/ Stress & Balance

Sig farvel til stress!

Kom tilbage i de rette rammer med den rette energi

 
Stress er mange ting, og når vi hos nxtstp.dk taler om stress, så er det alene den negative stress. "Positiv stress" mener vi er et fejlagtigt begreb, vi mener dette begreb hedder travlhed eller positivt arbejdspres.
 
Flere og flere søger det mindfulde og den mentale balance for at modvirke stress eller for at komme ud af stress. Hos nxtstp.dk ligger vi derfor stor vægt på at forene krop, sind og sjæl, og gør forståelsen for helheden nem for dig at håndtere.

Vi giver jer mindfulde øvelser der er nemme at implementere i hverdagen, som afstresser og balancerer kroppen. Vi sikrer at øvelser og værktøjer er forankret hos dig inden du forlader os, og bakker det herefter op med en række coachingsessioner.

Vi giver jer videnskabelig baggrundsviden bag stress og hvad det gør ved kroppen. Læs mere her om hvad du får ud af et forløb hos nxtstp.dk og hvordan det er sammensat samt hvad det indeholder.
  
 
Prisen for forløbet er kr. 17.995,-
Ved tilmelding af min. 2 deltagere er prisen kun kr. 15.995,-
Kurset har en varighed på 5 dage.
 
Prisen inkluderer også 5 opfølgende coachsessioner med fx en stress- eller karrierecoach. Derudover indeholder den en personanalyse (DiSC) med tilbagemelding, samt en sensitivitetstest.

Tilmeld dig kurset i formularen til højre... Eller klik her for at bliv kontaktet med yderligere info.


*Det samlede beløb for deltagelse faktureres ved tilmelding, opdelt i 2 fakturaer til betaling hhv. efter 8 dage, samt 45 dage før kursusstart. Den første faktura er på 50% deltagerbeløbet samt evt. tillæg og gebyrer.
Ved afbud efter tilmelding opkræves/refunderes der jf. nedenstående:
Over 90 dage før kursusstart betales 25% af det samlede fakturabeløb. Mellem 60-90 dage før kursusstart betales 50% af det samlede fakturabeløb. Mellem 30-59 dage før kursusstart betales 75% af det samlede fakturabeløb. Ved afbud senere end 30 dage før kursusstart betales det fulde fakturerede beløb.
**Der tages forbehold for aflysning eller flytning af forløb i det fald, at der er 4 eller færre deltagende på et hold.
***Ved forløb i Dubai tillægges prisen kr. 2.995,- og prisen er så inkl. den ekstra overnatning samt fly til Dubai.
Tilmeld mig et forløb
 
 
 
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG