nxtstp? / Hvad kan vi? / Coaching & Sparring / BusinessCoaching

BusinessCoaching

Trænger du til det rette spark for at komme videre?

Effektiv businesscoaching handler om resultater - varige resultater. Det er det vi er mestre i - udvikling & forankring.
 
Vi har i første omgang fokus på de "lavthængende frugter", de som giver hurtige resultater, og som ændrer dit mindset til at vi går den rette vej - og at den vej giver resultater. Løbende vil resultaterne så blive tungere og mere varige, og indenfor 2-3
måneder vil du kunne se en mental effekt hos dig selv, som gør at du allerede der begynder at fokusere og tænke anderledes. Dine vaner vil være ændret, nogle er væk og andre er kommet til. Det er sådan god coaching fungerer, og det er sådan vi arbejder.
 
Hos nxtstp.dk har vi flere certificerede coaches - og dette indenfor forskellige specialer. Vores coaching foregår ofte i et mix af personlige coachingsessions med fysiske møder, samt skype/telefoncoaching imellem disse. Derudover arbejder vi meget med visionboards og personlige handlingsplaner. Vi ved af erfaring at det skrevne ord har langt stærkere magt end det tænkte. Dette arbejder vi med - kontrakter med dig selv.
 
Vi håber at vi skal hjælpe dig videre til dit næste skridt, og du er velkommen til at booke en gratis telefonsamtale her - eller udfylde formularen, og vi kontakter dig herefter.
 
Vi ser frem til et effektivt forløb...
Book gerne en uforpligtende telefonsamtale her, eller udfyld skemaet herunder, og vi kontakter dig...
 
 
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG