nxtstp? / Artikler & Viden / Tips til mødebooking

Tips til mødebooking

Mødebooking er en vigtig disciplin for langt de fleste virksomheder der lever af salg.

Mødebooking i dag, er langt fra det samme som det var for bare 10 år siden. Meget er sket, og de sociale medier, personlige relationer og sociale netværk spiller i dag en langt større rolle i mødebooking og telesalg end de gjorde dengang.

Netop det faktum er højt prioriteret på vore seminarer og kurser indenfor mødebooking og telesalg.

Vi giver gode inputs til hvordan du som mødebooker eller sælger, får større hitrate, både på at få booket møderne, men også at det er de rigtige møder, og du samtidig får maksimal effekt ud af dem. Det gør nemlig en forskel hvordan den potentielle kunde er "ladet op" til et møde.

Hvis vi skal give et par gode råd, så er det vigtigste møde, at have fokus på én ting - at skabe interesse hos den potentielle kunde, og det kan du kun gøre ved at lytte i stedet for at planlægge hvad du vil spørge om.

Dine spørgsmål er ligegyldige, du skal lade kunden tale, og så dreje kunden hen mod dit mål, netop at han skal få interesse for et møde med dig.

Spørg efter mødet! - Hvis ikke du tør gå til biddet og spørge efter mødet, så gav det ingen mening at du ringede op i første omgang.

Så husk: SKAB INTERESSE FOR ET MØDE MED JER!
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG