Hvem er nxtstp.dk

nxtstp.dk (Next Step) er en virksomhed der arbejder med udvikling af mennesker, koncepter og organisationer. Vores fokus er specielt på inspiration og motivation, læring i praksis samt forankring til vaner. Vi arbejder med længerevarende partnerskaber, og vi gør det igennem en model, der gør at det er attraktivt for virksomheder og personer at indgå et partnerskab med os, uanset om man er iværksætter og helt nystartet eller du er en virksomhed i god drift, der bare vil være endnu stærkere. 

Hvad gør vi?

Vores primære områder er personlig coaching/udvikling, det er inspiration og motivation af enkeltpersoner, af organisationer og afdelinger - dette for at nå et bedre resultat, hvad enten det er salgsmæssigt, forhandlings/indkøbsmæssigt, om det handler om bedre kultur og samarbejde, mere teamspirit, eller fx mindre sygefravær, færre arbejdsulykker/fejl m.v.

Hvordan gør vi det?

Vi arbejder som sagt primært i længerevarende partnerskab med vore kunder og samarbejdspartnere. Vi deltager i processen der omhandler at finde frem til hvor de lavthængende frugter er, hvor vi hurtigt kan se et resultat, og så starter vi med dem. Det er vigtigt for os, at de personer vi arbejder med, hurtigt kan se resultater, idet det giver mod på mere og giver et drive til yderligere forbedring og forandring.
 
Vores indsatser skal kunne være tjent ind allerede indenfor et kvartal, det er vores mål når vi går ind i et samarbejde. Samarbejdet kan så bestå af udvikling, rådgivning, af hele/halve dages undervisning/træning - men primært af "on the job" training, hvad enten det så er medlyt på telefonen, samkørsel, eller coaching/sparring i dagligdagen. Vi udfører også gerne salgspitches, kick-off forløb samt mystery shopping - sidstnævnte er ofte en god indgangsvinkel til yderligere forbedringer i virksomheden.

Hvem er vi?

nxtstp.dk består af et mindre "kollektiv" af specialister indenfor hvert deres område, lige fra management konsulenter, salgstrænere, inspiratorer og coaches, der er vores primære krafter - og så til rådgivere der kan hjælpe med juridiske/tekniske spørgsmål, assistenter der kan hjælpe dig med administration, telefonbesvarelse m.v.
 
Vi er alle eksperter når det handler om at motivere og inspirere dig til at nå endnu bedre resultater - og en ekspert er en der ved hvornår en specialist skal tilkaldes.
 

På vej mod næste skridt...

Udover træning, rådgivning, udvikling m.v., så er vi også fødselshjælpere på nye virksomheder og iværksættere. Vi hjælper jer gennem de første faser, hvor det handler om at blive etableret, stiftet selskabet, få den rette forretningsplan beskrevet, beskrive mål og delmål, samt vigtigst af alt, hvordan vi når dertil.
 
Samtidig har vi kontorhotel tilrådighed, hvor du som iværksætter eller mindre virksomhed kan have din postadresse, få en kontorplads og bruge mødelokale og kantine m.v.
 
Er du interesseret heri, så kontakt os gerne, vi har branchens bedste priser - netop fordi vi vil hjælpe dig til Next Step...
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG