Dominasider / Irl slaver / Tidligere slaver / burning slave / Barbering i oktober

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Barbering i oktober

Barbering i oktober

- En mørk og regnfuld aften.

 

Skrevet af:

burning slave, oktober 2010. 

 

Miss L havde forlangt et nøgent fremmøde og ubarberet på pik og nosser. Jeg havde fortalt hende at jeg ikke havde barberet mig forneden i flere uger og kunne møde ubarberet eller barberet som hun ønskede.

 Jeg havde derfor klædt mig nøgen på min diskrete rasteplads i skoven. Derfra havde jeg så i bil begivet mig til min dejlige dominas hus. Tanken strejfede mig også, at hvis der var en eller anden politikontrol, ville det ikke være nemt at forklare sig. Da jeg var kørt ind og hold diskret ved huset var det sidst på eftermiddagen, men endnu lyst. Jeg trådt ud af min bil, mens bilerne susede forbi ude på vejen, ganske tæt ved. Jeg tror ikke nogen så mig, da indkikket var ganske lille. Men jeg kunne ikke lade være at tænke på, at hvis én eller anden bilist havde drejet hovedet, ville vedkommende ikke kunne undgå at se mig - helt nøgen. 

 Miss L tog mig i åsyn i køkkenet. Kommanderede mig til at tage manchetter på håndleddene og derefter hente noget barbergrej i stuen. Da jeg skulle finde manchetterne, stødte jeg på både halsbånd og analkrog og stod et øjeblik og tænkte på, at det var længe siden at Miss L havde forlangt, at jeg bar disse ydmygende genstande. Men jeg skal jo ikke sige mere end højst nødvendigt. 

Ved siden af lå nogle sm-film. For flere år siden besøgt jeg en domina, som bandt mig foran TV’et i en meget ydmygende stilling på en stol med puder under min røv, så mit underliv strittede og var blottet. Derefter bandt hun pik og nosser op med drivvåde snørebånd. I den tilstand satte hun en video på, hvor en domina udsatte en mand for virkelig hård og raffineret behandling. Det var selvfølgeligt rigtig frækt. Men hun ”strammede” situationen, da hun selv smed alt tøjet. Hun vidste at jeg tålte mere smerte, når hun var nøgen. Hun tog derefter en hårtørrer og tørrede båndene omkring pik og nosser. Hun forlangt, at jeg skulle koncentrere mig om filmen, da jeg kunne forvente noget lignende, hvis jeg ikke sagde fra overfor det, jeg ikke skulle udsættes for, når filmen var færdig. Det var absolut en af de bedre sm-film, jeg har set. Med mange rafinerede detaljer. Det var dog svært at koncentrer mig med min nøgne domina stående helt tæt på, mens snørerne strammede mere og mere efterhånden som de tørrede. Hun talte om, at det jo ikke var sikkert, at de var til at binde op igen. At jeg på grund distraktion af min smukke nøgne domina og de snærende, smertende bånd, glemte nogle meget smertefulde detaljer fra filmen sved til mig bagefter – undskyld dette sidespring om en gammel oplevelse. 

Da jeg kom ud i køkkenet igen blev manchetterne hægtet sammen på ryggen. Og jeg kunne ikke værge for mig. Miss L fandt nu en pincet frem i kassen og begyndte at fjerne hår på nosserne og over pikken. Det gjorde ondt, specielt, når hun trak ganske langsomt eller fik fat i flere hår på en gang. Allermest ondt gjorde det, da hun trak hår omkring anus. Det var svært for mig at stå stille, specielt når jeg ikke er bundet til noget. Derefter gik Miss L over til den egentlige barbering. Først fik nosserne og pikken en omgang. Det blødte lidt og jeg tænkte at Miss L fortjente noget bedre grej. Hun brugte barbercreme, mens jeg altid bruger tørbarbering, men det gjorde det ikke bedre. Derefter strammede hun situationen idet hun smurte hele området mellem pik og navle ind i creme og begyndt systematisk at barbere dette område. Det har jeg kun være udsat for én gang før af en domina. Det er en af de største ydmygelser, fordi jeg må undgå at vise mig nøgen for alle i mange uger inden hårene er groet ud igen. 

Jeg stod og tænkte på, at næste gang jeg skal udsættes for hårfjerning og barbering ville det nok være nemmere, hvis jeg lå fikseret på en briks med benene spændt op i galgen og med en lysspot på, så Miss L bedre kunne se at komme til. Efter den behandling blev jeg sendt på badeværelset for at fjerne de sidste stubbe, så jeg blev helt glat. 

Derefter var det arbejdstid. Jeg blev sat til at montere forskelligt på væggene i sm-rummet. Jeg blev derefter beordret til at holde fast i kæderne i galgen, mens Miss L forlystede sig med et par piske. Det er det værste jeg ved – også selv om hun siger, hun ikke slår hårdt. 

Så stod det på arbejde igen. Jeg blev sendt ud med affaldsposer. Det er meget ydmygende, da jeg stadig var helt nøgen og affaldsspanden står tæt ude ved vejen. Jeg var da heller ikke mere end lige kommet derud, før der kom en bil og jeg trådte lidt i dækning bag skraldespanden. Dermed kom jeg til at træde op i nogle store brændenælder, der brændte kraftigt, selvom det var efterår og vi havde oplevet de første frost. Jeg fik da affaldsposen på plads uden at skræmme livet af bilisterne. 

Næste projekt bestod i at hente et kraftigt sofabord ude i garagen og bære det ind i sm-rummet, hvor det skulle ombygges til en briks og et bur. Det var efterhånden ved at mørkne, men når jeg arbejdede i garageporten var jeg meget synlig ude fra vejen, da lyset i garagen oplyste min nøgne krop. Frækt og ydmygende. Miss L ved godt hvad, der tænder os begge. Da bordet og de løse bordben efterhånden var bakset på plads, blev jeg sat til at bære løse plader fra et klædeskab i vindfanget uden for og placerer dem op ad en mur. Der var mange og det begyndte nu at regne. Det var bare enormt frækt at mærke regnen på min nøgne krop, mens jeg arbejde for at holde varmen. Trods kulden blev jeg ret liderlig. 

Jeg var nu ved at indstille mig på, at var aftenens fornøjelser ved at være slut. Over kaffen kom jeg til at fortælle, at jeg havde brændt mig på en brændenælde ude ved affaldsspanden. Straks tog Miss L sagen op og jeg blev sendt ud i mørket og plukke en buket brændenælder. Hun blev så glad over at høre, at de stadig var virksomme, at hun måtte have en buket – jeg viste selvfølgelig godt hvorfor! 

Da jeg kom ind med brændenælderne, blev jeg hængt op i kæderne i sm-rummet. Arme og ben blev spredt, således at enhver krog af min krop var tilgængelig. Derefter satte Miss L sig foran mig i en stol og begyndte behandlingen af inderlår, pik og nosser samt det nybarberede område mellem pik og navlen. Det brændte enormt kraftigt og kulminerede, da hun gav pikhovedet en omgang med brændenælderne. Det gør simpelthen bare ondt og jeg føler at jeg nærmest må flyve derfra. Bagefter kunne jeg konstaterer at både nosser, pik og inderlår var fuld af blærer. 

Jeg blev derefter taget ned og blev sendt i bad. Det var dejligt at mærke det lune vand på kroppen efter udearbejde og brændenældebehandling, hvor sveden virkelig sprang. Der er ikke noget som en fantasifuld domina. Så ved man hverken, hvor sådan en dag begynder og ender. 

Da jeg kom ud til rastepladsen i skoven regnede det. Jeg gik lidt væk fra rastepladsen og lagde mig på en åben græsklædt plads med spredte arme og ben og lod regnen sile ned over min nøgne krop. Det føltes helt specielt hvor jeg var nybarberet og hvor blærerne efter brændenælderne gjorde deres virkning. En bil kørte ind på rastepladsen. Jeg var begyndt at fryse, men kunne jo ikke slippe væk i min nøgenhed og var nødt til at blive liggende. Det var rigtig frækt. Efter en rum tid kørte bilen endelig igen og jeg rejste mig og fik hurtigt mit tøj på henne ved min bil. 

Den følgende nat sov jeg ikke så meget på grund af svien af brændenældeblærerne. Nogle dage efter begyndte hårene at vokse ud og jeg kløede meget på og omkring pik og nosser. Der kan man jo ikke gå og klø sig, når man er i selskab med andre mennesker. Så jeg måtte styre mig, mens jeg mange gange om dagen tænkte på Miss L – med taknemmelighed.


Louise