nxtstp? / Hvad kan vi? / Coaching & Sparring / ParCoaching

ParCoaching

Er fremtiden sammen - eller hver for sig?

For os er parterapi "bare" et forløb med coaching og sparring. Det handler om samtale, motivation, de rette værktøjer og handlingsplaner - og ikke mindst en dygtig tovholder og ordstyrer. Det er det en coach er.
 
Derfor tilbyder nogle af vore coaches også parterapi, både fysisk samt over skype og telefon. Vi anbefaler dog altid som min. første møde i fysisk form - uanset hvor det så er i landet, samt herefter aldrig mere end max 2 skypesessioner inden endnu et fysisk møde.
 
Når vi taler parterapi, så har vi ikke stor fokus på de bløde puder i sofaen, på duftslys og medova-the - vi har fokus på, at få det frem der siges mellem linjerne, få fokus på resultaterne og handlingsplanerne - og på at finde de matches der måtte være at finde - uanset om det så er i "positiv" eller "negativ" retning. Når "den rette" beslutning for jer er truffet, tager vi stor del i at få den ført ud i livet og forankret bedst muligt.
 
Vi har ingen aktier i jeres forhold, og kan forholde os neutrale - og sikre at det er de rette spørgsmål der stilles, således i kommer med de oprigtige svar - svar som gavner processen.
 
Er du/I interesseret i en uforpligtende snak, så er du meget velkommen til at booke en telefonsamtale her - eller skrive udfylde kontaktformularen, og vi vender tilbage.
 
Vi har faste lokationer til samtale og terapi, men derudover kan vi sagtens mødes på hoteller eller andre lokaler vi kan få stillet til rådighed rundt om i landet. Pt. mødes vi fast her:
  • Holstebro
  • Viborg
  • Aarhus
  • Kolding
  • Aabenraa
  • Odense
  • Svendborg
  • Roskilde
  • København
 
Vi ser frem til at hjælpe jer videre...

Eksempel på forløb og priser

 
Prisen for et forløb varierer meget efter hvor stor en del af forløbet der vil være fysiske møder, og hvor stor en del er telefonisk og opfølgning via mail.

Et eksempel kunne se ud som følger:
Opstartsmøde, inkl sagsopstart og 1 times møde: kr. 1250,-
Herefter:
Fællesmøder med begge parter: kr 1595,-
Enkeltmøde med ene part: kr 1295
Kombimøde: kr 1995,-
(Kombimøde er med en varighed på halvanden time, hvor der er 15min fælles, derefter 25min med hver og så 25min fælles afrunding.

Kombimødet er en fantastisk løsning til par i forløb. Inkl i prisen er op til 5 mailskorrespondancer mellem sessionerne.

Vi anbefaler par at budgettere med et opstartsmøde og 4 kombimøder, spredt ud over 2-2.5 måned. Derefter et kombimøde mere ca en måned efter.
Udfyld herunder for at blive kontaktet, eller book en gratis telefonsamtale her
 
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG