/ Stress & Balance / Referencer

Referencer

Ifm. vores stress- og balanceforløb har vi en række referencer og udtalelser på kunder og deltagere der tidligere har været igennem forløb hos vores coach og partner Heidi Skølvad. Herunder er et udpluk... Klik her for øvrige referencer.
 

Heidi er så dygtig, sød og hjertelig!
Mette Zimmer
 
Heidi er utrolig mødekommende og nem at snakke med. Har du brug for at lære om dig selv, er dette helt sikkert det rigtige valg.
Maiken Cecilie Lanng
 
 
Heidi formidler intuitivt, uden filter og er derfor autentisk og utrolig medrivende.
Gert Sørensen
 
Jeg har i dag fået min drømmetydning som jeg vandt for nogen tid siden. Heidi er helt fantastisk og en pige der kan sit kram. Virkelig en spændende og lærerig ½ (1) time. Helt sikkert mere end en anbefaling værd. Og med sikkerhed jeg kommer igen.
Janni Nielsen
 
Heidi kan og vil dig det bedste, hun er indbegrebet af, kærlighed, empati, kreativitet og en stor erfaring i livet. Hun kan få skønheden i os alle frem. Kan meget varm anbefale hende.
Erik Stentoft Ovesen
 
Heidi forstår at komme under huden på dig... Jeg kan ikke præcis sige hvad det er Heidi gør men hun forstår bare at spørge rigtigt ind til dig og få dig til at søge i dit inderste. Heidi er så god og dejlig at tale med Mine varmeste anbefalinger.
Karin M. Grøn Laustsen
 
Jeg kan varmt anbefale Heidi som din coach. Heidi er en kvinde som hviler ekstrem meget i sig selv, og som til hver en tid vil hjælpe dig, med de udfordringer som livet tilbyder. Jeg har brugt Heidi som min personlige coach til flere forskellige ting, og så har jeg taget hendes forløb Reset your mindset. Mit liv er fuldstændig forandret efter jeg er kommet under hendes vidunderlige vinger. Hun har gennem nogle måneder pumpet mig med diverse informationer og viden, og derefter været der for mig mens jeg selv skulle udleve de forskellige redskaber i mit eget liv. Igen, mit liv er forandret og jeg er nu er SELVSTÆNDIG kvinde, som ser livet med meget nye og spændte øjne. Heidi har givet mig tillid til, at jeg ikke får tilbudt noget i livet, som jeg ikke er parat til at håndterer. Vi får kun det foræret i livet som vi er stærke nok til at tage imod. TAK HEIDI.
Lea Haferbier Amdi Gade
 
 
Hej... Jeg er en pige på 24 år. Jeg har været på et 13 ugers forløb som hedder RESET YOUR MINDSET, hos Heidi Skølvad. Da jeg startede, var det med en smule skepsis, for hvad det ville føre til, men jeg gik ind i det med åbne arme og et åben sind. Jeg havde aldrig turde håbe på at der kunne ske så stor forvandling med mig og mit liv, på blot 13 uger. Jeg er blevet langt mere glad og lykkelig, end jeg var før. Da jeg startede på RESET YOUR MINDSET, hos Heidi, Havde jeg angst. Jeg turde knap gå i den lokale spar købmand og handle. Jeg havde det rigtig svært med de mange mennesker, ind til jeg lærte at alt er energi. Jeg har ganske simpel bevæget mig rundt i andres energifelt uden at vide det, og derved mærket andres følelser end mine egne. Jeg fik på forløbet flere redskaber som jeg kan bruge i disse pressede situationer, og derigennem også styrken til at hjælpe mig selv igennem svære situationer, som kunne udløse min angst. Det har været den vildeste rejse i mit liv. Der har været op og nedture, men jeg har virkelig lært, at i en hver nedgang, er der altid verdens bedste mulighed for udvikling, og det må siges at være sandt. Trods nedture, har jeg fortsat udviklet mig. Den dag i dag kører jeg selv i Bilka, Ikea, ja sågar over ❤ ❤ grænsen i Tyskland og handle, ALENE, Og i Djurs sommerland med svigerfamilien. Ikke at min angst er 100% væk, men jeg ved nu hvad jeg kan gøre, hvis den melder sig og jeg har lært at håndtere den. Jeg behøver ikke længere at fare ud i bilen, tage hjem, eller går i sort osv. Det er nu mig der styrer angsten, og ikke angsten der styrer mig. I løbet af de 13 uger, har jeg også lært om egoét og hjertet. At møde folk i forståelse fra hjertet, i stedet for fordømmelse fra egoet. At det hele skulle handlede om mig, fordi jeg var i mit ego, er lagt på hylden, ikke at jeg aldrig er i mit ego længere, for det sker…… MEN jeg er nu bevidst herom. Tænk at bruge 13 uger, ud af hele sit liv, på at gøre noget fantastisk for sig selv. Få et langt bedre og gladere liv! Hvis du lige som jeg gjorde, søger noget i dit liv, men ikke helt ved hvad der er, og mangler du mål, eller livskvalitet om man vil. Så er det uden tvivl dette 13 ugers forløb du skal på. Spring ud i det, og forandre dit liv til det bedre. De bedste hilsner og anbefalinger til Heidi
Michelle Passiack
 
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG