiller mig derfor, at jeg vil nyde hårbondage.
 
Kl 17.23
 
 
MANDAG DEN 25. MAJ 2009

Ting tager tid
 
Det er gået op for mig, at jeg har begået en gruelig fejl. Min forventninger til mine partnere og mig selv har været tårnhøje. Jeg har været tilbøjelig til at ville det hele fra starten. Jeg har glemt, at det er umuligt. Det kræver tillid og kendskab til hinanden.
 
Tillid og kendskab til hinanden tager tid at opnå, så det er vist på tide, at jeg finder min tålmodighed frem, så jeg kan nyde at opbygge det med mine partnere. I stedet for at være så desperat efter mere, så vil jeg se, om jeg i stedet kan glædes over og være tilfreds med de fremskridt, der sker. Lade tiden arbejde for mig istedet for imod mig.
 
Kl 12.57
 
 
ONSDAG DEN 27. MAJ 2009

Magt og kontrol
 
Oplevelsen med ham den anden nat flyder sammen for mig. Begyndelsen og slutningen er jeg sikker på, men jeg kan ikke huske rækkefølgen af de andre ting.
 
Da han kom, lå jeg med blindfold på og en oppustelig plug med vibrator i røven. Han legede med butt pluggen - pustede den op, lukkede luften ud ígen og trak den frem og tilbage. Endelig tog han den ud og gav mig hans vidunderlige pik i stedet for.
 
Den nat følte jeg, at jeg var meget åben i røven. Jeg havde også brugt en anden slags glidecreme. Jeg var ikke så følsom analt, men om det skyldtes pluggen eller glidecremen, ved jeg ikke. Dog kom jeg flere gange, mens han kneppede mig i røven.
 
På et tidspunkt tog han et fast greb i mit hår, mens han stødte op i mig igen og igen. Det var himmelsk.
 
I en tid tog han også ved mine balder, og jeg elskede følelsen af at blive taget, brugt og besiddet af ham.
 
Senere gav han mig en hård lussing, fordi jeg stønnede, mens jeg slikkede ham. Lussingen lå hårdhedsmæssigt på grænsen af, hvad jeg kan klare, så den sendte chokbølger gennem mig. Den virkede ekstra smertefuld, fordi han ikke som første gang blidt kærtegnede kinden bagefter.
 
Mens jeg fik lov til at nyde hans pik i min mund, gav han mig nogle få meget smertefulde slag på balderne. Han klemte også mine brystvorter med sine stærke fingre.
 
Noget, som virkede meget beroligende på et tidspunkt, hvor jeg var tæt på at panikke, var, at han tog mine hænder og lagde dem på sine lår. Følelsen af hans dejlige krop mod mine hænder gav mig ro, og jeg kunne fortsætte med at lade ham mundkneppe mig.
 
Aftenens store overraskelse var, at han blidt lagde det vidunderlige kvælerhalsbånd om min hals. Mens han tog mig analt, strammede han langsomt halsbåndet, og jeg blev salig. Det var endnu bedre, end jeg havde forestillet mig. Hans kontrol og magt over min vejrtrækning tændte mig enormt meget.
 
At han så endda valgte at belønne mig med at sprøjte sin sperm i min villige og modtagelige mund gjorde, at det var en glad, mæt og tilfredsstillet tøs, der bagefter kunne se Herrens charmerende smil.
 
kl. 09.17
 
 
Fisting med kamfercreme
 
Jævnligt fantaserer jeg om, at jeg ligger på ryggen med klemmer i brystvorterne og blindfold på. Du spreder mine ben og lader en finger glide op i min våde fisse. Langsomt varmer du mig op og gør mig mere og mere liderlig. Du smører din hånd ind i kamfercreme, og uendelig blidt og varsomt lader du din hånd glide op i mig, mens du fortæller mig, at jeg skal slappe af og presse mig ned over din hånd.
 
Du roser mig for at være en dygtig tøs, og du holder din hånd helt stille, mens du lader mig vænne mig til følelsen af min fisse omsluttende din hånd. Langsomt begynder du at fiste mig, så jeg kommer i flere skrigende orgasmer.
 
Kl. 11.06
 
 
Længsel efter lænker
 
Kraftige tunge kæder i metal tænder mig voldsomt. Følelsen af dem direkte mod min hud fylder mig med lyst og liderlighed. Fantaserer om, du beordrer mig til at have lænkehalsbåndet på, når du kommer. Drømmer om, du fikserer mig med de kolde lænker.
 
Kl. 12.11
 
 
TORSDAG DEN 28. MAJ 2009

Dildogymnastik
 
I søndags chattede jeg med en spændende Herre, der kom med følgende forslag om, at jeg prøvede dildogymnastik.
 
En dildo indføres i fissen og sættes fast med en trussebondage, hvorefter tøsen sætter sig på gulvet med så spredte ben som muligt. Nu skal tøsen så strække hænderne ud mod fødderne. Bevægelserne skulle så bevirke, at tøsen nærmest knepper sig selv med dildoen.
 
Herren foreslog, jeg krydrede det med et blindfold, klemmer i brystvorterne og satte et æggeur til at ringe efter 10 minutters forløb.
 
Jeg var nysgerrig efter, hvordan dildogymnastik ville virke på mig, så jeg prøvede det. Desværre begik jeg den fejl at bruge en for lang og hård dildo - det gjorde temmelig ondt, da jeg sad med den.
 
Ide'en finder jeg dog tiltalende og en sjov og anderledes form for onani, så jeg vil helt sikkert prøve det igen, hvis jeg får købt en kortere og blødere dildo.
 
Kl. 08.33
 
 
LØRDAG DEN 6. JUNI 2009

I subspace af deep throat
 
I nat vågnede jeg med tårerne trillende ned af mine buttede kinder. Jeg havde præcis samme følelse, som jeg havde, da han var her sidste gang. Lykkelig befandt jeg mig på salighedens tinder.
 
Det er efterhånden en mindre evighed siden, at jeg første gang læste om deep throat på Attilas hjemmeside:
 
http://bdsm.far-out.dk/
 
Da jeg i sin tid læste Attilas artikel om deep throat, var det første gang, jeg læste om deep throat, og jeg blev mildt sagt harm! Hvad i alverden var han dog for en egoistisk mand, der mente, kvinder skulle lære deep throat. Mine tanker om ham var mildt sagt ikke pæne - undskyld Attila.
 
Det er let at blive forargret, hvis man vil, og jeg vendte mange gange tilbage for at læse artiklen. Jeg bildte mig selv ind, at han var langt ude i skoven, for der var da ingen normaltbegavede kvinder, der ville lade sig misbruge på den måde. I Guder, hvor var jeg dog ensidig i min tankegang. Heldigvis lærer man nyt og udvikler sig, og det gjorde jeg da også. Derfor sidder jeg nu her i dag og er en kvinde, der nyder deep throat med ham. Ikke bare nyder det, men jeg higer og længes efter at tage hans pik helt - mærke ham indtage mig, og når han gør det, så oplever jeg en både fysisk og psykisk tilfredsstillelse så stor, at ingen ord kan beskrive det.
 
Da han var her sidste gang, var jeg i et andet humør, end jeg ellers plejer at være. Jeg havde virkelig lyst til at give ham et blowjob, tale med ham og give ham massage, men jeg ønskede ikke, at han kneppede mig i røven, som jeg jo ellers har fået så stor smag for. På en måde kan man vel sige, at jeg ønskede at være sammen med Manden og ikke Herren. Det er dog forkert formuleret, for han er så meget Mand, at han altid er Herre i mine øjne - ikke et eneste sekund glemmer jeg min respekt for ham. En rigtig formulering må derfor være, at jeg ønskede at være sammen med ham, mens jeg var kvinde og ikke tøs.
 
Han havde på forhånd forberedt mig på, at han nok ville tage fat i mit hår og lege med mine bryster, mens jeg slikkede ham. Det havde jeg det fint med. Denne gang talte vi almindeligt sammen, da han kom, hvilket jeg nød meget. På et tidspunkt klædte han sig af, mens jeg nød synet af ham. Det var dejligt at se ham, og det føltes så skønt og naturligt, da han tog fat om mit hår og førte mit ansigt ned til hans dejlige smukke pik.
 
Som sædvanligt nød jeg meget at mærke ham tage kontrollen over mig, og jeg var meget modtagelig. Intet forhindrede, at jeg trak vejret gennem næsen, men det undlod jeg. Derfor var det muligt for ham at styre min vejrtrækning ved at blokere for min lufttilførsel med sin pik. På et tidspunkt var jeg ved at gå i panik, men det fik han afvægret ved blidt at kærtegne min arm. Hans blide kærtegn virker beroligende på mig, og de gjorde, at jeg kunne fortsætte.
 
Han legede også med mine bryster, og hans stærke fingre klemte mine brystvorter så hårdt, at der bagefter er kommet små bitte sår på dem. Det gjorde ondt, men jeg nød den smerte meget. Jeg slikkede ham også analt, hvilket jeg nød meget. Men intet er bedre end at have hans pik dybt begavet i min hals - at mærke hans hud mod min næse, mens mine læber omslutter roden af hans pik, og min tunge begærligt forsøger at nå hans nosser.
 
Han tager altid fat i mit hår på den helt rigtige måde - han trækker ikke i det, så det gør ondt på den dårlige måde. Hans hænder i mit hår tænder mig meget, og jeg føler, jeg har fundet min rette plads. Sidste gang skete der endda det, at han sendte mig på en flyvetur til salighedens tinder. Åh, hvor var det skønt at opleve. At være helt væk, men så opfyldt af rendyrket nydelse.
 
Bagefter lod han mig få en pause, så jeg kunne ligge og få det fulde udbytte af min flyvetur. Længe lå jeg bare og nød det i fulde drag. Nød at mærke ham være hele min verden i den stund. Nød at der for mig ikke eksisterede andet end ham i den stund. Nød at se hans vidunderlige smil og varme blik, når jeg åbnede øjnene.
 
Jeg begriber ikke, hvordan han kan have så meget føling med mig, men han har denne enestående evne til at vide helt præcist, hvor meget han kan presse mig. Han har en formiddabel situationsfornemmelse, og jeg har ham mistænkt for at kunne læse både mine tanker og følelser, for han gør alt det rigtige i lige præcis det rette sekund - han mister mig aldrig så meget som et splitsekund. Han har en unik selvkontrol for han lader aldrig sin egen nydelse komme i vejen for mit velbefindende. Han er så hensynsfuld og varsom midt i hans styrke og hårdhed.
 
Da jeg var kommet lidt ned på jorden igen, slikkede jeg ham færdigt. Han belønnede mig med at sprøjte i min mund, og jeg beholdt hans sperm på tungen lidt, så jeg kunne række tungen ud og vise ham det, inden jeg med et veltilfreds smil sank det. Mmmmm han smager så godt, at jeg ind i mellem ville ønske, at jeg kunne få hans sperm morgen, middag og aften. Og så lige en gang til natmad.
 
Aftenen sluttede med, at jeg gav ham massage, mens vi snakkede. Jeg har tidligere i mit liv givet andre mænd massage, men jeg har aldrig nydt det særlig meget. Det gør jeg med ham. Jeg elsker at lade mine hænder kærtegne hans krop og ansigt. Er vild med følelsen af mine hænder mod hans hud. Udover den fysiske følelse så giver det mig også meget psykisk at give ham massage.
 
Hans besøg er ren nydelse for mig.
 
Kl. 09.35
 
 
MANDAG DEN 15. JUNI 2009

Forklaring på kommende opdatering af bloggen
 
Nogle gange løber tiden fra en, og det er det, der er sket for mig. Derfor har jeg ikke fået skrevet om mine seneste oplevelser på bloggen. Det vil jeg forsøge at råde bod på i dag.
 
Derfor bedes du som læser være opmærksom på, at de kommende indlæg om mine seneste 3 irl oplevelser samt 2 cyberlege er forløbet over 8 dage. Nok er jeg en begærlig og liderlig tævetøs, men selv jeg har dog grænser for, hvor meget jeg kan nå at lege.
 
Kl. 15.36
 
 
Blowjob uden breath control
 
Han havde lige tid og lyst til at få et hurtigt blowjob, inden han skulle videre i dagens program, og jeg var naturligvis villig til at efterkomme hans ønske, selvom jeg ikke var i specielt tøse-humør. Men han smager jo himmelsk dejligt, og jeg er vild med følelsen af hans pik i min mund, og derfor sad jeg klar, da han ankom.
 
Et eller andet i mig blokerede for, at jeg kunne give mig så meget hen, som jeg ellers kan med ham. Jeg kunne ikke holde vejret, når hans pik var i min mund. Og jeg kunne den dag heller ikke klare deep throat med ham. Som altid havde han føling med mig, så han lod sig nøjes med et almindeligt blowjob uden dominans. Det var jeg ham meget taknemmelig for, og jeg nød smagen af ham, da han sprøjtede sine safter i min mund. Jeg holdt spermen lidt på tungen, så jeg kunne vise ham det. Hans smil gjorde mig glad.
 
Bagefter udskød han sine planer, så han kunne sidde og tale med mig om bøger. Han anbefalede mig nogle krimier, som jeg vil forsøge at få købt til min bogsamling. Efterfølgende har vi talt om, at jeg måske var bange for at slå hjernen fra, og det var derfor, jeg ikke kunne give mig hen til ham. Hvad forklaringen end er, så var det en lidt underlig oplevelse for mig, men jeg er så glad for, at han formåede at gøre det til en dejlig oplevelse for mig alligevel. Tak.
 
Kl. 15.43
 
 
Overmandet af pæn pige syndromet
 
Han havde skrevet, at han ville tage mig analt, men det endte med et blowjob og smæk, fordi jeg var overmandet af pæn pige syndromet og derfor ikke kunne klare tanken om analsex.
 
Hans faste greb om min nakke og i mit hår sendte mig i himmerige for tævetøser, og han forlængede det ved at give mig nogle hårde smæk på balderne med kvælerhalsbåndet. Denne gang kunne jeg igen klare deep throat med hans skønne pik, og han styrede min vejrtrækning med sin pik. Lykkelig var jeg, da han sprøjtede sin sperm ned i min villige og modtagelige hals.
 
Gid jeg dog kunne slippe helt af med "den pæne pige" i mig, for det er så hæmmende for min seksualitet. Syndromet blokerer for nogle dejlige oplevelser, så jeg vil tage kampen op med det i den kommende tid.
 
Kl. 16.00
 
 
Ordenes magt
 
En dag, som ellers stod i familiehyggens tegn, blev pludselig forvandlet til en dag fuld af erotisk lyst og nydelse. Du var online på msn, og jeg fortalte dig, at jeg fantaserede meget om, hvordan du brugte mig. Du reagerede ved at beordre mig til at smøre fissen grundigt ind i kamfercreme og sætte den store godt indsmurte plug i min liderlige dunkende fisse. Det skulle jeg gå med, mens jeg ryddede op og gjorde mig klar til at tage afsted på familiebesøg.
 
Du kender mine svagheder, og jeg måtte kun få orgasme, hvis det skete ved, at jeg kneppede mig selv i røven med en dildo. Liderlig som jeg var, kunne jeg ikke andet end nyde det, og jeg kom i en pragtfuld analorgasme.
 
Inden jeg skulle afsted, skulle jeg sætte elskovskugler indsmurt i rigelige mængder af kamfercreme i fissen. Det bevirkede, at jeg i toget var meget bevidst om, at jeg var en tæve. Og det gjorde naturligvis transporttiden langt sjovere.
 
Jeg fik også lov til at realisere en anden af mine fantasier den dag. Ord tænder mig, og er der noget, du er god til, så er det ord. Både verbalt og skrifteligt kan du med dine ord gøre mig vanvittig af liderlighed. Du lod mig prøve noget, jeg længe har drømt om - at skrive ord på min krop. Det var en stolt og mildt sagt liderlig tøs, der på cam kunne vise dig, at der stod "Din" tæve på mine bryster. Synet af dit nick på mit bryst tændte mig utrolig meget, og jeg nød det langt mere, end jeg havde forestillet mig, at jeg ville gøre. Virkeligheden oversteg langt fantasien.
 
Resten af weekenden gik jeg med de to ord skrevet på min krop, og det fyldte mig med glæde, lyst, nydelse og stolthed.
 
Kl 16.21
 
 
FREDAG DEN 24. JULI 2009

Blowjob og klemmer
 
Han tænker i andre baner end jeg. Han tænker også langt længere og hurtigere end jeg. Derfor anede jeg ikke uråd, da han satte de japanske klemmer i mine brystvorter. Han satte klemmerne sammen og lagde kæden over sin pik. Stadig var det ikke gået op for mig, hvad han havde for, men det gik op for mig, da jeg lydigt bukkede mig og tog hans dejlige pik mellem mine læber. Det strammede i mine bryster, og jo dybere jeg tog hans pik i munden, jo mere strammede klemmerne. Mmm hvilken genial ide, han der havde fået.
 
Kl. 15.34
 
 
Så meget Mand
 
Han har fået mig til at elske analsex. Og ikke mindst indrømme det. Nu er jeg kommet så langt i min personlige udvikling, at jeg tør fortælle ham, at jeg længes og higer efter, at han knepper mig i røven igen. Lader hans pik glide ind mellem mine balder og ind i min liderlige røv.
 
Han er heldigvis ikke den type, der er nærig eller påholdende med hverken orgasmer eller blide kærtegn. Begge dele giver han mig i rigelige mængder. Når jeg sådan tænker over det, så må det være en eller anden form for nydelse for ham at give mig orgasme, for ellers ville han vel ikke give mig så mange? Han læser mig som en åben bog, og han ved præcis, hvordan han i de enkelte situationer kan gøre min orgasme endnu bedre - nogle gange er det et fast greb, der skal til - andre gange er det et blidt kærtegn. Han rammer rigtigt HVER gang, og han giver mig de mest fantastiske orgasmer.
 
Med ham oplever jeg, at jeg ikke bare nyder, men også får orgasme af nogle ting, jeg ikke tidligere har kunnet lide. Jeg er derfor åben overfor mangt og meget med ham, for jeg har erfaret, at tingene er anderledes med ham. Han gør tingene på en anden måde. Han er på en anden måde. Han vækker andre ting i mig.
 
Han har pisket mine inderlår og min fisse, så jeg fik den ene orgasme efter den anden. Han kan mærke, når tingene bliver for voldsomme for mig, og inden jeg når at gå i panik, så er han i gang med at berolige mig. Det er ikke mange ord, han bruger, men han er eminent god til at berolige mig med sine hænder. Han kan et eller andet, så jeg virkelig kan MÆRKE ham. Han kan med en hånd kærtegne min kind, så jeg føler hans ro omslutte mig, dæmpe mit galopperende hjerteslag og få mig til at slappe af.
 
Han er mig ikke bare fysisk overlegen, men så sandelig også mentalt overlegen. På alle punkter er han mig overlegen, og jeg nyder det i fulde drag. Det er ikke en rolle, han påtager sig. Han ER så meget Mand, at jeg ikke kan andet end overgive mig. Han er et godt menneske, og hårdheden og blidheden lever side om side i ham. Han ER Dominerende, men han er samtidig kærlig, og derfor føles det både helt naturligt og så skønt at underkaste mig ham. Der er ikke meget trods i mig vedrørende ham, og jeg føler ikke trang til at camouflere min overgivelse bag masker af drillerier og trodsig modstand. Jeg føler heller ikke behov for at prøve ham af og teste ham, for jeg er aldrig i tvivl om, at det er ham, der bestemmer. Heldigvis.
 
Kl. 16.35
 
 
SØNDAG DEN 26. JULI 2009

Ferieramt
 
Sommer er ferietid, og selvom jeg nyder ferien, så sender jeg også længselsfulde til hverdagen og ikke mindst den sex, jeg er afskåret fra her i ferien. Godt, det er hverdag det meste af året ;-)
 
Kl. 17.10
 
 
ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009

Lys i mørket
 
Når Han er her, så er det som regel nat og derfor mørkt, så rummet plejer at være oplyst af stearinlys.
 
I går gik jeg og gjorde lysestager rene og satte nye stearinlys i dem. Det var en dagligdags ting at gøre, men jeg nød virkelig meget det gøremål, fordi jeg imens gik og tænkte på Ham og vores oplevelser - både de, der har været og de, der kommer. Tankerne gav mig en varm følelse i kroppen ;-)
 
Kl. 14.26
 
 
Helhed
 
En sen nattetime kom jeg til at tænke på, at jeg fremover også vil skrive om mine tanker og følelser som Miss på denne blog. Hidtil har jeg kun haft min hjemmeside at skrive om det på, og den mangler en blog, hvor jeg lige kan skrive en strøtanke eller sidde og filosofere lidt over et emne.
 
Denne blog vil derfor komme til at vise et mere samlet billede af min seksualitet fremover :-)
 
 
Sadomasochist
 
Switch er det ord, jeg oftest på chatten bruger til at beskrive mig selv med, men det er egentlig et forkert ord at anvende om mig selv, for jeg "skifter" ikke - jeg er både Dom og sub på samme tid, men overfor forskellige mennesker. Jeg kan sagtens have slavebesøg og feks piske ham, mens jeg samtidigt bærer en plug, fordi det er min CyberHerre's ønske.
 
Kl. 14.37
 
 
Livsstil
 
En chat udviklede sig til en kort mailkorrespondance, og han skrev bl.a. "jeg har stor respekt for din livsstil." Selvom jeg nu har gået og tænkt en del over det, så begriber jeg stadig ikke, hvorfor han har særlig meget respekt for den måde, jeg har valgt at leve mit liv på - jeg er jo bare egoist og har valgt at indrette mig, så jeg bor alene, men har nogle dejlige mennesker, som jeg ser fast og dyrker vores fælles interesse: BDSM med ;-)
 
Kl. 14.59
 
 
Flyttet fokus
 
I den seneste tid har jeg grundet "ferie-pausen" mildt sagt været bundliderlig, og jeg har været grædefærdig af indestængt liderlighed. Det har til tider været svært for mig at koncentrere mig om noget, fordi lysten rasede i kroppen. Naturligvis har jeg derfor tigget og bedt Ham om at komme og bruge mig, når hverdagen meldte sig igen.
 
Nu er det blevet hverdag for mig, og hvad sker der så? Han sendte mig i morges en sms med, at Han var øm i kroppen, og Han derfor gerne ville have massage af mig. Noget underligt skete i det øjeblik, jeg læste Hans besked, for jeg oplevede en forvandling fra at være en egoistisk trængende tæve til at være en adlydende underdanig slavinde - pludselig var mit højeste ønske at give Ham massage og nusse om Ham. Det er meget nyt for mig sådan at fokusere på Hans behov, men hvor er det dog skønt ;-)
 
Kl. 19.59
Louise