nxtstp? / Hvad kan vi? / High Performance Teams

GRUPPESEMINAR & TEAMCOACHING

UDVIKLING & SPARRING
 
Vi har mange års erfaring i at fungere som tovholdere, mødeledere samt rådgivning og coaching. Disse kompetencer tilført vores services og produkter indenfor afholdelse af seminarer gør, at vi er en perfekt samarbejdspartner til dig og dit team.
 
Hvis du ønsker at rive et par dage ud af kalenderen for dig og dit team, komme ud af de vante rammer, og få input samt rum til reflektion, sparring og udvikling - herunder teamcoaching og processledelse, så er et forløb hos os det rigtige match for dig.
 
Kontakt os gerne for et tilbud på et forløb. Vi kan køre forløbende hvor du ønsker, men anbefaler selvfølgelig vores kursus- og konferencelokationer i hhv. Kellers Park og Dubai, idet de opfylder rammerne og giver mulighed for maksimal udbytte af den investerede tid - bl.a. grundet de fysiske rammer for reflektion og "genopladning". Forløbet kan selvfølgelig også holdes på virksomheden, eller lokationer i ellers benytter til sådanne forløb.
 
Til forløbet anbefaler vi at der tilknyttes DiSC person- & teamanalyser. Dette både for større personlig indsigt, men også større indsigt i sine kollegaer, og for lederen - således teams kan sikres bedre konstellationer, samarbejde og resultater. DiSC analyser er en rigtig god indgangsvinkel til bedre forståelse samt mere intensivt og effektfuldt arbejde med teams og samarbejde.
 
 
Et eksempel på et 3 dages seminar på resortet i Dubai for 6 personer, hvor ca. halvdelen af tiden bruges intensivt på udvikling og resten på restitution og brainstorm vil alt inkl. koste i omegnen af kr. 13.995,-/person.
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG