tøsesider / Erotiske eventyr / Erotiske eventyr 2

"Lykke er,

når det du tænker,

det du siger,

og det du gør

er i harmoni."

Mahatma Gandhi

Erotiske eventyr 2

TIRSDAG DEN 13. OKTOBER 2009

Fordom
 
Har lige chattet inde på Forum og deltog i en diskussion om, hvordan slaver er. En såkaldt "Herre" var af den overbevisning, at slaver, der er karrieremennesker (sidder i topposter som ledere og direktører), er vattede mænd...
 
I Guder, hvor jeg raser...
 
Det er totalt modsat mine meninger og erfaringer, for jeg har oplevet den slags mænd som værende velafbalancerede mænd, der har modet til at afgive kontrollen og magten til en kvinde i privatlivet. I mine øjne er slaver på ingen måde vattede, underkuede mænd, men stærke, stolte mænd :-)
 
Kl. 10.48
 
 
LØRDAG DEN 24. OKTOBER 2009

Forkælet Miss
 
I går kom posten med den lækreste pakke til mig - en kæmpe pose af min yndlingste samt noget meget lækkert flødechokolade. Det var en gave fra moongirl, så hun forkæler mig rigtigt ;-)
 
Jeg er meget glad for gaven, og jeg vil tænke på hende hver gang, jeg laver en kande af min yndllingste. Mmm, hvor er det skønt at blive forkælet sådan :-)
 
Kl. 17.40
 
 
MANDAG DEN 26. OKTOBER 2009

Big Beautiful Women
 
Det er muligt at lære nyt på mange måder, og endda hænder det, at jeg gennem chat lærer noget nyt - dejligt, når det sker. For nyligt udviklede en ellers almindelig chat sig pludselig til at blive en meget lærerig og tankevækkende oplevelse for mig, fordi der var en, der præsenterede mig for BBW-begrebet - Store Smukke Kvinder ;-)
 
Det var en ny verden, han åbnede for mig. Vi mailer sammen, og han har givet mig mange links til forskellige sider med BBW. Nogle af siderne er for pornoagtige til min smag, men der er et par links til et par professionelle BBW, som jeg har stor glæde af.
 
Det første link er til Mistress Madeline i Chicago. Der er nogle lækre skofotos på siden, og der er også mange spændende links ;-)
 
Det andet link er til Miss Kimberley. Hun er en utrolig smuk kvinde, og hun har et virkelig flot Galleri. Derudover er jeg meget glad for hendes hjemmeside, fordi der er links til både sko, fetichwear og almindeligt tøj i størrelser, som passer til en BBW :-)
 
Efterhånden har jeg brugt mange hyggelige timer med at sidde og kigge lækkert tøj på nettet, men jeg er langt fra færdig med at finde ud af, hvad der egentlig findes :-)
 
Kl. 09.28
 
 
FREDAG DEN 6. NOVEMBER 2009

Baby doll i lak
 
I dag kom den skønne baby doll kjole i sort lak, som jeg for et par dage siden var heldig at finde på nettet. Jeg har prøvet den, og den passer, så jeg er glad :-)
 
Kl. 11.56
 
 
FREDAG DEN 13. NOVEMBER 2009

Klæder skaber folk
 
I de seneste år har jeg mildt sagt ikke gået ret meget op i tøj til mig selv. Jeg har været led og ked af at købe tøj, fordi jeg har haft svært ved at finde noget (til en rimelig pris), jeg kunne passe. Derfor har jeg brugt det tøj, jeg havde i klædeskabet, og som jeg kunne passe. Det har derfor været de samme få sæt tøj, som jeg har gået med. Kedeligt. For et stykke tid siden fik jeg jo et link til en BBW's hjemmeside, og der var bla links til webbutikker. Nysgerrig er jeg jo, og jeg snuste rundt i de fleste af de links, og pludselig var den der - webbutikken med tøj i mine størrelser og til priser, jeg er villig til at betale :-)
 
Jeg brugte timer på at sidde foran computeren og drømme om alt det lækre tøj, jeg pludselig havde mulighed for at købe, men jeg besindede mig og var fornuftig, så jeg bestilte kun bh, trusser, bluse og bukser i de størrelser, som jeg mente var rigtige. En lille uge gik og så kom posten med pakken fra England. Jeg prøvede det med det samme, og det hele passede. Derudover var det tøj, som virkelig tiltaler mig, fordi det er så blødt og behageligt at have på :-)
 
Så jeg nyder mit nye tøj, og de, der har set mig i det, har sagt, de synes, det klædte mig :-)
 
Behøver jeg at sige, at jeg leger med tanken om at rydde op i mit klædeskab og skifte det gamle slidte tøj ud med nyt dejligt tøj fra min nye yndlingsbutik?
 
Kl. 09.34
 
 
TIRSDAG DEN 17. NOVEMBER 2009

Smagen af lykke
 
I nat drømte jeg den dejligste drøm, og jeg vågnede med længslen efter HAM pulserende i hele kroppen :-)
 
I drømmen bød han mig at slikke sin smukke pik, og stor var min lykke over at få lov til at mærke ham med mine følsomme læber og tunge. Han passer perfekt i min mund, og jeg er mildt sagt vild med at blive brugt på den måde af ham. Han er langt fra den første mand, der har haft sin pik i min mund, og jeg har altid nydt at slikke. Har oplevet det som en gave, når en mand har stønnet sin orgasme ud og givet mig sine safter i min mund. Men med HAM føles det endnu bedre, og når han sprøjter sin sperm mellem mine læber, så skælver jeg af lyst og nydelse. Han smager nemlig af lykke, og jeg kan ikke få nok af den smag. Det er på høje tid at sende ham en sms og tigge ham om at lade mig smage ham igen ;-)
 
Kl. 09.49
 
 
SØNDAG DEN 22. NOVEMBER 2009

Nye udfordringer
 
Telefonen ringede i går aftes. Det var HAM. Han kunne komme og besøge mig indenfor kort tid :-)
 
Jeg fik fortalt ham, at jeg meget gerne ville slikke ham. Det er en ting, jeg efterhånden har let ved, og jeg føler mig ikke genert eller forlegen over, at jeg er så vild med at give ham blowjobs.
 
Da han kom, klædte han sig af, og bød mig at tage sin pik i munden. Mmm han duftede helt vidunderligt, og han smagte endnu bedre, end jeg huskede. Men jeg måtte sande, at blowjobs er en af de færdigheder, jeg glemmer, når jeg ikke er i øvelse og træner jævnligt. Derfor måtte jeg kæmpe meget med både min vejrtrækning og kvælningsfornemmelser. Han er jo helt speciel, og han formåede trods mine vanskeligheder alligevel at få mig til at nyde det så meget, at jeg mere end en gang skælvede i en lækker orgasme. Til sidst belønnede han mig med at sprøjte sin dejlige sperm ind i min våde villige mund, og det var en fantastisk følelse at sidde der med hans safter hvilende på min tunge, inden jeg begærligt sank himmerigsmundfulden.
 
Midt i det hele oplevede jeg noget, der tog pippet fra mig - pludselig følte jeg sådan en lyst til at mærke hans hænder om min hals. Jeg sad foran ham med hans pik i munden, og jeg var helt besat af tanken om hans hænder omkring min hals. Alle mine blokeringer gjorde det desværre umuligt for mig at bede ham om det, så det er en ting, jeg bliver nødt til at arbejde med fremover.
 
Han er typen, der planter en ide i mit hovede. Han sørger med få drillende bemærkninger for, at ideen rodfæster sig i mig. Efter nogen tid giver han så ny næring til ideen, og derefter venter han tålmodigt på, at den modnes, og jeg til sidst selv beder ham om at gøre det. Om han er sådan overfor alle, ved jeg ikke. Måske er han kun sådan overfor mig, fordi han ved, jeg har svært ved at sætte ord på mine lyster. Uanset hvad, så er det en metode, der får mig til at tænke og sætter skub i min udvikling :-)
 
Kl. 10.36
 
 
MANDAG DEN 23. NOVEMBER 2009

Brugt
 
Blowjobbet i lørdags var et længere varende et af slagsen, og det kombineret med, at jeg er totalt ude af træning, har gjort, at jeg virkelig kan mærke det i min hals nu her bagefter. Når jeg synker, kan jeg mærke, at halsen har været åben for hans dejlige pik. Ømheden nydes meget, fordi den minder mig om ham ;-)
 
Kl. 09.09
 
 
FREDAG DEN 27. NOVEMBER 2009

Smilende sommerfugle
 
I dag vågnede jeg op med sommerfugle i maven og smil på læben, for dette er nemlig dagen, hvor jeg for første gang skal stå ansigt til ansigt med en slave, jeg har haft kontakt med i nogle måneder. Mon jeg lever op til hans forventninger? Vil samtalen mellem os glide ligeså let og uhindret real life som i telefonen? Vil magtforholdet mellem os være naturligt? Vil det mon føles naturligt at dominere ham? Vil vi være ligeså åbne som gennem mail, sms og telefon? Jeg håber og nyder de smilende sommerfugle :-)
 
Kl. 09.09
 
 
LØRDAG DEN 28. NOVEMBER 2009

Hvilket herligt liv
 
I dag er jeg vågnet med glæden boblende i min bløde krop og smil på mine fyldige læber. Glæden skyldes, at mit liv er fuldt af fantastiske mennesker, der alle på hver sin specielle måde giver mig lyst og lykke. Et fællestræk er, at hver især giver mig plads og rum til at nyde andre mennesker. Jeg får så meget, fordi hver især deler lystfulde lyse stunder med mig. Derfor kan jeg ikke være andet end jublende lykkelig over mit herlige liv :-)
 
Kl. 05.38
 
 
TORSDAG DEN 3. DECEMBER 2009

Nye følelser
 
I går var sandelig en begivenhedsrig dag for mig, og jeg tror, det vil blive en af de dage, jeg senere vil tænke tilbage på som en skelsættende dag. Jeg så en ny side af mig selv, og det kom totalt bag på mig og mine omgivelser. Chokerende på den fede måde :-)
 
Hidtil har jeg forbeholdt mig retten til at være single med flere partnere. Kunne potentielle partnere ikke acceptere, at jeg leger med mange, så kunne de smutte, for så ville det ikke fungere. Siden jeg begyndte at dominere mænd, har jeg haft nogle skønne år med dejlige frække oplevelser med mine legekammerater. For mig har det været en vidunderlig leg.
 
I går oplevede jeg, at jeg nu er kommet til et andet sted på min erotiske rejse. Nu føles det pludselig rigtigt for mig at involvere mig langt mere følelsesmæssigt. Uden jeg har opdaget det, har jeg flyttet og udviklet mig, så jeg nu ønsker særdeles stramme følelsesmæssige bånd. Derfor står der nu udforskning af dybe, stærke og intense følelser på mit rejseprogram.
 
Kl. 07.22
 
 
MANDAG DEN 7. DECEMBER 2009

Forberedelser
 
De seneste dage har budt mig travlhed, så jeg er temmelig træt her til morgen. Morgenkaffen bliver nydt ekstra meget i dag, for jeg har en del på programmet for resten af dagen. I morgen kommer min dejlige tøs moongirl, og det kræver nogle forberedelser. Jeg glæder mig meget til et par dage sammen med hende, og jeg har planer om at byde hende nogle ting, hun ikke tidligere har prøvet med mig. Jeg har jo en sort bog til moongirl, og der står temmelig meget i den. Det er tid til afregning. Det bliver et par dage, som forhåbentlig vil bringe os tættere sammen og tilføre vores forhold nye dybder. Jeg har planlagt nogle ting, som er nye for mig, og jeg er spændt på, om de tænder mig ligeså meget irl som i min fantasi. Jeg føler mig utrolig heldig over, at moongirl giver mig mulighed for at udvikle mig som Domina og afprøve nye sider af mig selv. Det er en dejlig gave, som jeg værdsætter meget.
 
Kl. 09.10
 
 
Domina planer
 
Om et døgn er moongirl her. Jeg glæder mig meget til at se og bruge hende igen, for det er jo længe siden sidst. Jeg har denne gang tænkt en del over, hvad jeg gerne vil udsætte hende for, og smerte er en stor del af det. Ydmygelse er også et element. Jeg satser på, at tirsdag bliver en hyggedag, hvor vi snakker og giver hinanden gaver. moongirl er uddannet massør, og det vil jeg sikkert benytte mig af i morgen aften, for det er jo dejligt med en god omgang massage. Onsdag bliver, hvis alt går, som jeg har planlagt, noget af en prøvelse for moongirl, for der skal hun stå til regnskab for den sorte bog, og der er MANGE forseelser i den. Ikke bare er der skrevet meget i den sorte bog, men jeg har heller ikke tænkt mig at være så blødsøden, som jeg var sidste gang. Hun skal nok få sin sag for. Jeg glæder mig meget til at tilføre moongirl masser af smerte. Mmm, det tænder mig ;-)
 
Kl. 17.56
 
 
ONSDAG DEN 9. DECEMBER 2009

Rekordforsøg
 
Nu er moongirl her, og jeg nyder det i fulde drag. Lige nu er hun igang med at lave kaffe til mig, og i eftermiddag vil jeg lege med klemmer. Engang var der en Domina, der satte 21 klemmer i moongirls skød, og den rekord vil jeg forsøge at slå ;-)
 
Kl. 12.10
 
 
TORSDAG DEN 10. DECEMBER 2009

Stilhed i sjælen
 
Et par intense dage med moongirl er ovre, og det var et tomt hus, jeg vendte hjem til efter at have fulgt hende til toget i eftermiddag. Det er mærkeligt så hurtigt, jeg kan vænne mig til, at hun er her :-)
 
Nu er det tid til stilhed, så de seneste dages mange indtryk kan bundfælde sig. Jeg tager mig nogle dage, hvor jeg slapper af og bare er til. moongirl gav mig Boksen med Anne Linnet i fødselsdagsgave, og den glæder jeg mig utrolig meget til at høre.
 
Kl. 20.26
 
 
Halsbånd
 
De seneste dage sammen med moongirl har gjort mig helt sikker i min sag - jeg ønsker at eje hende. Der er ingen grænser for, hvad hun vil stå igennem for mig - hun piver og klynker, men hun forsøger ikke at undvige, når jeg tilfører hende smerte. Som et symbol på vores forhold vil jeg få lavet et halsbånd til hende. Jeg vil give hende halsbåndet på, når hun besøger mig næste gang. Jeg glæder mig meget til det.
 
Kl. 22.02
 
 
FREDAG DEN 11. DECEMBER 2009

Vinterordre
 
Jeg har givet moongirl ordre på at gå med selvsiddende strømper eller strømpebukser, når hun skal ud her om vinteren. Jeg vil nemlig ikke risikere, at hun bliver syg. Desuden nyder jeg synet af hendes ben i strømper ;-)
 
Kl. 19.18
 
 
LØRDAG DEN 12. DECEMBER 2009

Feminin tæve
 
Inspireret af moongirls indlæg om hendes fremtidsdrømme har jeg givet hende ordre til, at hun skal begynde at bruge mere make up. Når hun skal ud, skal hun bruge foundation, lys øjenskygge, mascara og læbestift. Blush er valgfrit. Jeg nyder synet af moongirl med en diskret makeup, for det klæder hende virkelig. Derfor vil jeg nyde tanken om, at hun har det på i dagligdagen :-)
 
Kl. 19.59
 

SØNDAG DEN 13. DECEMBER 2009

Regler
 
Det er ikke mange specielle regler, jeg har givet moongirl, men et par stykker er det efterhånden blevet til. Og der vil helt sikkert komme flere til i fremtiden i takt med, at jeg vil bestemme mere og mere. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg i dag vil lave en side på min Miss hjemmeside med moongirls regler. På den måde bliver de samlet et sted, så det er hurtigt og overskueligt :-)
 
Kl. 09.14
 
 
TIRSDAG DEN 15. DECEMBER 2009

Længsel
 
Som tidligere fortalt her på bloggen så er jeg et andet sted i mit liv nu - jeg har udviklet dybe følelser for både 24/7 slaven og moongirl, og de to er derfor de eneste, jeg dominerer nu. Da moongirl var her, var det nogle meget intense dage, og jeg nød hende i fulde drag, og jeg oplevede følelser, jeg ikke tidligere har haft i samme grad. Det er fordelen ved kærlighedsforhold. Men jeg må i disse dage sande, at der sandelig også er en kæmpe stor ulempe ved kærlighedsforhold - savn.
 
Savn så store, at det gør ondt i maven og er på kanten til at fremkalde tårer. Savn så store, at jeg går som en løve i bur og er tæt på at drive mine omgivelser til vanvid.
 
Kl. 06.31
 
 
TORSDAG DEN 17. DECEMBER 2009

S'erens ret
 
Fordelen ved at bestemme er helt klart, at jeg kan ændre beslutninger, som jeg ved nærmere eftertanke ikke finder gode. Både moongirl og jeg går og savner hinanden, så jeg vil se, om vi ikke kan finde nogle dage i januar, hvor hun kan komme herover til en ny omgang smerte og ydmygelse ;-)
 
Kl. 20.12
 
 
FREDAG DEN 18. DECEMBER 2009

Forslag søges ;-)
 
Med velvillighed fra moongirl og et par af hendes venner lykkedes det i går at få tingene til at flaske sig sådan, at hun kan komme og besøge mig først i januar. Hvilken herlig start på det nye år, jeg får ;-)
 
Halsbåndet, som jeg vil give moongirl, skal speciallaves efter mål og mine ønsker, og det kan pga julen ikke nå at blive færdigt til næste besøg. Derfor er moongirl og jeg blevet enige om, at vi holder fast i vores aftale i februar, hvor jeg så vil give hende halsbåndet på :-)
 
Det betyder, at dagene og nætterne i januar er helt frie, og jeg kan fylde dem med hvad, jeg nu har lyst til. Smerte og havregrød bliver væsentlige elementer. Skulle der sidde en læser derude med forslag til, hvad jeg skal udsætte moongirl for, så modtages forslag meget gerne (måske ønsker til fotografier eller fremvisning af moongirl på webcam?) ;-)
 
Kl. 12.30
 
 
SØNDAG DEN 20. DECEMBER 2009

Jeg glæder mig i denne tid
 
Nu er der 15 dage til, at moongirl kommer herover. Jeg glæder mig utrolig meget til at se hende igen. Mange gange i løbet af dagen tænker jeg på, hvad jeg vil lave med moongirl næste gang. Der er så mange spændende muligheder - så mange ting, jeg gerne vil pine og plage hende med. Derfor er jeg overbevist om, at det bliver nogle begivenhedsrige dage, som nok skal gøre båndene mellem os endnu stærkere :-)
 
Kl. 12.43
 
 
TIRSDAG DEN 22. DECEMBER 2009

Valg
 
Kender du det med, at en tekst kryber ind under huden på en og ligger der i underbevidstheden? Sådan har jeg det med en tekst, jeg for et stykke tid siden fandt på nettet: 
 
"Læs dette.
 
Lad det synke ind.
 
Foretag så et valg.
 
Michael var den type, som man elsker at hade. Han var altid i godt humør og havde altid noget positivt at sige. Når nogen spurgte ham, hvordan han havde det, svarede han: "Hvis jeg havde det bedre, ville jeg ha' været tvillinger."
 
Han var en naturlig inspirator. Hvis en af de ansatte havde en dårlig dag, var Michael der og fortalte den ansatte, hvordan man kunne se det positive i situationen. Jeg blev nysgerrig, og en dag spurgte jeg ham: "Hvordan gør du det?" Michael svarede: "Hver morgen vågner jeg og siger til mig selv: Du har to valgmuligheder i dag. Du kan vælge at være i godt humør, eller du kan vælge at være i dårligt humør. Jeg vælger at være i godt humør. Hver gang der sker noget slemt, kan jeg vælge at være et offer, eller jeg kan vælge at lære noget af det. Jeg vælger at lære. Hver gang nogen kommer til mig og klager, kan jeg vælge at acceptere deres klager, eller jeg kan vælge at pege på de positive sider i livet. Jeg vælger de postive sider i livet." "Det er alt sammen meget godt, men det er jo ikke helt så enkelt", protesterede jeg. "Det er det" sagde Michael. "Livet handler om valg. Når man skærer alt det overflødige væk, så er enhver situation et valg. Du vælger, hvordan du skal reagere på situationerne. Du vælger, hvordan folk skal påvirke dit humør. Det er dig, som vælger, om du vil være i godt eller i dårligt humør. Til syvende og sidst er det dit valg, hvordan du lever dit liv."
 
Jeg tænkte over, hvad Michael havde sagt. Et stykke tid efter forlod jeg firmaet for at begynde for mig selv. Vi mistede kontakten, men jeg tænkte ofte på ham, når jeg foretog et valg i forhold til livet - i stedet for bare at reagere på det.
 
Mange år senere hørte jeg, at Michael var indblandet i en alvorlig ulykke med et fald på 20 meter fra en radiomast. Efter 18 timers operation og ugevis på intensiv afdeling blev Michael udskrevet fra sygehuset med skinner langs ryggen. Jeg mødte Michael omtrent 6 uger efter ulykken. Da jeg spurgte ham, hvordan han havde det, svarede han: "Hvis jeg havde det bedre, måtte jeg være tvillinger. Vil du se arene?" Jeg spurgte ham, hvad han tænkte under ulykken. "Det første, jeg tænkte på, var min endnu ufødte datter" svarede Michael. "Og mens jeg lå på båren, huskede jeg, at jeg havde to valg. Jeg kunne vælge at leve, eller jeg kunne vælge at dø. Jeg valgte at leve." "Var du ikke bange? Mistede du bevidstheden?" spurgte jeg. Michael fortsatte: "Ambulancefolkene var fantastiske. De sagde hele tiden, at alt nok skulle gå godt. Men da de rullede mig ind på skadestuen, og jeg så lægernes og sygeplejerskernes ansigtsudtryk, blev jeg meget bange. I deres øjne stod skrevet: "Han er dødsens!" Jeg vidste, at jeg måtte gøre noget." "Hvad gjorde du så?" spurgte jeg. "Der var en stor brovtende sygeplejer, som råbte spørgsmål til mig," sagde Michael. "Hun spurgte mig, om jeg var allergisk overfor noget. "Ja" svarede jeg. Lægerne og sygeplejerskerne stoppede op, mens de ventede på mit svar, og jeg trak vejret vejret dybt ind og råbte: "Tyngdekraften!" Og mens de lo, sagde jeg til dem: "Jeg vælger at leve. Operer mig, som om jeg er levende, ikke død."
 
Michael overlevede på grund af lægernes dygtighed, men også sin fantastiske holdning. Af ham lærte jeg, at jeg hver dag kan vælge at leve helt. Holdning er - trods alt - alt. Derfor skal du ikke bekymre dig om morgendagen, for morgendagen vil bekymre sig om sig selv. Hver dag har nok i sin egen udfordring, og egentlig er dagen i dag den samme morgendag, som du var bekymret for i går.
 
Du kan nu vælge følgende:
 
1. At lade det gå ind af det ene øre og ud af det andet.
 
2. At bruge det til noget fornuftigt."
 
Jeg er enig i, at man selv langt hen af vejen kan vælge, hvordan man vil leve sit liv. Naturligvis kan der opstå sygdom og udefra kommende ting, som kan gøre det vanskeligt at se lyst på livet, men ellers er det ens egen holdning, som er afgørende for, om man har gode eller dårlige dage.
 
Et eksempel: Hvis et menneske lyver for mig, så bestemmer jeg jo selv, hvordan jeg vil reagere på det. Vil jeg stiltiende lade som ingenting, mens sorgen over bedraget raser i mig? Vil jeg skælde og smælde? Vil jeg lukke det menneske ude af mit liv og dermed forhindre, at vedkommende lyver for mig igen?
 
Kl. 07.39
 
 
ONSDAG DEN 23. DECEMBER 2009

CyberHerrens julegave
 
I dag gav min CyberHerre mig en meget dejlig overraskelse - han tog sig midt i al arbejdet og juletravlheden tid mig i flere timer. Hvilken tøs kan så ønske sig mere i julegave? Ikke jeg ;-)
 
Sms'erne blev hurtigt mere og mere lystfyldte, og jeg fik en pragtfuld dag med elskovskugler. Vi skrev en del om moongirls næste besøg, og Herren havde en masse idéer og ønsker til, hvad jeg skal lave med moongirl i januar. Det bliver vildt frækt, og jeg kan næsten ikke vente ;-)
 
Kl. 18.29
 
 
TORSDAG DEN 31. DECEMBER 2009

2009
 
På denne sidste dag af 2009 tænker jeg tilbage på året, der gik. Det var et godt år for mig, og jeg lærte et par dejlige mennesker at kende. CyberHerren støttede mig i at afprøve min tøseside irl, og det blev S'eren, der gav mig de dejlige tøseoplevelser. En anden Herre gav mig også en enkelt skøn irl oplevelse samt nogle frække cyberoplevelser. CyberHerren føler jeg mig stadig meget knyttet til, og jeg nyder stadig at være hans tøs. Han og jeg har ikke så meget tid sammen i disse måneder, men så nyder jeg det desto mere, når vi er sammen.
 
2009 blev også året, hvor jeg lærte moongirl at kende. Hun er et dejligt menneske, og jeg har udviklet meget varme og dybe følelser for hende. Heldigvis har vi mange år foran os, hvor vi sammen kan udforske os selv og hinanden.
 
Kl. 19.35
 
 
MANDAG DEN 4. JANUAR 2010

Skuffelse
 
I dag skulle moongirl komme, og alt var klart til det - hun havde pakket det hele, og jeg havde købt alt ind til dagene sammen med hende, men jeg var nødt til at aflyse. Siden lørdag aften har jeg været noget så usigelig træt, at jeg slet ikke kan hænge sammen. Jeg har frosset, haft hovedpine og ondt i hele kroppen. I nat fik jeg endelig varmen, men jeg er som drænet for kræfter, og jeg har stadig hovedpine og er øm i kroppen. Jeg er så ked af, at jeg måtte aflyse, men jeg kan bare slet ikke overskue at få besøg nu. Jeg havde glædet mig utrolig meget til dette besøg, og jeg havde så mange idéer til ting, jeg ville udsætte moongirl for. Jeg er så skuffet og træt af, det ikke bliver til noget. Øv.
 
Kl. 08.20
 
 
MANDAG DEN 11. JANUAR 2010

Livsrevision
 
Nogle gange ser det ud til, at der er en højere mening med de ting, som sker. Sådan har det vist sig at være mht aflysningen af moongirls besøg for en uge siden :-)
 
Trods sygdom har det været en god uge, hvor moongirl og jeg har haft mere kontakt med hinanden end nogensinde før. Vi har talt en del i telefon sammen, og vi har skrevet på msn, når jeg har kunnet holde til at sidde op. Som moongirl skrev på sin blog i går, så har hun adlydt mine ordrer derhjemme, og det har jeg nydt meget. Vi har også begge brugt en del tid på at tænke - for mit vedkommende har sygdommen vist sig at være god, fordi den har givet mig masser af tid til at tænke over mit liv. Jeg har ligget i sengen i så mange af døgnets timer, at jeg ikke har kunnet sove hele tiden, og jeg har fået tænkt over, hvilke ting jeg ønsker at koncentrere mig om her i år 2010. Eller i hvert fald noget af året :-)
 
Computeren er efterhånden en meget stor tidsrøver for mig - jeg læser en masse nyheder og alle mulige mærkelige blogs om alt lige fra BDSM, børneopdragelse, scrapbooking og religion. Det ene link fører til det andet, og pludselig har jeg brugt flere timer på at læse alt muligt, som jeg sagtens kan leve lykkeligt uden. Det har jeg besluttet mig for, at jeg vil gøre noget ved. Den tid, jeg så får forærende, vil jeg istedet bruge på mit irl netværk (heriblandt moongirl, som jeg heldigvis ikke kan undvære), læse bøger, meditere og personlig udvikling. Som CyberHerren formulerede det, så vil jeg forsøge at blive mere fokuseret på de ting, som betyder noget for mig :-)
 
Kl. 06.57
 
 
LØRDAG DEN 27. FEBRUAR 2010

Fra helvede til paradis
 
Ugen bød på et par dage i helvede - total ukontrollabel liderlighed besatte mig og fratog mig fuldstændigt evnen til at tænke klart og handle rationelt. Intet andet end liderligheden af orkanstyrke sansede jeg, og jeg kunne på ingen måde styre mig, så det blev til en del orgasmer for egen hånd (og dildoer) i de dage. Desværre øgede hver orgasme bare min umættelige sult.
 
Fordi jeg den ene gang efter den anden gav mig selv orgasme uden at have fået lov af min CyberHerre, sagde Herren gentagne gange, at jeg "sparede op". Den underforståede trussel om (eller lovning på) straf fik bare min lystfyldte klit til at dunke endnu hårdere. Herrens ord lagde på ingen måde en dæmper på mig, for jeg kunne slet ikke styre min trang til at komme. Igen. Og igen.
 
Efter et par dage på den måde gav Herren mig mulighed for at løse en opgave og derved gøre mig fortjent til en orgasme. Efter en times ihærdig, men desværre forgæves, forsøg på at løse opgaven, resignerede jeg og opgav ethvert håb om orgasme.
 
Herren gav mig stik imod alle forventninger alligevel lov til at onanere. Og sikke en himmelsk orgasme, jeg fik - safterne flød i stride strømme fra mit skød ;-)
 
Mæt faldt jeg i en dyb søvn, og da jeg vågnede et par timer senere, var den ukontrollable liderlighed afløst af den mere velkendte behagelige lystfølelse. Dejligt...
 
Kl. 20.54
 
 
MANDAG DEN 17. MAJ 2010

Intet nyt er godt nyt
 
Et hurtigt kig rundt på min blogroll tyder på, at jeg ikke er den eneste, der har ladet blog være blog i et stykke tid. Livet leves her med alt, hvad det indebærer, og i en periode var det på bekostning af BDSM - og derfor bloggede jeg ikke. BDSM er igen blevet en ting, som jeg bruger en del tid på - jeg hverken kan eller undvære det. Min subside er næsten ikke tilstede i denne periode af mit liv - dog føler jeg mig stadig som CyberHerrens tøs, men jeg glædes inderligt over, CyberHerren er meget tålmodig og lader mig få så meget rum og tid til at være Miss. Og Miss det er jeg :-)
 
Miss for moongirl, der tilkæmpede sig en stor plads i mit hjerte. Mine følelser for moongirl vokser sig stærkere, og i samme takt higer jeg efter at ydmyge hende mere og mere. Underligt, men sandt. Som den lydige tæve, moongirl er overfor mig, så lader hun mig ydmyge hende, og hun lader mig gøre det på måder, som er nye for mig - lader mig få frie hænder til at gøre med hende, hvad jeg vil. Findes der større gave?
 
Miss for et par af mine "gamle" slaver, som jeg nyder at lege med. Den ene og jeg er startet på at forvandle mit tidligere soveværelse til et spankingrum. Det har længe stået på min ønskeseddel, og jeg nyder, at det nu er ved at blive realiseret og til virkelighed. Det bliver luksus at have et værelse, der er reserveret og ikke mindst indrettet til leg.
 
Miss på min hjemmeside - hjemmesiden er mit BDSM-hjertebarn og min "dagbog" som den styrende i legen. Jeg har i den seneste tid nusset om hjemmesiden og opdaterer den løbende :-)
 
Jeg hygger mig gevaldigt og nyder livet :-)
 
Kl. 07.50
Louise