/ Stress & Balance / Hvad indeholder forløbet

Hvad indeholder forløbet

Vores stressforløb kører, som vore øvrige forløb i miljøer der giver plads til mental restitution og optankning. Det hvad enten det er på Kellers Park ved Vejle eller på vores Beach- og Golfresort i Dubai. Læs mere om hvorfor stedet er så vigtig for sådan et forløb her.

Vores stressforløb har en varighed på 5 dage. Heraf er de 3 af dagene med 2-3 moduler pr. dag af op til 3 timers varighed med undervisning, rådgivning, coaching samt øvelser. Dette bl.a. indenfor personlig effektivitet og personlig prioritering - Således kan vi sammen sikrer at du bruger de ressourcer du har tilrådighed bedst muligt i forbindelse med din process. Vi fastlægger herudover personlige handlingsplaner og mål, og der er tid til individuelle samtaler og sessioner undervejs.

Den resterende tid bruges 100% til personlig afslapning, hvad enten det så for dig er på golfbanen, i spa, ved stranden eller i fitnesslokalet.

Inden forløbet starter laves der er "foranalyse", hvor du som deltager tager 2 online test/analyser, som dels giver en personanalyse, DiSC, samt en sensitivitetstest. Der er personlig tilbagemelding på begge som et led i forløbet.
 
På selve forløbet er der også mulighed for at få foretaget en Heart Rate Variability Test. Det er en test udviklet fra Heartmath Institute i USA. Heart Rate Variability Testen kan gå ind og måle stress i det autonome nervesystem. Hvor ca 90-95% af vores stress ligger ubevidst.

Inkluderet i prisen er 5 efterfølgende coachsamtaler. Dette som led i forankringen, samt at udviklingen følges til dørs.
Kontakt mig vedr. et forløb
 
 
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG