nxtstp? / Karriere / Konsulent / Ass. Partner

Konsulent / Ass. Partner

Vi søger altid gode konsulenter, med mulighed for partnerskab.

Vi har 2 forskellige profiler på konsulenter hos os, den ene er for dig der kan finde ud af at sælge ydelser, og den anden er for dig der både kan finde ud af at sælge, men også at levere rådgivning, udvikling og konsulentydelser for vores kunder bagefter.

Uanset hvilken profil du har, så arbejder vi hos nxtstp.dk som et team, dvs. vi arbejder sammen om alle kunder for at tilsikre det bedst mulige samarbejde med vore kunder, og at vi udvikler deres forretning mest muligt.
 
nxtstp.dk er din mulighed for at være konsulent med foden under eget bord - dog i samarbejde med et stærkt team, således at du ikke står alene. Det betyder både at du kan "tilbyde" flere kompetencer og større "muskler" overfor nye kunder, men samtidig at du har et bagland af kollegaer som du kan sparre med og udvikle både forretning, kompetencer og kundepotentiale sammen med. Så istedet for at være "enlig konsulent", så har du her muligheden for at være din egen chef, uden at stå alene.
 
Du kommer til at referere til seniorpartner Glenn Qvist i dagligdagen. Som Ass. partner kommer du til at fungere som selvstændig under vores "paraply", og dermed kan du koncentrere dig om salg og evt. levering, og al administration og koordinering leveres af os.

Så hvis du er en af de 2 profiler, så skynd dig at sende os en ansøgning, og vi ser på den - og ser om ikke vi skulle påbegynde et samarbejde.
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG