Velkommen til "Ravlygte's" profil!
Som det første firma i Danmark til at indføre ravlygter, har vi sikret os leverandører, der kan producerer kvalitets UV-lygter med høj ydeevne til konkurrencedygtige priser. Vi har bevidst valgt at fokuserer på salget af to typer UV-lygter - hellere satse på kvalitet frem for kvantitet - som kan findes i vores webshop (klik her). 
Brug af UV lys til at finde rav, er en ny og yderst effektiv metode.

Vi har specialiseret os i at finde de rigtige ravlygter med det rigtige UV lys, så din ravjagt bliver så effektiv som mulig. Når du først har prøvet at finde rav med en Ravlygte, vil du opdage hvor let, det kan være at finde rav.
 
Gå direkte til vores facebook side - klik her
God service, hurtig levering og altid at kunne træffes
er nogle af virksomhedens nøgle-idealer
  
 
 
Guide til at finde rav med UV-lys
For at give dig de bedste muligheder for at få succes
med din ravlygte, så har vi skrevet en lille brugerguide i at finde rav _____________________________________________________________________
For at en ravlygte virker korrekt, må der ikke være dagslys. Når lysstrålen så rammer noget rav, vil dette lyse op og det er meget let at finde. (Vi vedlægger et stykke rav med alle ravlygter, så du kan se hvilken farve det lyser op med) Du vil opleve stranden på en anden måde, da mange ting vil lyse op med forskellige farver. Det er en rigtig god ide, at medbringe et stykke rav de først gange, så du ved hvordan rav lyser op.

Hvornår kan du finde rav
Rav findes bedst efter en storm, hvor havet har rusket op i havbunden og frigjort det løse rav. Efter at stormen har lagt sig, bringer havet rav med op på stranden.
Rav skal findes hvor rester af træ, tang og andre lettere materialer (ravpindelag) aflejres, hvor lettere materialer samles. Rav ligger typisk ikke blandt sten og sand, men på stranden, hvor der er tang, træ og andet let materiale.

Gode steder i Danmark at finde rav
Der findes rav de fleste steder i Danmark, men der er steder hvor rav er mere forekommende end andre steder. Op langs hele Vestkysten og omkring spidsen af Nordjylland og et godt stykke ned af Østkysten.
Der findes også rav langs kysterne på Sjælland og Øerne i Østersøen, men rav vil typisk ikke forefindes i så store mængder som ved Vestkysten.
Ravjagt med lys
Det nye er at søge efter rav med UV lys: rav lyser op som guld eller gul/grønt/lilla skær. Når du først har prøvet at finde rav på denne måde vil du opdage hvor effektivt det er at søge rav med en Ravlygte. Der finde flere forskellige bølgelængder inden for UV lys. og hos Ravlygte har lavet mange test for at finde frem til den bedste bølgelængde.
Når du finder rav i ravpindelag kan du være heldig at opleve, hvordan rav lyser op som en stjernehimmel og du kan opleve hvordan du kan gå og samle rav op, stykke for stykke.

Tidevande
Husk altid at sikre dig, at du ved hvornår der er tidevand. Tag ikke på ravjagt, når tidevandet stiger, da det kan være yderst farligt.
Find os på facebook!
 
 Køb billige kvalitets ravlygter i vores webshop
 
Klik her - webshop
 
Ravlygte
/ Printel ApS

Stavensbølgade 37
6440 Augustenborg

CVR. No. DK 30 70 36 18

info@printel.dk
www.ravlygte.dk
 
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.