/ Hvorfor ikke Club La Santa Sport Lanzarote?

Hvorfor ikke Club La Santa Sport Lanzarote?

Igennem rigtig mange år, er mange danskere taget til Club La Santa Sport på Lanzarote for at udvikle sig, både personligt og/eller erhvervsmæssigt - og uanset hvilken årsag, så altid kombineret med sport og fysiske udfoldelser.
 
Mange danskere og danske virksomheder har, i lige så lang tid konceptet har eksisteret, været nærmest tryllebundet af effekten med at kombinere læring og fysisk aktivitet... Det er der i princippet ikke noget forkert i, fordi for mange fungerer det. Men der er samtidig mange hvor det ikke vil fungere - ikke konceptet i at kombinere læring og uddannelse med een eller anden form for adspredelse, men konceptet at det skal være fysisk aktivitet.
 
Al undersøgelse viser nemlig at læring fungerer bedst i kombination med een eller anden form for adspredelse. Nogen ønsker musik, afslapning/restitution, træning/fysisk aktivitet og nogen fungerer bedst med noget helt 4.
 
Gunden til, at vi har valgt de lokationer for udvikling og uddannelse som vi har, er at de ikke kun fokuserer på fysisk træning - og dermed udelukker den store gruppe, der ikke fungerer hermed, eller bare ikke ønsker det.
 
Uanset om du vælger Kellers Park i Danmark eller vores Beach- og Golfresort i Dubai, så har du fri mulighed for adspredelse og restitution, uanset om du får dette bedst ved fysisk aktivitet i træningscentret, i naturen omkring, på golfbanen eller hvor du ønsker det - eller om du ønsker afslapning, spa, massage, mindfulness, yoga eller bare en tur ved poolen eller stranden.
 
Vi har samlet de muligheder for restitution og maksimering af indlæring vi kender under een paraply - det er det vi mener skaber de bedste rammer for udvikling og forankring.
 
Ønsker du at læse mere om hvorfor mental restitution er vigtig ift. læring, så læs mere her. Læs mere om Hvorfor vi vælger Dubai.
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG