/ Kursus i Ørkenen?

Kursus i Ørkenen?

Flyt dit kursus eller seminar ud i Dubais ørken, men hvorfor?

Fordi ved at skifte de "typiske" rammer for uddannelse, kursus og seminar ud med noget nyt, så sikrer du større indlæring og langt større forankring, idet læringen forankres til noget som hjernen følte vigtigt og som en stor oplevelse. Derudover kombinerer vi læring, udvikling, restitution og oplevelser med beskæftigelse og Ørkenseminar i Dubai med nxtstp.dkpåvirkning af sanserne - hvilket al forskning viser giver accelereret og intensiveret læring og forankring...

Du sikrer dermed øget indtjening og effektivitet!

Derudover har vi her rammerne for at sikre langt større kreativitet, og kombineret med at vores forløb typisk har 1 dag i ørkenen, og 2 dage på et luksus konferencested, med fuld kost og logi, så sikrer vi også plads og rum til restitution.
 
Du kan vælge stort set alle vore temaer fra vore seminarer og åbne kurser, og vores eventkoordinator vil sammen med en konsulent/underviser sammensætte et forløb der passer perfekt til jer.
 
Det vil sige, at uanset om jeres fokus er ledelse, salg/salgsledelse, kundeservice, stress, disruption eller et andet tema - så er dette en enestående mulighed for at kombinere udvikling af jer som team, udvikling af jeres idéer og samarbejde herom, samt intensiv og fokuseret udvikling på temaet - samtidig med at i får en oplevelse.
 
Priserne ligger typisk fra godt kr. 3.000,-/dag pr. deltager, hvis der er min. 8 på holdet. Dertil skal der alene budgetteres med en flybillet, og den garanterer vi en max omkostning på kr. 1.995,-/person (t/r). Alt andet er inkluderet.
 
Læs mere om Teambuilding & Udvikling med læring her, der er et af vore koncepter.
 

Klik her for at downloade vores materiale på Dubaiforløb

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af een af vores konsulenter med yderligere info omkring vores ørkenseminarer og øvrige ydelser...
 
 
 
 
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG