Medlemmer / Noah / Yngste medlem
Jeg hedder Noah og er født i 2007. Jeg synes, at rav er meget spændende, og på denne side vil jeg gerne vise nogle stykker fra min samling. Den er stadig lille, men jeg håber, at den kommer til at vokse hurtigt. På billedet kan man se det første stykke, som jeg selv har fundet. Jeg kan godt lide at finde rav på stranden, men jeg er mere interesseret i de insekter, som man kan finde i ravet. Når jeg får fundet nogle flere insektere, så vil jeg sætte flere billeder på denne her side. Glæder mig til at vise dig min samling :D
Sjælden edderkop i Noahs samling
Noahs samling udvidder sig med hastige skridt. Blandt de nyeste stykker i hans samling er en ekstrem sjælden han edderkop - Dictynidae Mastigusa. Edderkopper fra denne genus er så sjældne, at dette er det eneste registrerede eksemplar i en privatsamling i norden. Foruden dette eksemplar, så findes der et inde på Zoologisk Museum i Kbh.
 
 
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.