Nye indlæg

 
RAV-NYT
(Under opbygning - vil blive udviddet)
 
Hele verdens rav nyheder samlet ét sted!
●Nyeste opdagelser og fund ●Nye arter ●Bogudgivelser ●Mediernes omtale af rav ●Medlemmernes aktiviteter ●Klubbens nyheder ●Nyt fra butikker og museer.
De bedste internationale og nationale nyheder er samlet og gjort tilgængelig her på siden. Har du en nyhed eller et tip om noget, som du synes skal på siden, så vil vi være meget taknemmelig for din henvendelse. Kontak os her
 
____________________________________________________________________

Ravklubben har mistet sit domænenavn!

27-01-2018 12:00
Hvad der ikke burde være en kamp, er nu blevet det. Ravklubben har mistet sit domænenavn! 😡
Som en midlertidig løsning er der blevet oprettet et alternativt link: http://www.bricksite.com/ravklubben og alle siderne er flyttet derover. Der var heldigvis lavet sikkerhedskopi af hele indholdet.

Jeg vil være dig dybt taknemmelig, hvis du ville dele dette opslag!
Både så folk ved hvorfor, hjemmesiden ikke længere virker på den gamle adresse, både for at orienterer folk om det midlertidige link til klubbens side, således at hjemmesiden ikke bliver glemt, men i lige så høj grad også for, at folk kender til faren ved at have et fælles/klub domænenavn registreret hos en person og ikke via et CVR-nummer. Hvis man er en frivillig forening/klub, som ikke driver forretning, koster det ikke noget at få et CVR-nummer. Håber at denne sørgelige sag kan rede andre for at begå lignende fejl!
_
HVORDAN KUNNE DETTE DOG SKE:
Ravklubben har brugt navnet "ravklubben.dk" siden 2004, da den første hjemmeside kom på nettet og klubben har efter vores bedste vurdering helt klart ret til at beholde dette domænenavn. Et domænenavn som gennem alle årene er blevet betalt med medlemmernes kontingentpenge.

Desværre ønsker den tidligere formand og hans familie selv at benytte klubbens domæne til private formål.
Det var ham, der tilbage i 2004 blev skrevet op som registrant af domænet, da der skulle være en registrant med enten CPR- eller CVR-nummer, og klubben i 2004 ikke have sit eget CVR-nummer. Nu er det imidlertid blevet et krav fra Danske Bank, at selv små klubber skal have et CVR-nummer for at have en konto hos dem. Den nuværende formand indgik derfor i november en skriftlig aftale med den tidligere formand om, at domænenavnet skulle omregistreres til klubben, så snart CVR-registreringen var på plads, men pludselig ønskede han så alligevel ikke, at overholde den skriftlige aftale, men ville beholde domænet til eget brug.
Vi har dog bemærket, at den tidligere formand nu har overdraget domænet til et familiemedlem, der ikke er - og aldrig har været medlem af ravklubben. Hun ønsker heller ikke at lade klubben benytte den web-adresse, som vi har brugt - og betalt for - siden 2004. Hun har skriftligt krævet, at klubbens indhold skulle fjernes inden udgangen af januar - og der er vi vist ikke endnu - men tirsdag d. 23. januar (omkring en uge før end den dato, hun selv havde givet som frist) lukkede hun for vores adgang til domænet. Jeg må derfor med stor ærgelse meddele, at klubbens hjemmeside ikke længere kan tilgås på "ravklubben.dk".

I bestyrelsen kan vi ikke acceptere, at noget som tilhører klubben og dens medlemmer, ikke længere er til rådighed, blot fordi den foregående formand eller dennes familiemedlemmer ikke ønsker at vi skal beholde det, som vi gennem alle årene har betalt for. (ref.: Ravklubbens årlige regnskaber).
Vi ser det som et direkte angreb på klubbens medlemmer og dens nye bestyrelse, og vi er utroligt skuffede over, at den tidligere formand og hans familie vælger at bryde en skriftlig aftale til stor gene, ikke kun for klubbens medlemmer, men også for alle dem fra både ind- og udland, der jævnligt har besøgt siderne. Vi ser os derfor nødsaget til at anlægge en klagesag ved klagedomstolen for danske domænenavne. Desværre er intet i denne verden givet på forhånd, og vi ved endnu ikke om vi kan få vores domænenavn tilbage.

Vi vil holde jer orienteret om sagens gang!
____________________________________________________________________
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.