Tilmeld dig vores åbne kurser

Læring og træning der giver værdi fra dag 1...

 
Hos nxtstp.dk målretter vi alle vores åbne kurser mod de enkelte deltageres hverdag, således at de værktøjer og den læring du vil få med fra vores kurser, vil kunne bruges allerede fra dag 1, og ofte tager vi dem i brug allerede inden du forlader kurset - på cases der er taget fra din egen hverdag.
 
Vores kurser afholdes primært i hhv. i et spa- golfresort i Dubai og på Kellers Park ved Vejle. Dette idet, at vi ønsker at skabe en helhed omkring forløbet. En helhed som gør at du kommer væk fra hverdagen, og kan deltage i et intensivt forløb med "frisk luft", men samtidig har gode forhold til restitution og til at koble af. Samtidig har du begge steder mulighed for at forlænge med 3 dage, så du får en "forlænget weekend" ud af investeringen.
 
Har du flere kollegaer som ønsker at deltage i samme forløb er der selvfølgelig fri mulighed herfor, er i mere end 5 personer, kan vi ydermere lave en specialaftale med at køre det som et "lukket hold" for kun jeres virksomhed.

Læs mere om vores åbne kurser i menuen til venstre, eller i vores kursuskatalog du kan hente i PDF format her.
 
Ønsker du at høre mere om vore åbner kurser, eller tilmelde dig - så kontakt os på: info@nxtstp.dk




*Det samlede beløb for deltagelse faktureres ved tilmelding, opdelt i 2 fakturaer til betaling hhv. efter 8 dage, samt 45 dage før kursusstart. Den første faktura er på 50% deltagerbeløbet samt evt. tillæg og gebyrer.
Ved afbud efter tilmelding opkræves/refunderes der jf. nedenstående:
Over 90 dage før kursusstart betales 25% af det samlede fakturabeløb. Mellem 60-90 dage før kursusstart betales 50% af det samlede fakturabeløb. Mellem 30-59 dage før kursusstart betales 75% af det samlede fakturabeløb. Ved afbud senere end 30 dage før kursusstart betales det fulde fakturerede beløb.

**Der tages forbehold for aflysning eller flytning af forløb i det fald, at der er 4 eller færre deltagende på et hold.
***Ved forløb i Dubai tillægges prisen kr. 2.995,- og prisen er så inkl. den ekstra overnatning samt fly til Dubai.
 

 

Gør du tingene rigtigt?

Een ting er sikkert - gør du tingene som du altid har gjort så får du maksimalt kun de resultater du altid har fået.
 
Et sæt eksterne øjne, og "dumme" spørgsmål på dine vaner, processer og metoder at gøre tingene på, er ofte den bedste øjenåbner til at ændre vej og strategi.
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG