Priser
 
Grundpris: Kr. 34.995,-
Forlængelse pr. ½ dag: Kr. 7.500,-
Pris pr. deltager: Kr. 3.995,-/dag (min. 6 deltagere)
 
Tilbud:
8 deltagere: Kr. 19.995,-/pers. (4dg)
 
Alle priser er inkl. kost/logi samt drikkevarer (softdrinks) og øl/vand/vin til aftensmaden.
Prisen er ekskl. moms og transport. Flybilletter t/r koster typisk mellem 2-3.000,-)
 

Lederseminar & Facilitering

- Med fokus på udvikling & kreativitet

På nxtstp.dks 2 primære kursusdestinationer, Kellers Park ved Vejle samt Jebel Ali Golf Resort i Dubai, kører og faciliterer vi lederseminarer o.lign. der har til hensigt at udvikle et lederteam, udvikle organisationer og/eller udvikle projekter, processer, disruption.
 
At trække sine ledermøder/seminarer ud af vante rammer, med en professionel ekstern tovholder/facilitator som mødeleder intensiverer og accelerer processen og det output i vil opnå. Årsagen til at vi har valgt de 2 primære lokationer som vi har, er at vi ved at indlæring og motivation er størst når man fjernes fra dagligdagen, og man er et sted som giver både rum til fokus samt afslapning/restitution.
 
De 2 lokationer er de samme, som vi afholder vore åbne kurser. Lederseminarer er modsat vore åbne kurser dog alene forbeholdt en lukket kreds, nemlig din ledergruppe og/eller de du vælger skal deltage. Men ligesom på vore åbne kurser, hvor alle deltagere udfylder og accepterer en NDA, så gør vore instruktører, coaches og tovholdere også det ifm. lederseminarer, teamcoachings o.a. virksomhedsrettede forløb.
 
Både vores kursusfaciliteter på Kellers Park og Jebel Ali kan suppleres med en forlænget weekend før eller efter, til attraktive priser – således kurset også bliver et afbræk i hverdagen, mere end bare ny inspiration og læring.
 

Eksempel

Vi kan sammensætte seminar på mange måder, nedenstående er et oplæg til hvordan det kan gøres. Vi anbefaler at man vælger et primært tema, som er det udviklingsprocessen omhandler, det kunne fx være Strategi, Kultur, Salgsudvikling eller noget helt 4.
 
Ønsker man så at tilføje et tema som sekundært anbefaler vi at man tilføjer min. 1-2 dage mere. DOG anbefaler vi ikke, at man tager mere end maksimalt 2 temaer pr. proces, herunder at den ene er sekundær.
 
Vores grundpakke er 4 eller 5 dage, som kunne se ud som følger:
 
Lørdag: Ankomst og afslapning (eventuelt)
Søndag: Kreativ restitution og afslapning, fx golf, kultur, spa, pool/strand eller lign. samt gruppe/get together.
Mandag: Hel dags undervisning samt gruppesessioner, herunder teamcoaching m.v.
Tirsdag: Halv dags undervisning samt gruppesessioner, herunder teamcoaching m.v. Herefter restitution/afslapning m.v.
Onsdag: Halv dags undervisning samt gruppesessioner, herunder teamcoaching m.v. Herefter restitution/afslapning m.v.
 
Ønskes det at tilføre et modul indenfor fx forhandlingsteknik, salgsledelse, kommunikation eller prioritering, så forlænges forløbet med ½ dag hvis det er som inspirationsoplæg, eller med en hel dag hvis det skal køres som proces.
 
Grundpris: Kr. 34.995,-
Forlængelse pr. ½ dag: Kr. 7.500,-
Pris pr. deltager: Kr. 3.995,-/dag (min. 6 deltagere)
 
Tilbud på 8 deltagere: Kr. 19.995,-/deltager (4 dage)
 
Alle priser er inkl. kost/logi samt drikkevarer (softdrinks) og øl/vand/vin til aftensmaden.
Prisen er ekskl. moms og transport. Flybilletter t/r koster typisk mellem 2-3.000,-)
 
 

Hvem møder i?

Vi har en række professionelle tovholdere, instruktører, coaches og indlægsholdere vi bruger på vores åbne kurser, såvel som vores virksomhedsrettede forløb og lederseminarer m.v.
 
Vores faste stab af eksterne og interne undervisere/konsulenter suppleres efter behov og tema, med indlæg og workshops fra samarbejdspartnere hvor dette giver mening.
 
Vores faste stab du kan møde hos nxtstp er:
 
Glenn Qvist
Partner, underviser & coach
 
Glenn har speciale i de åbne kurser indenfor salg og kundeservice, samt kommunikation/motivation. Derudover er han coach og motivator. Glenn har over 20 års erfaring i træning og rådgivning indenfor salg og service.
 
 
Partner, underviser & coach
 
Henrik har speciale i de åbne kurser indenfor salg, ledelse og kommunikation/motivation samt effektivitet/prioritering. Derudover er han coach og motivator samt facilitator ifm. udviklingsprocesser og gruppeseminarer. Henrik har undervist og faciliteret udviklingsforløb, workshops, åbne kurser og virksomhedsrettede forløb i snart 15 år, og har over 20 års erfaring indenfor salg og rådgivning. Henrik har en international certificering som Executive Coach på ACC niveau, både med fokus på individuel samt teamcoaching og facilitering.
 
 
Marcel Fuursted
Underviser & Rådgiver indenfor SoMe
 
Marcel har speciale indenfor iværksætteri med primært fokus på online virksomheder og social medias. Marcel har været med i flere større startups i Danmark og udlandet, og har snart 15 års erfaring indenfor rådgivning omkring online og social medias.
 
 
Jacob Blæsbjerg
Konsulent, underviser & Rådgiver
 
Jacob har en lang erfaring indenfor virksomhedsrådgivning samt e-commerce og marketing. Derfor er det naturligt at Jacobs kompetencer og viden hentes ind, når der er forløb der omhandler strategi og processer indenfor disse områder.

Hvornår?

Er du interesseret i at booke os til et seminar, kan du enten kontakte os via vores kontaktformular, ved at ringe på 3840 3030 - eller sende en mail på: info@nxtstp.dk. 
 
Vi har allerede faste datoer i kalenderen på mulige forløb i Dubai, såfremt du ønsker et forløb i Danmark, eller en anden dato i Dubai, så finder vi det. De datoer der allerede ligger fast kan du se og forhåndsbooke herunder...
 
 
 
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG