Seminar & Facilitering / Miniseminar i Salg/Mødebooking

Miniseminar i Salg/Mødebooking

nxtstp.dks miniseminarer er for dig der har svært ved at afse tid og ressourcer til at tage på et flerdages kursus, men som ved, at et "brush-up" og træning altid giver gode resultater på bundlinjen.
 
Sikre dig selv øjeblikkelige resultater der kan ses i såvel kalenderen, som på salgstræning ved miniseminarer hos nxtstp.dkbundlinjen. Dette sikrer du ved at investere kr. 399,- samt 4,5 time som du flytter fra dit kontor og til vores seminar.
 
Indhold:
1230-1330 - Teori og viden
1330-1400 - Afprøvning på egne emner
1400-1430 - Værktøjer
1430-1600 - Afprøvning på egne emner med aktiv coaching/sparring
1600-1730 - Teori og viden
 
Du skal selv medbringe telefon, computer samt egne emner/cases til at bearbejde.
 
Ved seminar indenfor mødebooking:
Vi bearbejder såvel dine egne emner, og du får faktiske og reelle møder booket direkte i din salgskalender. Derudover får du grundlæggende redskaber og værktøjer til implementering i din fremtidige mødebooking.
 
Ved seminar indenfor salg:
Vi tager udgangspunkt i generelle cases, samt dine egne og faktiske cases som du ønsker sparring på, og resultater fra. Derudover får du grundlæggende redskaber og værktøjer til implementering i dit fremtidige salgsarbejde, herunder indenfor argumentationsteknik og indvendingsbehandling.
 
Pris:
Prisen er kr. 399,-/deltager. Ved tilmelding af mere end 3 personer fra samme arbejdsplads falder prisen til kr. 299,-/deltager. På seminarerne deltager mellem 6-12 personer.
 
Lokation:
Vi afholder forløb i Viborg, Aarhus, Kolding, Odense og København. Derudover kan vi etablere miniseminarer i øvrige byer ved tilmelding af min. 6 personer fra samme virksomhed.
Bliv kontaktet af een af vore coaches eller konsulenter allerede i dag omkring vores seminarer, eller tilmeld dig allerede nu.
 
 
 
 
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG