nxtstp? / Hvad kan vi? / Coaching & Sparring / Hvad er en mentor?

Hvad er en mentor?

En mentor er en person der fungerer som coach og sparringspartner for dig. Det kan enten være i en tidsbegrænset periode, omkring et isoleret problem/udfordring eller det kan være en person man tilknytter i længere tid.
 

Hvad kan en mentor hjælpe med:

Opnå viden og indsigt
En mentor, kan qua sine erfaringer og viden, hjælpe dig til at træffe de rette beslutninger og assistere dig med at opnå viden og færdigheder du skal bruge på din vej.

Få sparring og "modspil" på idéer, tanker og vaner
En mentor kan både bruges som "djævlens advokat" og som en "kammerat". Dvs. du har én at tilgå i et fortroligt rum og samspil, som kan være med til at sikre dig, at du træffer de rette beslutninger, holder dig på den vej der gavner dig og/eller dit projekt bedst, men samtidig også udfordrer dig.

Refleksion
En mentor er god til at sparre med, når det handler om refleksion og se på hvad man har opnået, om de valg man har truffet har givet det output det skal, således at man herefter kan vurdere om der skal justeres eller skiftes kurs.

Udvikling
Netop delen med at en mentor kan fungere som din "indre provokatør", gør at man oftest udvikler sig langt mere, du får øjnene op for områder hvor udvikling kan være gavnligt, og du får hjælpen til udviklingen bagefter.

En mentor er en person der arbejder i fortrolighed, dvs. det man taler med sin mentor om - det bliver mellem jer to. Så en mentor kan også benyttes som en sparringspartner når det kommer til "at læsse af".

De personer vi benytter til at fungere som mentorer, de har alle en coachcertificering, samt en bred erfaring indenfor rådgivning og sparring. Vi har personer med den humanistiske og alternative baggrund, samt personer med mere erhvervsrettet tilgang.

Vi tager meget gerne en dialog med dig om en mentor ville kunne gavne dig.
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG