nxtstp? / Hvad kan vi? / Priser & Samarbejde

Priser & Samarbejde

Vores prisstrukturer er delt i 2, den ene del omfatter vores åbne kurser, seminarer og koncepter - her finder du priserne under de enkelte produkter og ydelser. Herunder finder du vore øvrige vejlende priser...
 
Som "alle andre" i branchen, så arbejder vi også med priser på hele og halve dage. Dog er vores primære fokus på de længerevarende partnerskaber, og dermed vores årsaftaler. Alle vore priser og ydelser er dog baseret på, at vores kunde/samarbejdspartner allerede indenfor første kvartal kan se sin investering tilbagebetalt. Vi arbejder med praktisk læring og forankring - så vi er med til at flytte medarbejderen/organisationen så resultaterne skabes, og der genereres forankring og vaner.
 
Bemærk at ved iværksættervirksomheder kan der være mulighed for hel eller delvis finansiering af forløb gennem fx Væksthusene, kontakt os gerne for info herom.

Prisen

Alle vore priser er baseret på at der skabes et længerevarende partnerskab, og løber derfor typisk på 12 måneders aftaler, dog med mulighed for 3-6 måneders "testperiode". Priserne på vores årsaftaler varierer efter størrelse/omfang på virksomheden, organisationen og projektet/opgaven. Men typisk med det mål at vi på årsbasis ikke må koste mere end 2-3 dages levering hos vores kollegaer i branchen. Ved en årsaftale er vi så tilrådighed for virksomheden/organisationen/medarbejderen som en "intern" ressource på uge/månedsplan, dette via telefon/skype, mail og personlig træning/rådgivning og udvikling, i "pas" af et par timers varighed og op til hele og halve dage, alt efter hvad der er hensigtsmæssigt for projektet og partneren. Vi holder ikke møder og udvikling for tidens skyld, vi gør det for at skabe effekt, og det sker tit ved korte træningspas og opfølgning.
 
Priseksempler:
Årsaftale: Kr. 3.995,-, 4.995,- eller 5.995,-/mdr.*
Halve/Hele dage: Kr. 6.995,-/12.995,-
Klippekort 10*2 timer: kr. 29.995,-**
 
Alle priser er ekskl. moms, transport, kost/logi m.v.
Kørsel faktureres til kr. 3,80/km samt bro/færge/fly/tog/parkering m.v. efter bilag.
Der faktureres i tillæg kr. 2.295,- pr. dag ved opgaver udenfor landets grænser.
*Prisen er ved helårlig betaling forud.
**Klippekortet har en varighed på 6 måneder.

Samarbejde & Betingelser

Vi henviser til vores kontrakt/tilbud. Generelt er alle vore ydelser baseret på længerevarende partnerskaber, og det vil sige at de skal anses som værende fortløbende, og skal dermed opsiges inden 90 dage før periodens udløb (30 dage ved testforløb), for at aftalen ikke automatisk forlænges.
nxtstp.dk | SPARRING - COACHING - UDVIKLING - TRÆNING - FOREDRAG