Ved at flytte dig ud af dine vante rammer, tankemønstre og dagligdag - Kan vi langt hurtigere og effektfuld flytte dit fokus, din effektivitet og dit resultat!

Dette gør vi via mental træning, via coaching/sparring og rådgivning, undervisning og praktisk træning. For dig, dit team og/eller din organisation. Vi gør det ved at på forhånd at analysere indsatsområder og quick wins.
 
Vi giver mere for mindre... Ved stærke samarbejdsaftaler og effektive forløb, sikrer vi en attraktiv pris på din investering, der udover personlig og målrettet udvikling, også skaber en oplevelse, restitution og forankring... Velkommen til nxtstp!

Foredrag & Inspiration

Skab forandring og forankring hos dig selv og din organisation ved foredrag og indspark, med praktiske værktøjer der er relateret til din og dit teams dagligdag og "verden".

Via forberedelse og foranalyse hos jer, sikrer vi eksempler fra jeres hverdag, aktuelle cases og issues m.v., at gøre foredragene relaterbare og vedkommende - derigennem sikrer vi langt større effekt og resultat!
 
Alle foredrag kan kombineres med et målrettet "efterforløb" via fx coaching og sparring.

Coaching & Sparring

Vi coaching og sparring, både for individuelle samt teams, sikrer vi optimale resultater via high performance teams, samt via målrettet personligt og individuel fokus.
 
Vi hjælper med til, at du flytter fokus til de områder der gør en forskel, lærer hvordan du bruger dine omgivelser i den relation, samt hvad der skal til for at komme til next step, i din personlige udvikling - dette hvad enten dit mål er personligt, forretningsmæssigt eller teamrelateret.
 
Vi kører forløb både ved fysiske sessioner og skype/telefon, og i kombinationer heraf.
 
Læs mere om vores coaching- & sparringsforløb her

Skab 20% mere på bunden!

Ved en målrettet indsats og træning af såvel ledelsen som salg o.a. relaterede afdelinger, kan vi hjælpe dig til at skabe 20% bedre bundlinje allerede indenfor 12 måneder.
 
Dette bl.a. gennem High Performance Teams samt Salgsoptimering o.a. forløb.
 
Sammen med jer fastsætter vi mål, vej og redskaber, og iværksætter projektet i et partnerskab omkring konstant optimering af effekter og indsatser i din organisation og dit koncept.
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG