Seminar & Facilitering / Disruption & Fremtid

Disruption & Fremtid

Hvad vil du gøre hvis dit primære kundesegment er væk i morgen? Hvad vil du gøre hvis dine produkter og ydelser i morgen ikke længere er relevante?
 
Disruption er ikke bare "det nye sort", og et nyt smart "værdi- og strategiseminar". Disruption er for for dig og din virksomhed, hvis du vil optimere mulighederne for også at have en relevant forretning i fremtiden.
 

Men hvad kan vi så hjælpe med?

Vi har mange års erfaring i afholdelse af såvel lederseminar, lederuddannelser og strategiseminarer. Dette kombineret med certificeringer og erfaring som teamcoaches og facilitatorer, så har vi de rigtige redskaber til at få dig og din organisation sikkert igang og igennem en disruptionproces.
 
Vi har 2 primære anbefalinger ifm. en disruptionproces. Begge starter med at du skal finde det team som er "piloter" på projektet. Disse skal gerne repræsentere ledelsen samt enkelte udvalgte fra resten af organisationen, idet det er vigtigt for at sikre de rette input og den bedste implementering og forankring herefter.
 
De 2 processer vi anbefaler, er selvfølgelig ikke de eneste 2 muligheder, det er blot dem vi har de bedste erfaringer med. Ikke 2 virksomheder er ens, og det er 2 forløb heller ikke, derfor kan forløbet selvfølgelig sammensættes på mange måder, og vi finder selvfølgelig den helt rette variant til netop jer. Men vil anbefale at vi tager udgangspunkt i enten een af nedenstående 2, eller en kombination heraf.
 
 
 

Disruptionseminar

Et disruptionseminar har en varighed på 6 dage, fordelt ud over 2-3 måneder:
Del 1: 1 dag
1 foranalyse, hvor vi kommer ud i virksomheden og foretager interviews samt får adgang til virksomhedens nøgletal.
Del 2: 3 dage
Intensivt seminar for pilotgruppen, hvor der arbejdes med teorier, scenarier og praktiske opgaver. Disse 3 dage foregår væk fra de vante rammer, og vi anbefaler et af vores 2 primære lokationer. Enten Kellers Park ved Vejle eller JAI i Dubai, der er et golf- & beachresort.
Del 3: 2 dage
Opfølgning og implementering. Dette kan foregå i virksomheden, eller igen på Kellers Park eller et andet sted efter virksomhedens valg. Det vigtige er, at det igen er pilotgruppen der er samlet. Her følges der op på tanker og processer igangsat på del 2.
 
I forbindelse med forløbet udarbejdes der såvel en rapport, samt en projektplan med opfølgning. Udover ovenstående, så inkluderer prisen også 5 efterfølgende coaching/sparringssessioner til fri afbenyttelse.
 

Prisen:

Det er svært på forhånd at give en fast pris, men du skal regne med at et sådan forløb, uanset om du vælger at del 2 skal afholdes på Kellers Park eller i Dubai, så vil prisen ligge på ca. 175.000,- for hele forløbet, inkl. evt. transport til Dubai samt kost/logi på Del 2 og 3. Dette for op til 6 personer, herefter er der et tillæg pr. person på kr. 17.500,-.
 
Er du interesseret i at høre mere om et disruptionseminar, så klik her, og vi kontakter dig med det samme.

Disruptiondag

En distruptiondag er en enkelt dag du sætter af i teamets kalender. Det er en faciliteret dag, hvor vi sammen få skabt tanker og idéer, laver en SWAT analyse, opsætter fiktive scenarier osv. En "smagsprøve" af det der sker på et disruptionseminar.
 
I får en række værktøjer og teorier med fra dagen, som gruppen selv kan arbejde videre med, og ønskes videre sparring herfra, så kan vi selvfølgelig tilbyde coaching/sparring - eller at i opgraderer til seminaret. Der medfølger dog 5 coaching/sparringssessioner med i prisen.
 

Prisen:

Prisen for en enkelt dags facilitering samt 5 coaching/sparringssessioner er kr. 21.500,-. Prisen inkluderer ikke lokationen samt bespisning m.v.
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG