Medlemmer / Salg af smykker, rav-lygter og tilbehør til din næste rav-jagt / Frants og Doris Kristensen / Ravsliberen i Sæby
Frants og Doris Kristensen - Ravsliberen i Sæby
 
                 
 
 Algade 12A, 9300 Sæby / tlf. 98 44 55 27 / www.ravsliberen.dk
Doris og Frants Kristensen startede et ravsliberi i Skagen i 1985. Men i 2005 blev bygningen i Skagen solgt og forretningen flyttet til det gamle hus i Sæbys smukke gamle gade - Algade. I sliberiet fremstilles mange flotte og specielle ravsmykker - alt er håndlavet og der laves også unikas og bestillingsopgaver. I vinterhalvåret går turen mange gange til stranden efter rav. Både Doris og Frants er vokset op i Sæby området og er ud af familier der har samlet og slebet rav.

Frants har gennem mange år holdt kurser i ravslibning, sølvarbejde og stenslibning. Han har deltaget i messer, holdt foredrag og deruover også været med i forskellige radio og tv-programmer. Frants har skrevet bøgerne "Rav - fra harpiks til smykke", "Stenslibning", "Sølvarbejde for nybegyndere", og "Rav - fra strand til smykke".
 
 
Rav-museet
Foruden butik og eget ravsliberi, kan du også opleve et spændend lille museum. Det er Frants Kristensens egen private samling og der er gratis adgang. Intentionen med museet er at formidle og fremvise en flot samling af unikums til alle der har lyst til at komme forbi og opleve den.
 
 
 

Herunder kan du få hjælp til at finde vej til Ravsliberen.
 
Åbningstider
August, september og april til og med juni
Hverdage - 10.00-17.30
Lørdage - 10.00-13.00
 
Oktober til og med marts
Åbent onsdag-fredag - 11.00- 17.00
Lørdage - 11.00 - 13.00
 
Juli
Hele ugen - 10.00 - 17.30
 
Siden beskyttes af Creative Comment/ CC BY-NC-ND 4.0. Indhold må under ingen omstændigheder kopieres, ændres eller bruges uden at kontakte klubben.