nxtstp? / Hvad kan vi? / Coaching & Sparring

Coaching & Sparring

Ønsker du at opnå dit fulde potentiale?

Det kræver bl.a. at du har fastsat de rette mål, og fastlagt pejlemærkerne mod dette... Her kan sparring og coaching være rigtige gode processer og værktøjer til at opnå dem fuldt ud, og oftest langt hurtigere end ellers.
 
Vores primære fokus indenfor sparring og coaching, når vi taler businesscoaching er:
  • Salg
  • Ledelse
  • Optimering
  • Team
  • Motivation
Samt selvfølgelig generelt forretningsudvikling og idéudvikling. Ift. Lifecoaching finder du, udover motivation, selvfølgelig også Karrierecoaching samt ParCoaching.
 
Tag kontakt til os, og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi kunne sammensætte et forløb for dig, dit team eller een/flere personer i dit team - så vi sikrer bedre resultater for jer... nu!
 
Vi mødes enten på neutrale steder, eller i virksomheden - dette i kombination med skype/telefon-sessions.
nxtstp.dk har 2 certificerede coaches i partnerkredsen. Vi har en international executive coach certificering, som både kan benyttes indenfor sportens verden, såvel som personlig- og teamcoaching.
 
Coaching, sparring og facilitering er 3 sider af vores rådgivningsportefølje, men de adskiller sig markant fra den generelle rådgivning, idet vi her har enten teamet eller personen i fokus, for at sikre den bedste løsning af udfordringen, samt fremtidig udvikling og forankring.
 
Vi tager gerne en uformel og uforpligtende samtale omkring mulighederne for dig og/eller dit team, så vi kan se hvordan vi kan hjælpe dig mod dit mål.
 

Hvor kan coaching & sparring bruges?

Coaching og sparring kan bruges i en række forskellige situationer og til at opnå et mål, hvad enten det er bevidst eller ubevidst. Det er vigtigt at forstå at der er stor forskel på coaching, sparring og rådgivning - og for den sags skyld også teamcoaching. Hver af de 4 begreber er stærke værktøjer til hver sin udfordring eller situation, og skal så vidt muligt altid holdes adskilt.
 
Coaching er et stærkt og kraftfuldt værktøj der benyttes i alt fra terapi ifm. at "kurere" fobier, såsom fx flyskræk o.lign., det benyttes til parterapi, til udvikling af dig selv som person eller udvikling af dit team. Dette uanset om det er som privat person, forretningsperson, sportsudøver eller som leder.
 
Sparring og rådgivning 2 begreber og værktøjer der ligger tættere op af hinanden. Den største forskel på coaching og sparring/rådgivning er, at ved sidstnævnte er det yderst nødvendigt, at rådgiveren/konsulenten har stort kendskab til det specifikke område der gives sparring/rådgivning omkring. Ved coaching kan det til tider være fordelstjenligt at coachen ikke har indgående kendskab, eller i det fald denne har, så kan distancere sig herfra.
 
Har du en udfordring eller et ønske du tror vi måske kan hjælpe dig med, så er du meget velkommen til at tage fat i os, for en udforpligtende samtale.
 
Vores vejl. coachingpriser er:
Fysisk møde: kr. 1.995,-/time
Skype/telefon: kr. 649,-/halve time
Teamcoaching: kr. 5.995,-/ 4 timer
Facilitering: kr. 1.495,-/time

Der kan indgåes individuelle aftaler omkring klippekort, abonnement m.v. Ved mere end 3*2 timers coaching pr. måned, gives der 25% rabat på efterfølgende sessioner.
 
Vi har faste lokationer til samtale og coaching, men derudover kan vi sagtens mødes på hoteller eller andre lokaler vi kan få stillet til rådighed rundt om i landet, samt skype- og telefonsessioner.
 
*Alle priser er ekskl. moms, transport samt evt. kost/logi. Ved møder hos kunden faktureres min. for 3 timer.
Book en uforpligtende
samtale herunder, for at høre hvad vi kan hjælpe dig med...
 
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG